• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalın Kızlık Zarı ve Operasyonu Hakkında

yazdıklarınızı okudukça gözleirm doldu şuan işteyim ve ağlamamk için kendimi zor tutuyorum.
benim düğünüm eylülde ve korkuyorum.
sizede çok geçmiş olsun. inş herşey yoluna girer

çok teşekkür ederim....korkutmak istememiştim ama :( başıma gelenler gerçekten üzücüydü..ve ben herşeyi üstüste yaşadım...
psikolojim zaten bozuktu üstüne bide bunlar...ne güçlüymüşüm meğer diyorum ama pekte güçlü sayılmam kafayı yemek üzereydim çünkü....

şu an sorun düzeldi ama ben hala acı duyuyorum her ilişkide....bu ne zaman düzelecek bilmiyorum....

canım sen korkma,bana böyle oldu diye herkese böyle olacak değil,zaten nadir olan bişeymiş kalın zar...büyük ihtimal sen normal sorunsuz bi şekilde
geçirirsin ilk geceni....hiç acımayacak değil,ben buna inanmıyorum illaki acır ama benimki gibi de olmaz....:71:

Hepinize gecmis olsun arkadaslar. ben kimseyle ilişki yaşamadım ama nette öyle şeyler yazıyorki bisiklete binmekle atlamakla kızlık zarı bozulacağı yazıyor.insan ister istemez kendinden şüphe duyuyor. forumdada sordum ama kafam çok karışık herkes farklı şeyler yazıyor, çok afedersin küçük dudakları araladığımızda idrar deliğinin altında bir açıklık var ıkındığımız zaman açılıyor bu görülen yer kızlık zarımı oluyor?bazi sitelerde buranin kizlik zari oldugu yaziyor bazilarindada bu gorulen acikliktan 1-2cm icerde oldugu yaziyor.hangisi dogru bilgi? siz doktora gittiğiniz için mutlaka bilginiz vardır o yüzden sizlere sordum ne olur kusuruma bakmayın.iyi gunler.

Hepinize gecmis olsun arkadaslar. ben kimseyle ilişki yaşamadım ama nette öyle şeyler yazıyorki bisiklete binmekle atlamakla kızlık zarı bozulacağı yazıyor.insan ister istemez kendinden şüphe duyuyor. forumdada sordum ama kafam çok karışık herkes farklı şeyler yazıyor, çok afedersin küçük dudakları araladığımızda idrar deliğinin altında bir açıklık var ıkındığımız zaman açılıyor bu görülen yer kızlık zarımı oluyor?bazi sitelerde buranin kizlik zari oldugu yaziyor bazilarindada bu gorulen acikliktan 1-2cm icerde oldugu yaziyor.hangisi dogru bilgi? siz doktora gittiğiniz için mutlaka bilginiz vardır o yüzden sizlere sordum ne olur kusuruma bakmayın.iyi gunler.

canım sana şu kadarını söyliyim,kızlık zarı öyle kolay kolay bozulacak bişey değil..ha benimki kalındı daha da zor oldu,dr.la hallettik ama normalde de
kimseninki öyle oranın ağzında duran,en ufak bişeyde pıt diye gidecek bişey değil....içeri bişey girmesi lazım ve biraz da olsa zorlaması lazım...bu kiminde biraz
kiminde daha kuvvetli olur...

tabiki dr,lar uzmanlar daha iyi bilir ama ben yaşadığım tecrübeye dayanarak bunları söyleyebilirim...

öyle bisikletten düşmeyle bilmem neyle bozulacak şey değil yani..

merhaba

ben 4 günlük evliyim...ama eşimle ilişkiye giremiyoruz...ilk denememizde dayanılmaz bir acı hissettim ve geri çekildim...tekrar tekrar denedik olmadı...tarifsiz bir acı yaşıyordum...sonunda dün eşim dr.a gitmeyi önerdi..jinekoloğa gittik ve gözle zar muayenesi oldum...dr.eğer psikolojikse zaten muayene bile etmeme izin vermezsin itersin beni dedi...sonuç olarak muayenede bi sorun yaşamadım..gayet rahatsın dedi dr...ama zara baktğında çok kalın ve yüksekte olduğunu söyledi...acı duymamın sebebi buymuş...

uyuşturucu,kayganlaştırıcı ve beni rahatlatıcı ilaç verdi..bunlarla bikaç gün deneyin olmazsa cerrahi müdahale gerekecek dedi...:(( genel anestezi ile zarı ortadan kaldırıyorlarmış,sonra dikiş atılıyormuş...çok üzüldüm...dr.ilk sizin başınıza gelmiyor,böyle bir çok insan var dedi ama ben "neden ben " diye sorup duruyorum kendime....

