• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalın Kızlık Zarı ve Operasyonu Hakkında

slm kızlar bende 21mayısta evlendim ilk gece zaten insan hüzünlü oluyor yorgun oluyor kafasında geride kalan insanlar acaba nnem ağladımı düşüncesi varken endini atakta bulmak kadar kötü bir durum yok üç senelik beraberliğimizi hayallerimiz gerçek olduğunu hissedemeden girişimlere başladık tabi erkek zihniyeti hep bunları hayal ediyor bizdede ilk gece herhangi bir kanama gelmedi bir kaç denememize rağmen ertesi gün tekrar denedik sarmsı lekeler geliyor fakat kanama yk insan üzülüyor zaten balayı için yola çıktık oradada denemeler sürdü ama bu sefer yanma oldu cıdan resmen kendimden geçip bayılacak knuma geliyoum ağlıyorum ve geri çekiliyoruz dayanıacak gibi değil kalçamın üstüne oturamadım iki gün wc gidip tuvaletimi bile yapamadm yanıyr resmen sonra manavgatta bir sağlık ocağına gittik dayanamadım doktor hrkesten kan gelmek zorunda değil içine kaçabiliyorda yapısal bir durum dedi idrarda yanmaya felan krem yazdı sonra kasmaman gerektiğini yazdı ama ilişki srasında belli bir noktadan sonra inanılmaz acı oluyor ön kısmında sorun yok ileri doğru kayınca çığlıklar uçuşuyor eve öndüğümüzde tabi bu arada iki gün dokındırmadım kendime özel doktra gittim zarıma baktı zedelenmiş ama yırtılmamış esnek miş belki bugün belki doğumda diyor yırtılır bunu düşünerek ilişki aşarsanz pisikolojilk olarak soğursunuz inanın akşam olsun istemiyorm tekrar o acıyı aşayacağım gibi geliyor kyganlaştırıcı jel verdi bir tane ilişki öncesi daha kullanmadım hazır hissetmiyoum kendimi uyuşturucu sprey felan yok öyle birşey dedi doktor

benimde zarım çok çokk kalın ama darbeye dayanabilirsem patlayabilecek bir zardı, bizde 4 gün sonra doktora gittik, ilaçlar uyuşturucular vs. böyle zaman geçti tam 4 ayın sonunda oldu, tabii ben bu acıları çeke çeke her seferinde azda olsa kan gele gele iyice soğudum vajinusmus başlangıcı iken şükür ki sorun çözüldü, ama gitmediğim doktor kalmadı tecrübe ile şunu söylebilirim ki özel hastenlerde para alabilmek için hemen bıçak altına yatırmayı teklif ediyorlar ben tamam bıçak altı olsun dediğim zaman eşim hayır dedi, benim tavsiyem mutlaka ama mutlaka tek doktorla yetinmeyin, benim kızlığımda saat hizasında yırtılmalar mevcut iken gözümün içine baka baka yok yavrum sen daha kızsın biz ameliyatla allaım diye yılların tecrübeli(!!!) doktorları çıktı, aman güvenmeden bıçak altına yatmayın eger mecbur iseniz bıçak altına yatın, şifalar diliyorum, kendinizi kasmayın, ilk ilişkide mutlaka acı oluyor, kendinizi eşinizin sevgisine teslim edebilirseniz daha yaşanılabilir hafif bir acı olabilir, vaktide daha fazla geçiktirmeyin ne kadar uzun süre böyle ilşkiye giremeden acı çekerseniz o denli içinde soğuma olur ve ilşkiyi acılarla eşleştirirsiniz, her şey gönlünzce olsun, benim yaşadıgım sıkıntıları yaşamamnız ve bir an önce çözümü bulmanız dileğiyle..:)

saat hizasında çentikler oldugu halde kanaman oldu mu?! Bende Bir Dra gittim saat yönünde 4 ve 7 hizasında centik var ama kanaman olur dedi..:26:

slm kızlar bende 21mayısta evlendim ilk gece zaten insan hüzünlü oluyor yorgun oluyor kafasında geride kalan insanlar acaba nnem ağladımı düşüncesi varken endini atakta bulmak kadar kötü bir durum yok üç senelik beraberliğimizi hayallerimiz gerçek olduğunu hissedemeden girişimlere başladık tabi erkek zihniyeti hep bunları hayal ediyor bizdede ilk gece herhangi bir kanama gelmedi bir kaç denememize rağmen ertesi gün tekrar denedik sarmsı lekeler geliyor fakat kanama yk insan üzülüyor zaten balayı için yola çıktık oradada denemeler sürdü ama bu sefer yanma oldu cıdan resmen kendimden geçip bayılacak knuma geliyoum ağlıyorum ve geri çekiliyoruz dayanıacak gibi değil kalçamın üstüne oturamadım iki gün wc gidip tuvaletimi bile yapamadm yanıyr resmen sonra manavgatta bir sağlık ocağına gittik dayanamadım doktor hrkesten kan gelmek zorunda değil içine kaçabiliyorda yapısal bir durum dedi idrarda yanmaya felan krem yazdı sonra kasmaman gerektiğini yazdı ama ilişki srasında belli bir noktadan sonra inanılmaz acı oluyor ön kısmında sorun yok ileri doğru kayınca çığlıklar uçuşuyor eve öndüğümüzde tabi bu arada iki gün dokındırmadım kendime özel doktra gittim zarıma baktı zedelenmiş ama yırtılmamış esnek miş belki bugün belki doğumda diyor yırtılır bunu düşünerek ilişki aşarsanz pisikolojilk olarak soğursunuz inanın akşam olsun istemiyorm tekrar o acıyı aşayacağım gibi geliyor kyganlaştırıcı jel verdi bir tane ilişki öncesi daha kullanmadım hazır hissetmiyoum kendimi uyuşturucu sprey felan yok öyle birşey dedi doktor

geçmiş olsun sizede:( o acıdan bayılma hissini çok iyi anlıyoum..ilk denemelerde bende öyle oldum...tansiyonum düştü...ölüyorum sandım....korkunç bir acı...Alah yardımcınız olsun sizinde....sizinki esnekmiş gerçi...benimki kalın:S esnek olunca ilişki yaşanabiliyo ama kanama olmuyo diye biliyorum...bizde hiç ilişki yok,olamıyor....:(((

ben yıllar önce yaşadım kızlık zarı kalın ilişkiyi mümkün kılmıyo doktora gittim uyutup kalın parçayı aldı uyandığımda çok acı hissetmiyodum bukonuda evde canınızı yaktırmayın eşinizi alın gidin uygulayın yoksa pisikolocide bozuluyo biran önce doktor yardımı alın küçük bi işlem canınız yanmaz bendede dik
iş vardı dikişler kendi düştü acı yok korkmayın

çok teşekkür ederim bilgi için...tekrar deniycez olmazsa operasyon olacak mecbur..çünkü olmadıkça sinirlerim bozuluyo,acısı da cabası...içimi rahatlattınız operasyon konusunda,teşekkürler...keşke gerek kalmasa ama .....

canım bence hiç beklemeden operasyonunu ol isteyerek yatmazsan o masaya zorla yatmak zorunda kalırsın bendede aynı problem vardı zorlarken zorlarken aşırı kanamadan hastanede açtım gözlerimi sen çok şanslısın en azından durumu ve ne yapman gerektiğini biliyosun benim ilk gece olmuştu ve aşırı kanamam oldu seni korkutmamak için ayrıntıya girmiyorum
kızma ama eşin biraz egosal davranıyo olabilir ben değil operasyon bozcak bizim hatunu falan diye :37:
sen onu dinleme yoksa benim eşim gibi hastane odasında 2 gözü 2 çeşme kendini şuçlar
sağlıklı bi ömür dilerim tatlım..

aşırı kanama oldu dimi..:(( bendede öyle olacak,dr söyledi ama paniklemeyin fln demiş eşime durmayacak bi kan değil demiş...eşim bencil davranmıyor...ilk 2 denemede beni dr.a götürdü hemen başkası olsa zorlayabilirdi bilip bilmeden....operasyon olayı tabiki son tercih..yani hiç mümkün olmazsa...ikimizde doğal yoldan olsun istiyoruz ama olmazsa eşimde diyo operasyon olur o zaman diye...
sizinde durumunuza üzüldüm:( belki benimde öyle olacak...:(kanama konusunda yani..
teşekkür ederim bilgiler için...sizede sağlıklı ömürler inşallah....

böyle şeyler ayıp ama paylaşım lazım öğrenmek lazım bu yüzden özeli açıyorum kızlar
dün tekrar denedik 3 gün zaten ara vermiştim toparlamak için beş dakika felan kısa bir ilikşi ardından wc gittim tuvalet için kan geldi açık bir kan rengi çok korktum eşimi çağırıdm oda anlam vermeedi doktor zedelenmiş demişti acaba şimdi bu kadar rahat zar yırtılır mı acaba

Ben dr'un kalın olduğunu gördüğü halde ilaçla denemenizi istemesine şaşırdım...
Acıdığı halde sürekli denemek vajinismusa yol açabilir bende açmıştı... (zar kalın olduğundan değil acıdan)
Bence operasyon en iyisi. Eşinin karşı olması saçma abartılacak birşey değil çünkü...

sakıncası yoksa doktorun önerdiği sakinleştirici ve kayganlaştırıcının adını yazabilirmisiniz,özelden mesaj atamıyorum cevap yazarsanız sevinirim.

