slm kızlar bende 21mayısta evlendim ilk gece zaten insan hüzünlü oluyor yorgun oluyor kafasında geride kalan insanlar acaba nnem ağladımı düşüncesi varken endini atakta bulmak kadar kötü bir durum yok üç senelik beraberliğimizi hayallerimiz gerçek olduğunu hissedemeden girişimlere başladık tabi erkek zihniyeti hep bunları hayal ediyor bizdede ilk gece herhangi bir kanama gelmedi bir kaç denememize rağmen ertesi gün tekrar denedik sarmsı lekeler geliyor fakat kanama yk insan üzülüyor zaten balayı için yola çıktık oradada denemeler sürdü ama bu sefer yanma oldu cıdan resmen kendimden geçip bayılacak knuma geliyoum ağlıyorum ve geri çekiliyoruz dayanıacak gibi değil kalçamın üstüne oturamadım iki gün wc gidip tuvaletimi bile yapamadm yanıyr resmen sonra manavgatta bir sağlık ocağına gittik dayanamadım doktor hrkesten kan gelmek zorunda değil içine kaçabiliyorda yapısal bir durum dedi idrarda yanmaya felan krem yazdı sonra kasmaman gerektiğini yazdı ama ilişki srasında belli bir noktadan sonra inanılmaz acı oluyor ön kısmında sorun yok ileri doğru kayınca çığlıklar uçuşuyor eve öndüğümüzde tabi bu arada iki gün dokındırmadım kendime özel doktra gittim zarıma baktı zedelenmiş ama yırtılmamış esnek miş belki bugün belki doğumda diyor yırtılır bunu düşünerek ilişki aşarsanz pisikolojilk olarak soğursunuz inanın akşam olsun istemiyorm tekrar o acıyı aşayacağım gibi geliyor kyganlaştırıcı jel verdi bir tane ilişki öncesi daha kullanmadım hazır hissetmiyoum kendimi uyuşturucu sprey felan yok öyle birşey dedi doktor