Ameliyat hakkında bi bilgim yok ama vajiyi yenme konusunda destek olabilirim
Merhaba,Teşekkür ederim aylardır tedavi yöntemlerini deniyorum ama başarılı olamadım belki de kalınlığında ötürü olmuyor doktor bu ihtimalin olduğunu söylediği için ameliyat üzerine yogunlastim
Merhaba,Merhaba sizin de vajinismus probleminiz mi oldu, ameliyattan sonra faydasını gördünüz mü
Ameliyat hakkında bi bilgim yok ama vajiyi yenme konusunda destek olabilirim.
Merhaba,
İlişkiye giremiyorduk. Her gittiğim doktor vajinismus diyodu. Ama değilmiş kizlik zarım aşırı kalınmış.
Evet faydasını gördüm. Iyiki bu operasyonu gecirmisim
Merhaba ben cuma günü operasyon geçirdim anestesi ile kızlık zarın kalın dedi hymenoktomi operasyonun adı ama anlamadığım bilginiz varmı hemşiereyede sordum bunu kızlık zarım alındımı dedim tok dardı normal boyuta getirildi dedi bu kısmı anlayamıyorum açılmasıyla alınması arasındaki farkı ?Sizin de alttan muayeneye izin veremem durumunuz oluyor muydu peki. Yani şunu merak ediyorum siz vajinismus değilsiniz herhangi bi kasılma olmuyordu da sadece kalınlıkta mi olmuyormus. Operasyon sonrası oldu mu hemen. Bir de operasyon da lokal anestezi mi yapılıyor nasıl oluyor
Merhaba,Merhaba ben cuma günü operasyon geçirdim anestesi ile kızlık zarın kalın dedi hymenoktomi operasyonun adı ama anlamadığım bilginiz varmı hemşiereyede sordum bunu kızlık zarım alındımı dedim tok dardı normal boyuta getirildi dedi bu kısmı anlayamıyorum açılmasıyla alınması arasındaki farkı ?
Vajina girişim darmı dedim sen kafanda kuryorsun dedi vajina zaten esnek olduğu için çokda üstelemedim kızlık zarın kalın dedi ve almadı genişletti zaten genel anastesi aldın hiç birşey hatırlamıyorum ve sadece çok az sızım oldu bu iki günde hafifde leke tarzında kan geldi krem vs verdi onu sürüyorum gayet iyim yarın işe gidicem otururmam da kalkmada hiç bir sıkıntım yokMerhaba,
Kizlik zari zaten kalın ve de engelleyici bir unsur ama alınması yetmiyor alınsa dahi vajinanin ilişkiye uygun genişliğe getirilmesi gerekiyor. O yüzden zarı aldıktan sonra vajinayi da genişletiyorlar.
Nasılsınız peki? Çok agriniz var mı? Tuvalete çıkarken zorlanıyor musunuz ?
Dediğim gibi ilişkiye uygun duruma getirilmis. Benim amelliyat sonrası çok ağır geçti 2 ayda toparladım. Sizin durumunuz çok ta vahim değilmiş demekki.Vajina girişim darmı dedim sen kafanda kuryorsun dedi vajina zaten esnek olduğu için çokda üstelemedim kızlık zarın kalın dedi ve almadı genişletti zaten genel anastesi aldın hiç birşey hatırlamıyorum ve sadece çok az sızım oldu bu iki günde hafifde leke tarzında kan geldi krem vs verdi onu sürüyorum gayet iyim yarın işe gidicem otururmam da kalkmada hiç bir sıkıntım yok
Teşekkür ederim sizede geçmiş olsun ben vajinusmus tedavisi için gittim kızlık zarın kalın denildi önce onu hallettmemiz daha sonra vajinusmus tedavisine başlamamız lazım dediler 3 haftalık iyileşme sürem var daha sonra kendim yenmeye çalışıcam yenemezsem tedavi için gidicem tekrardan sizin işleminiz tam olarak nasıl oldu ?siz de mi vajinusmus sunuz ?Dediğim gibi ilişkiye uygun duruma getirilmis. Benim amelliyat sonrası çok ağır geçti 2 ayda toparladım. Sizin durumunuz çok ta vahim değilmiş demekki.
Çok geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?