bilgili doktor tercih edin açma işlemi sırası uykuda olacaksınız uyandığınızda acılar son bulacak eşiniz narkozun etkisi geçinceye kadar yanınızda olacak onun için nelere katlandığınızı görecek korkmayın kararlarınızı kendiniz verin hemen gidiyoruz diyin can tatlıdır yaktırmayın sizi seven canınızı yakamaz pasif davranmayın zaman herşeyin ilacı teknoleji ilerledi ben 20 sene önce bu teknolejiden yararlandım şimdi eşime şaka yapıyorum sana mühürlü kapıyla geldim açamadın diyorum gülüyor

Ben dr'un kalın olduğunu gördüğü halde ilaçla denemenizi istemesine şaşırdım...
Acıdığı halde sürekli denemek vajinismusa yol açabilir bende açmıştı... (zar kalın olduğundan değil acıdan)
Bence operasyon en iyisi. Eşinin karşı olması saçma abartılacak birşey değil çünkü...

eşim operasyona karşı değil...dün deniycektik olmazsa gidicez artık dedi..deneyemedik bile..içimizden gelmedi...çünkü sonucun aynı olacağıı biliyoduk....bugün direk dr.a gittik...gitmez olaydık...kadın kasap gibiydi....ilk gittiğimiz dr. genel anestezi olması gerek demişti lokalle canınız yanar uyuşturma aşamasında demişti....bugün gittiğimiz dr.lokalle yapmaya kalktı...zaten sinirlerim bozulmuş acım bana yetiyo bide o iğneyi oraya batırınca bağırdım....bağırdım diye yapmıyorum etmiyorum deyip çekti gitti beni masada bırakıp...o anki hislerimi anlatamam...keyfimden bağırdım sanki....

sonra kavga ettim kadınla..siz nası dr.sunuz dedim...ben anestezi önerecektim size niye tepki verdiniz demesinmi bide...madem önerecektiniz ben masadyken niye söylemediniz bu böyle olmayacak anestezi yapalım diye dedim....kalkıp gittiniz yapmıyorum etmiyorum diyip dedim...kıvırmaya çalıştı aklınca...lateks alerjim var dediğim halde elinde lateks eldivenlerle bişey olmaz dedi bide....kaasabın eline düştüm bugün rsmen....neyseki operasyon olmadı olsaydı kimbilir ne gelirdi başıma.....

bide üstüne bana siz psikopatsınız diye hakaret etti beni sinirlenip söylenince...asıl psikopat sizsiniz dedim....

vajinusmusa gelince...bide o gelmez başıma inşallah....ne diyim başka....

sakıncası yoksa doktorun önerdiği sakinleştirici ve kayganlaştırıcının adını yazabilirmisiniz,özelden mesaj atamıyorum cevap yazarsanız sevinirim.

sakinleştirici dideral...kayganlaştırıcının adını unuttum...lubricant gibi bişeydi...

bilgili doktor tercih edin açma işlemi sırası uykuda olacaksınız uyandığınızda acılar son bulacak eşiniz narkozun etkisi geçinceye kadar yanınızda olacak onun için nelere katlandığınızı görecek korkmayın kararlarınızı kendiniz verin hemen gidiyoruz diyin can tatlıdır yaktırmayın sizi seven canınızı yakamaz pasif davranmayın zaman herşeyin ilacı teknoleji ilerledi ben 20 sene önce bu teknolejiden yararlandım şimdi eşime şaka yapıyorum sana mühürlü kapıyla geldim açamadın diyorum gülüyor

inşallah...teşekkürler....

bebekkafa başına gelenlere çok üzüldüm özele git mayene etsin hemen uykuya alsın kokma yılma ne yaparsın her türlü doktor var gittiğin doktor sana yumşak yaklaşmalı özele git lütfen seni takip edicem 3 gün yokum gelince okurum yaz nolur derdini paylaşmak istiyorum kafanı çok takma atlatıcaksın

saat hizasında çentikler oldugu halde kanaman oldu mu?! Bende Bir Dra gittim saat yönünde 4 ve 7 hizasında centik var ama kanaman olur dedi..:26:

evet canım benim çok kanamam oldu, her ufak çentikte kanamam vardı, ama en son yırtıldıgı zaman hepsinden daha çok kanadı, bizde kanamaları görünce ohh bu sefer kurtulduk galiba diyoduk,sonra yine hayal kırıklığına ugruyoduk, çok geçmiş olsun, bir an önce sorunları yenebilmeniz duasıyla..:34:

bebekim:71:,

evlenmişsin hayırlı olsun canım benim,Allah mutlu etsin inşallah..:nazar::nazar::nazar:

bi önerim var ama bilemiyorum..
bence ilişki öncesi birkaç kadeh şarap veya ne seviyorsan iç..
bu seni rahatlatıcak doğal olarak..
sonra sen hülyalıyken,eşin bu durumu çözsün..
yani operasyondan iyidir diye düşündüm ben..

