• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Kalin Telli Saclarimi Sekle Sokamiyorum

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

kardelen18

Guru
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
7.199
345
363
arkadaşlar ya benim saçlarımçok kalın telli şekle sokamıyorum canım taramak bile istemiyorum çalıştığım için sürekli bakımlı olmak lazım normaldi bu aralar kalın telli oldu nedensi ne yapmak gerek kullandığınız yağ,şampuan veya krem varsa önerilerinizi bekliyorum

canım çok şanslısın şükret derim,kalın telli saç demek bozulmayan,yıpranmayan saç demektir benim saç tellerim ne ince ne kalın ama inceye daha çok benzior bazen de kalına,ikisinin ortası yani:)kalın telli olmasını isterdim saçlarımın,ne fön bozuluor ne yıpranıor

yaaa bazen tararken dökülüyo saç değil resmen fırça gibi yaa boya falanda hiç sürmedim saçıma doğal ama ne yapıcam bilmiyorum nasıl kestirsem şekle girer acaba yaa gür saçlarımm

arkadaşlar ya benim saçlarımçok kalın telli şekle sokamıyorum canım taramak bile istemiyorum çalıştığım için sürekli bakımlı olmak lazım normaldi bu aralar kalın telli oldu nedensi ne yapmak gerek kullandığınız yağ,şampuan veya krem varsa önerilerinizi bekliyorum

yasakkelimegüselim hakketten işin zor benim saçlarımda senin gibi kalın telli,uzun,dalgalı herhangibir şekle sokmak mümkün değil sadece duştan sonra kıvırcık oluyor ve çok kabarıyor cadı gibi hakketten ben de güselim saçlardan bıktım artık...:çok üzgünüm:

kendin fönlemek yerine kesinlikle doğal ürünler kullanıp hafifçe şekil verip kendi haline bırak. kabarığını alman yeterli. gayet havalı olacaklarına eminim.

benim saçlarımda dalgalı zor şekil alıyo ama dalgalı saça bakım yapıldığında havasından geçilmezde bu saçın kabarıklığı bi gitmiyo bi türlü.
jöle ölsem sürmem saçıma. şimdi saçımı hiç salmıyorum bide kabarık olmasaydı saçlarım nede güzel olurdu be

benim saçlarımda dalgalı zor şekil alıyo ama dalgalı saça bakım yapıldığında havasından geçilmezde bu saçın kabarıklığı bi gitmiyo bi türlü.
jöle ölsem sürmem saçıma. şimdi saçımı hiç salmıyorum bide kabarık olmasaydı saçlarım nede güzel olurdu be

haklısın canım ama yapamıyorum yaa hep düzleştirmek zorunda kalıyorum o da saça zarar veriyor....

kıslar benımde saclarım kalın tellı we gür kuaforum bayılır bıde belıme gelıyo neyse ben en cok kremşşlerıme dıkket edıyorum elseve düzlestırıcı etkı cok ıyı gelıyo sacıma kabarıklıgını alıyo bıde kıslar cok sık yıkamıyorum saclarımı 3 günde bır hergun dusa gırerım ama sadece kremlerım bıde zeytın yagıyla badem yagı wazgecılmezım

kıslar benımde saclarım kalın tellı we gür kuaforum bayılır bıde belıme gelıyo neyse ben en cok kremşşlerıme dıkket edıyorum elseve düzlestırıcı etkı cok ıyı gelıyo sacıma kabarıklıgını alıyo bıde kıslar cok sık yıkamıyorum saclarımı 3 günde bır hergun dusa gırerım ama sadece kremlerım bıde zeytın yagıyla badem yagı wazgecılmezım

bende zeytinyağı deneyecem bakalım ne olacak

Back