Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
operasyondan çıkalı birkaç gün oldu. operasyondan çıkıp gezmeye bile gittim :) korkmayım, ama önce probleminiz kalın kızlık zarından mı yoksa psikolojik mi diye iyice öğrenin, boşuna uğraşmamış olun. bilgi isteyen ulaşabilir bana!
geçmiş olsun arkadaşım... bnm de zar kalın ancak bazı doktor operasyonsuz olmaz dedi bazısı da zar kalın ancak ilişki için sıkıntı olmaz dedi... kafam çk karıştı açıkçası... araştırıp doktora gidyordum bu da operasyon derse kabul etcem olcam diyordum... bu sefer gittiğim de operasyonluk değil diyordu... sn nasıl bir süreç geçirdin... nasıl karar verdin... bu arada bn 1.5 yıllık evliyim ve hala ilişkiye giremedik(( egzersize başladım 1 haftadır bu şekilde yenmeye çalışıyorum... sn nerde ameliyat oldun il neresi yani?? doktrorundan memnun kaldın mı bilgilendirirsen sevinirm:)
merhaba, ben saygın micozkadıoğlu'nda ameliyat oldum. doktorumdan çok memnunum. operasyonun mantıklı olduğunu, boşuna yapılmadığını anlaman için ilk başta aparatla deneyerek, esnekliği, ameliyatsız sorunu çözüp çözemeyeceğinizi kontrol ediyor. bu aparat çeşitli boylarda oluyor. ben 1. aparatta gördüm ki, ameliyatsız bu konunun çözülmesi imkansız, ki daha denemem gereken bir ton aparat vardı. oturduk konuştuk, ameliyat olmanı öneririm dedi. ben de önerisini dinledim. ameliyat dediğin şey toplamda 5 dakika sürüyor. ben kimse yanımda olmadan gittim, tek başıma ameliyat oldum ve yürüyerek eve döndüm. hatta eve gelip temizlik yaptım, ertesi gün de şehrin yarısını yürüyerek dolaştım :) egzersizle çözülebilecek durum var, çözülemeyecek durum var. ben 40 yıl çalışsam olmayacaktı çünkü sorunum fiziksel olarak engel olan bir şeydi. yalnız dikkatli olmak lazım, bu durum çok kolay sömürülebilecek bir konu. doktorun ne derse inanıyorsun. bazı doktorlar var ki, hiç gerekmediği halde iki kuruş daha almak için ameliyat ediyor, aslında psikolojik olan rahatsızlığın çözülmüyor, boşuna narkoz alıyorsun, bir de üstüne canın acımaya devam ettiği için psikolojin iyice dibe vuruyor. ben saygın bey'le karşılaştığım için çok şanslı hissediyorum.
mrb bnmde ilişkiye girmeye calışstıgımızda canım acıyodu bende vajınısmusum dıye vajınısmus tedavısı gormeye başladım, bide kadın doguma gıdeyım acaba sorun fızyolojık olabilir mi diye bi kadın dogumcu zar kalın ılışkiye gıremezssin zarı aldırman lazım dedi ikinciye gittim o da zar normalden kalın sert bi ilişkiyle yırtılır ancak canın acır dedi vajınısmus tedavisi gordugum yeri aradım ilişkiye girememenin zarla alakası yok dedi bi kadın doğumcu zardan diyor digeri alakası yok diyor kafam iyice corba oldu gercekten vajınısmus muyum yoksa zardan mı simdi aklımda su soru da olustu vajınısmus tedavısı olsam bile zar kalın oldugu ıçın cok acıyacak bi de bu canımı sıkmaya başladı yeterince sıkılmıyomus gibi neyse sonra ben bu sorulardan dolayı zarı aldırmaya karar verdim gittim ameliyat için kan alınırken düştüm bayıldım ameliyatı da beceremedim içinden çıkılmaz bi hal aldı durumumm((
şimdi ne yapmayı düşünüyosunuz?