:70:gelişmeleri yaz canım benim,inşallah çabucak hallolur bu sorun..

Cezalı olduğum için cevap yazamadım buraya....sonrada balayına gittik dün döndük....

bu konuyu başkent hastanesinde esra hanım halletti....muayene ettii zar kalın fln değil dedi...:44:

ultrason aletiyle olayı halletti...:( nasıl canım yandı anlatamam....bas bas bağırdım hatta sonuna doğru bayıldım:(
benim kendimi kastığımı söyledi...vajinusmusa doğru gidiyormuşum...ama anlamadığım şey o aletle bile o kadar çok bastırdı ve zor yırtıldıki...aşırıda kanama oldu
kaç gün devam etti....zar kalın olmasaydı böyle olurmuydu?

o günden sonra bi süre denemedik kanama da devam ediyordu zaten....sonra balayına gittik orda denemeler oldu ama yine çok acıyor ve tam olarak olmuyor..ayrıca kanamada oluyor.....

birde anlamadığım şey oraya baktığımda kapalı bi görüntü görüyorum yani bi açıklık ,delik(açık yazıyorum kusura bakmayın) göremiyorum..et parçası gibi bişi var onun ortasında sanki kasıp gevşettikçe bi delik açılıyo gibi oluyo ama küçücük bişi o...ordan nası girecek ki:(((

b arada esra hanım çok iyi bi dr...bu sitede de onunla ilgili çok olumlu şeyler okumuştum..çok ilgili bi kadın..ben acıdan bağırdıkça beni öyle teselli ettiki....hangi dr hastasının ellerini öper bacaklarını öper....ah yavrum diye diye yaptı işlemi...belki çok ilkel gibi görünüyor işlem ama hiç anesteziye ameliyata gerek görmedi...

Son düzenleme:
canım senin adına çok sevindim,gerisi çok kolay olacaktır sen merak etme,,,

canım ıkındıkça orası açıklacaktır,derin nefes al verirken eşin ittirsin,,,bende kapalı sanıyordum orayı,ama ıkınınca ayna karşısında bakınca açılıyoo,zaten düşünki kocaman bebek çıkıyo ordan,

canım senin adına çok sevindim,gerisi çok kolay olacaktır sen merak etme,,,

canım ıkındıkça orası açıklacaktır,derin nefes al verirken eşin ittirsin,,,bende kapalı sanıyordum orayı,ama ıkınınca ayna karşısında bakınca açılıyoo,zaten düşünki kocaman bebek çıkıyo ordan,

sağol canım ...zardan kurtulduk ama işte bu seferde böyle bir sorun var...bende aynayla baktım dediğin gibi ıkınınca açılıyo...çok haklısın koca bebek çıkıyo ordan...
demekki nasıl bi açılma potansiyeli var...inşallah dediğin gibi kolay olur:30:

sorunu hallettim :)

dün burda bazı yazılar okudum..vajinusmusla ilgili falan...iyice kafam attı,o noktaya gelirsek çıkamayız işin içinden dedim kendi kendime
kafama koydum dün halledicem bu işi diye...gerçekten kafaya koymak gerekliymiş...evet acı duydum zevk almadım ama alacakmışım gibi düşündüm,bıraktım gitti ve oldu:)

sevinçten ağladım resmen....

Allahıma şükür kurtuldum bu sorundan..yalnız daha önceki denemelerde de dün gecede hala kan geliyor biraz...dr.u arayıp sorucam bunu normal mi diye...
umarım başka bir sorun yoktur...

sorunu hallettim :)

dün burda bazı yazılar okudum..vajinusmusla ilgili falan...iyice kafam attı,o noktaya gelirsek çıkamayız işin içinden dedim kendi kendime
kafama koydum dün halledicem bu işi diye...gerçekten kafaya koymak gerekliymiş...evet acı duydum zevk almadım ama alacakmışım gibi düşündüm,bıraktım gitti ve oldu:)

sevinçten ağladım resmen....

Allahıma şükür kurtuldum bu sorundan..yalnız daha önceki denemelerde de dün gecede hala kan geliyor biraz...dr.u arayıp sorucam bunu normal mi diye...
umarım başka bir sorun yoktur...

Geçmiş olsun çok sevindim mutluluklar dilerim...

yazdıklarınızı okudukça gözleirm doldu şuan işteyim ve ağlamamk için kendimi zor tutuyorum.
benim düğünüm eylülde ve korkuyorum.
sizede çok geçmiş olsun. inş herşey yoluna girer

Back