dün ilaçları kullanarak denedik ilk zamanlara göre daha rahattı ama yinede olmuyor...zar kalın olduğu için bozulmuyor...eşim ameliyat taraftarı değil,biraz daha deneyelim böyle ilaçlarla diyor ama ben o kadar üzülüyorumki ameliyatı olmaya bile razıyım..yeterki bu sorundan kurtulalım:((

içinizde kalın kızlık zarı olan bundan dolayı sorun yaşayan,bahsettiğim operasyonu geçiren var mı?
fikirlerinizi,deneyimlerinizi öğrenmek istiyorum...

merhaba. ben de aynı sorunu yaşıyorum. doktora gitmeye karar verdim. istanbul'da yaşıyorum. sen dde istanbulda mısın? gittiğin doktorun adını verebilir misin?

seni tebrik ediyorum, sorunun başında doktora gitmeyi akıl etmişsiniz. ben vajinismus hastasıydım, zarım da çok kalınmış 2 doktora göründüm aynı şeyi dedi. zar operasyonu geçirdim. hiç de öyle dikiş falan atılmıyor. 5 10 dakikalık bişey ve korkulacak bir operasyon değil. daha yeni evlisiniz. biraz kendi çabalarınızla deneyin. baktınız olmadı operasyon geçiririsin, ne kadar çabuk davranırsanız çözümü okadar kolay oluyor.

merhaba. senden de doktor tavsiyesi alabilir miyim? sanırım bende de aynı sorun var. istanbulda yaşıyorum. henüz hiç doktora gitmedim ama gitmek istiyorum. iyi bi doktor arıyorum. yardımcı olursan sevinirim.

bende 1 aylık evliyim ne kadar istesemde ilişki olmadı 2 dr da kalın dar ve geride olduğunu ve operasyon gerektiğini söyledi.bende genel anestezi ile oldum.çıktığımda ağrım vardı daha doğrusu yanma hiss vardı.tanıdığım bir hemşire de girdi operasyona gerçekten çok darmış sen bunca sene nasıl rahat adet oldun ona şaştım dedi.benimkinde dikiş var.operasyon anestezi al çık yarım saat sürdü.bi kaç gündür üstüne de oturamıyorum.büyük tuvaletde acı oluyor yarın bir haftalık sürem biticek dr a gözükücem bakalım.şunu unutmayın herkesi yapısı farklı kiminiki kolay kiminin ki zor oluyor herkesin bir olması mümkn değil.

Son düzenleme:
bende 1 aylık evliyim ne kadar istesemde ilişki olmadı 2 dr da kalın dar ve geride olduğunu ve operasyon gerektiğini söyledi.bende genel anestezi ile oldum.çıktığımda ağrım vardı daha doğrusu yanma hiss vardı.tanıdığım bir hemşire de girdi operasyona gerçekten çok darmış sen bunca sene nasıl rahat adet oldun ona şaştım dedi.benimkinde dikiş var.operasyon anestezi al çık yarım saat sürdü.bi kaç gündür üstüne de oturamıyorum.büyük tuvaletde acı oluyor yarın bir haftalık sürem biticek dr a gözükücem bakalım.şunu unutmayın herkesi yapısı farklı kiminiki kolay kiminin ki zor oluyor herkesin bir olması mümkn değil.

merhaba. ben henüz doktora gitmedim. İstanbulda yaşıyorum. gittiğin doktorların ismini verebilir misin?

canım siz ilişkinin ilk safhasında ön sevişmeyi uzun ve zevkli tutmalısınız zevk alarak yaşamalısınız aksi takdirde yırtılmaz yırtılmayı bırak içine bile giremez... Çünkü vajina aldığın zevke göre dar kalır yada genişler peniste öyle sevişirken denenmeyeni yapılmayanı deneyin ... Çünkü sanırım sen biraz korkuyorsun ilişkiye girmekten bunları yapın ve bizide bilgilendir umarım hersey yolunda gider :34: :)

sorunu hallettim :)

dün burda bazı yazılar okudum..vajinusmusla ilgili falan...iyice kafam attı,o noktaya gelirsek çıkamayız işin içinden dedim kendi kendime
kafama koydum dün halledicem bu işi diye...gerçekten kafaya koymak gerekliymiş...evet acı duydum zevk almadım ama alacakmışım gibi düşündüm,bıraktım gitti ve oldu:)

sevinçten ağladım resmen....