operasyondan çıkalı birkaç gün oldu. operasyondan çıkıp gezmeye bile gittim :) korkmayım, ama önce probleminiz kalın kızlık zarından mı yoksa psikolojik mi diye iyice öğrenin, boşuna uğraşmamış olun. bilgi isteyen ulaşabilir bana!
merhaba arkadaşlar. benim kızlık zarımda çok kalın olduğu için denemelerimiz çok sancılı ve başarısız oldu. dr. a gittim, merhem falan verdi ama gene olmadı ve mecbur operasyon geçirdim. 25 dk sürdü. dikişim vardı ve uyandığımda hiçbir ağrı duymadım. sadece dikişin üzerinde ilaçlı gazlı bez vardı o birazcık yakıyordu. onuda operasyondan 1 saat sonra kendim çıkardım. hiçbi şekilde ağrı duymadım sadece 2 gün oturamadım o kadar. operasyonda korkulacak hiçbişey yok. herhangi bi serumm falan da yemiyorsun. tüm ameliyat boyunca narkozla uyutuldum ve operasyondan 2 saat sonra yürüyerek evime gittim.
![]()
Merhaba bende bu ameliyatı olandanım. Ameliyatı narkoz sırasında hissetmedim ama uyandığımda felaket bir ağrı ve yanma hissettim. Doktorum sağolsun mesai saatinin bitimine yakın aldığı için beni ben uyandığımda basıp gitmişti çoktan. Hemsirelerle kavga dövüş iğne vurdurdugunu hatırlıyorum eşimin. Acı esigim normal insanlara göre daha düşük olduğu için daha fazla hissediyorum acıyı. Ameliyatı cuma oldum doktor iki gün dinlensen yeter demişti ama ben hala yuruyunce acı hissediyorum oturamıyorum ve kanamam oluyor sürekli. 3 tane dikiş atılmış. Kanamanın olması normal mi sizce? Banyo yapmak istiyorum ama birşey olursa diye korkuyorum. Bu ameliyatı olanlar bilgi verebilirse çok mutlu olurum.
Merhaba bende bu ameliyatı olandanım. Ameliyatı narkoz sırasında hissetmedim ama uyandığımda felaket bir ağrı ve yanma hissettim. Doktorum sağolsun mesai saatinin bitimine yakın aldığı için beni ben uyandığımda basıp gitmişti çoktan. Hemsirelerle kavga dövüş iğne vurdurdugunu hatırlıyorum eşimin. Acı esigim normal insanlara göre daha düşük olduğu için daha fazla hissediyorum acıyı. Ameliyatı cuma oldum doktor iki gün dinlensen yeter demişti ama ben hala yuruyunce acı hissediyorum oturamıyorum ve kanamam oluyor sürekli. 3 tane dikiş atılmış. Kanamanın olması normal mi sizce? Banyo yapmak istiyorum ama birşey olursa diye korkuyorum. Bu ameliyatı olanlar bilgi verebilirse çok mutlu olurum.
Yardımcı olcak kimse yok mu???
Bende ayni sorunlari yasadim 1 hafta filen kanam oldu simdik iyim bende bu ameliyat yeni oldum sayilir 9.5 da oldum iki hafta iliski yasakdi !!! Simdi kadin doktorumadan termin aldim iki hafta sonraya verdi baklim ondan sonra iliskide neler olacak😊
Merhaba konuyu açan bebekkafa rumuzlu arkadaşın sıkıntısı bendede var bende aynı şekilde dr.a gittim banada kayganlaştırıcı ve aynı uyuşturucu kremden verdi dr. ama yok yani işe yaramadı.. bende bir dr müdahalesi istiyorum artık canım yanıyo çok çünkü böyle bir ilişki istemiyorum eşimde canım acıyınca üzülüyor rahatsız oluyo.. aslında benim isteğim ben izmitte yaşıyorum bana bu konuda iyi bir dr önerebilirmisiniz mümkünse lütfen cvplarınızı bekliyorum..
mrb..bende aynı operasyonu geçirdim. 3 gün oldu.bundan sonrasını çok merak ediyorum.operasyon sizin sorununuzu tamamen ortadan kaldırdımı acaba?![]()