Allahıma şükür kurtuldum bu sorundan..yalnız daha önceki denemelerde de dün gecede hala kan geliyor biraz...dr.u arayıp sorucam bunu normal mi diye...
umarım başka bir sorun yoktur...

merhabalar oncelikle, bu sitede henuz yeniyim. bu baslik ilgimi cekti. acikcasi ben de aynaya baktigimda bir et parcasi goruyorum ve bu beni tedirgin ediyor. 1 yillik bir birlikteligim var. 4 ay once ilk kez denedik ama zorlamamiza ragmen olmadi. belki hymen zedelenmistir bilemiyorum. gun icinde cok sancidi ve ayni gun adet oldugum icin zar delindi mi anlayamadim. daha sonra bir kez daha denedik ve yine olmadi. ve aynaya baktigimda resmen bi et parcasi var hic aralik yok gbi gorunuyor. acaba benimki de mi cok kalin. sizce ne yapmaliyim?? doktor kalin mi ince mi olduguna sadece bakarak nasil karar veriyor?
bir de sunu sormak istiyorum: doktor mudahalesinden once de aynaya baktiginizda gorunum ayni miydi??

:34:merhaba arkadaşlar. benim kızlık zarımda çok kalın olduğu için denemelerimiz çok sancılı ve başarısız oldu. dr. a gittim, merhem falan verdi ama gene olmadı ve mecbur operasyon geçirdim. 25 dk sürdü. dikişim vardı ve uyandığımda hiçbir ağrı duymadım. sadece dikişin üzerinde ilaçlı gazlı bez vardı o birazcık yakıyordu. onuda operasyondan 1 saat sonra kendim çıkardım. hiçbi şekilde ağrı duymadım sadece 2 gün oturamadım o kadar. operasyonda korkulacak hiçbişey yok. herhangi bi serumm falan da yemiyorsun. tüm ameliyat boyunca narkozla uyutuldum ve operasyondan 2 saat sonra yürüyerek evime gittim. :46:

merhabalar oncelikle, bu sitede henuz yeniyim. bu baslik ilgimi cekti. acikcasi ben de aynaya baktigimda bir et parcasi goruyorum ve bu beni tedirgin ediyor. 1 yillik bir birlikteligim var. 4 ay once ilk kez denedik ama zorlamamiza ragmen olmadi. belki hymen zedelenmistir bilemiyorum. gun icinde cok sancidi ve ayni gun adet oldugum icin zar delindi mi anlayamadim. daha sonra bir kez daha denedik ve yine olmadi. ve aynaya baktigimda resmen bi et parcasi var hic aralik yok gbi gorunuyor. acaba benimki de mi cok kalin. sizce ne yapmaliyim?? doktor kalin mi ince mi olduguna sadece bakarak nasil karar veriyor?
bir de sunu sormak istiyorum: doktor mudahalesinden once de aynaya baktiginizda gorunum ayni miydi??

doktor hiçbi alet sürmeden zara bakıyo. ve çıplak gözle görüyo.

bende ilişkiden sonra kan çok geldi ve canım çok yandı. bir de bir et parçası var orda parmak ucu kadar, sanırım kızlık zarı, oturup kalkarken hassasiyet var, neden böyle anlayamadım doktora gideceğim ama benim durumumda olan var mı merak ediyorum? zorlama da oldu biraz

yaklaşık 20 günlük evliyim, ieşimle hala birlikte olamadık:5: ilk hafta denedik, ama benim canım çok acıdı diye doktora gittik. doktor kızlık zarımın çok kalın oldugunu, iyi ki de birlikte olmadıgımızı, eger olmuş olsaydık benim çok fazla kanamam olacagını -bayılacagımı söyledi, bu tip kızlık zarını erkeklerin bozmasının mümkün olmadıgını söyledi:50:
urfada yasıyorum, bi operasyonla kızlık zarının alınabildigini, bundan sonra düzenli ilişki yaşayabilecegimizi söyledi dr. ama bunun için adana-balcalı yada antep e gitmemizi söyledi, ben o şaşkınlıkla niye bizi oraya yönlendirdigini soramadım, ama oraya gitmek biraz masraflı, bi de oldugumuz yerde hallletmek istiyoruz bu sorunu. çok mu önemli bi operasyon, illa ki tıp fakültesinde mi yapılmalı, şaştık kaldık yaa:18::ssz:

yaklaşık 20 günlük evliyim, ieşimle hala birlikte olamadık:5: ilk hafta denedik, ama benim canım çok acıdı diye doktora gittik. doktor kızlık zarımın çok kalın oldugunu, iyi ki de birlikte olmadıgımızı, eger olmuş olsaydık benim çok fazla kanamam olacagını -bayılacagımı söyledi, bu tip kızlık zarını erkeklerin bozmasının mümkün olmadıgını söyledi:50:
urfada yasıyorum, bi operasyonla kızlık zarının alınabildigini, bundan sonra düzenli ilişki yaşayabilecegimizi söyledi dr. ama bunun için adana-balcalı yada antep e gitmemizi söyledi, ben o şaşkınlıkla niye bizi oraya yönlendirdigini soramadım, ama oraya gitmek biraz masraflı, bi de oldugumuz yerde hallletmek istiyoruz bu sorunu. çok mu önemli bi operasyon, illa ki tıp fakültesinde mi yapılmalı, şaştık kaldık yaa:18::ssz:

ah canım yaa çok iyi anlıyorum seni :(( ben de çok kötü günler geçirdim...neyseki artık hiç sorun yok zaten 1 yıl olacak nerdeyse evleneli...

canım bence iyi bir dr.a gidin mutlaka...abu sabuk dr.lar var hemen ameliyat bilmem ne diyorlar para almak için...iyi bir dr.a gidin önce baksın duruma göre ameliyatla ya da ameliyatsız
halleder...ben operasyon geçirmedim anlatmıştım...dolayısıyla operasyon hakkında bilgim yok...benim canı canlı bildiğin ultrason aletiyle oldu :/ çoook canım yandı ama böylesi daha iyiymiş psikolojik açıdan...dr.umda prof.bi bayan başkent hastanesinde...kk da da bilinen biri...

bende 5 aylık evlıyım.benımde ilk gecem zor oldu ve çok kan geldi hala da acı çekiyorum.ilişkinin basında canım çok acıyo 1-2 dk sonra hafifliyor ama acı gitmiyo.doktora da gıtmedım eşim düzelir diyor ama bilmiyorum.

merhaba kizlar ben 1aylik evliyim.ilk gece iliskiye giremedik.cok denedik ama pe..s iceri girmiyordu.ve ben inanilmaz derecede aci hissediyordum.tatilde oldugumuz icin doktora gidemedik.tatil donusu ilk isimiz doktora gitmek oldu.doktor muayne etti. ve ilk sorusu adet oluyomusun oldu.adet oluyodum ve duzenliydi ama her adet donemim iskence gibi ignelerle haplarla gecerdi.doktor cok sasirdi adet deligimi goremiyodu.tamamen kapali gozukuyo dedi.adet oluyosan benim goremedigim biyerde ufak bi delikten geliyodu dedi.baya kurcaladi ama goremedi deligi yani neredeyse tamamen kapaliydi vajina girisim.ufak bi cerrahi mudahale ile acabiliriz dedi.biz hemen baska bi doktora gittik.ama ben aynayla baktigimda kapali oldugunu rahatca gorebiliyodum.ikinci doktora gittigimizde ayni tepkiyi verde nasil adet oldugumu ve olan kanamanin cok zorlu olacagini soyledi.biz hemen karar verdik ve acibadem hastanesinde ( atasehir) dr.sema demirsoy mukemmel bi doktor. muaynede kamerayla esime ve bana gostererek anlatti vajinamda delik yoktu.kamerada daha net gozukuyordu.ameliyat oldum ustunden iki hafta gecti simdi denemelere basladik.ama aci cok var yine piskolojik sanirim biraz daha ugrasicaz olmazza yine sema hanimin yolu gozuktu bana. sakin ertelemeyin mutlaka muayne olun ve doktorunuzu iyi secin.

bu bir kabus olmalı
bende de defalarca kanama ve inanılmaz bir acı oldu en son beni bağırtan ve sonra ağlatan bi acıyla yoğun kanama oldu ondan sonraki ilk ilişkide olmuştur düşüncesiyle rahattım sonra yine ağrıdığını görünce vajinismus oldum. sağlıkçıyım doktora gitmeden sorunumu çözmek istiyorum ama açıkçası psikolojik olarak nasıl düzeleceğimi bilmiyorum

Merhaba konuyu açan bebekkafa rumuzlu arkadaşın sıkıntısı bendede var bende aynı şekilde dr.a gittim banada kayganlaştırıcı ve aynı uyuşturucu kremden verdi dr. ama yok yani işe yaramadı.. bende bir dr müdahalesi istiyorum artık canım yanıyo çok çünkü böyle bir ilişki istemiyorum eşimde canım acıyınca üzülüyor rahatsız oluyo.. aslında benim isteğim ben izmitte yaşıyorum bana bu konuda iyi bir dr önerebilirmisiniz mümkünse lütfen cvplarınızı bekliyorum..

İzmitte yaşayıp bana yardımcı olabilicek kimse yokmu? 3.kez yazıyorum..

Back