Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canm.esnek.yada geride olabilir ozman bi sorun yok hic muayene oldun muBenden de kan gelmemisti acaba benimkidemi duruyor![]()
Bu illeti çeken anlar canimmm ayni kaderi paylasiyoruz... bak ben mesela herseyi yendim dedim.bugun muayenemde rahimimde et parcasi var alicaz dedi yine bir operasyon korkusu sardi beni kadinlarin derdi bitmiyoumarım yenerim. o kadar iyi geldiniz ki çok teşekkür ederim ilginiz içinn![]()
ben muayne olmadım çok ağrım var dedim ve gerçekten çok ağrı duydum. bozulmamış olması problem mi bilmiyorum ama :/Benden de kan gelmemisti acaba benimkidemi duruyor![]()
Muayene oldum bir kere doktor rahmime falan bakti hersey iyi dedi ama zardan bisey söylemediCanm.esnek.yada geride olabilir ozman bi sorun yok hic muayene oldun mu
Bu illeti çeken anlar canimmm ayni kaderi paylasiyoruz... bak ben mesela herseyi yendim dedim.bugun muayenemde rahimimde et parcasi var alicaz dedi yine bir operasyon korkusu sardi beni kadinlarin derdi bitmiyo
Iliski sirasinda benimde agrim oluyor ondan mi acababen muayne olmadım çok ağrım var dedim ve gerçekten çok ağrı duydum. bozulmamış olması problem mi bilmiyorum ama :/
Ozman sorun.yoktur cnm.herkesin ayni olmuyo bazen kan da gelmiyo diyolr esnek yada geride falan sorun yoktur yaniMuayene oldum bir kere doktor rahmime falan bakti hersey iyi dedi ama zardan bisey söylemedi
Aminn cnm inssrabbim de size destek olsun inşallah. hiç sıkıntı çekmeden hayırlı insanlarla karşılaşarak başarıyla geçer umarım operasyonunuz.
Arkadaşım bu kızlık zari çeşit cesitmiş. Kimi doğumda yirtiliyor kimisi daha kalın oluyor sperm geçişini engelliyor. Hemen kadın doğuma gidip bir uzman ile görüşünMerhaba arkadaşlar bende de kalın Kızlık zarı varmış ama ilişkiye girebiliyoruz fakat bi noktadan ilerisine gidemiyor cok acıyor kanama da olmuyor. Ne yapmam lazım böyle hamile kalamaz mıyım
Naptin cnm iyilesmek icin tedavi ne dedilerArkadaşlar iyileştimmm.
Artık sorunsuz ilişkiye girebiliyorum.
Vajinusmus degilmisim.
Benm kizlik zarim kalindi yirtilmaz dediler aldilar.. ama siz iliskiye girmissinz sorun baska seyde olablr. Bir kadin dogumcuya gorununMerhaba arkadaşlar bende de kalın Kızlık zarı varmış ama ilişkiye girebiliyoruz fakat bi noktadan ilerisine gidemiyor cok acıyor kanama da olmuyor. Ne yapmam lazım böyle hamile kalamaz mıyım
Doktora gittim fakat kızlık zarımın hala durduğunu be bozulsa ilşkiye mutlaka kanayacağım cünkü kalın olduğunu söylediBenm kizlik zarim kalindi yirtilmaz dediler aldilar.. ama siz iliskiye girmissinz sorun baska seyde olablr. Bir kadin dogumcuya gorunun
Benmde oyleydi iste aynayla gosterdi et parcasi gibi duruyodu cok kalindi.. benm aci esigim.hic yok dayanamadigim icin ilsiki olmadi.. doktor bazi insanlarin ilk gece cok kanamasi olur ama dayandiklari icin anlamazlar demisti. Cok kanamasi kalin oldugunu yada baska seylere isaret dedi. Ben hic dayanamadigm icin direk aldilar. Uyuttular 10 gunde gecti cok sukir rahatim simdiDoktora gittim fakat kızlık zarımın hala durduğunu be bozulsa ilşkiye mutlaka kanayacağım cünkü kalın olduğunu söyledi
Peki ücret ne kadardı canım ameliyathane de mi oluyor çatal da mı oda icerisindeBenmde oyleydi iste aynayla gosterdi et parcasi gibi duruyodu cok kalindi.. benm aci esigim.hic yok dayanamadigim icin ilsiki olmadi.. doktor bazi insanlarin ilk gece cok kanamasi olur ama dayandiklari icin anlamazlar demisti. Cok kanamasi kalin oldugunu yada baska seylere isaret dedi. Ben hic dayanamadigm icin direk aldilar. Uyuttular 10 gunde gecti cok sukir rahatim simdi
Catalda oldum cnm ben igne olmaya bile kormuyorm hatta vajinusmustum.. cocuklari sunnet yaparken uyutulur gibi uyuyucaz dedi. Catalda uyudum uyandigimda giydirmislerdi hala oyle oturuyordum yatmadim hic.. dikis vardi bikac zaman onun gecmesini bekledim.10 gunu surdu cok sukur rahatladim. Onu aldirmasaydim.vajinusmusu yenemezdim.sanirim. psikolojikman ordaki duvar kalkti sanki kafamda. Onun tedavisinin baslaNgicinda oldm.oyuzden tek fiyat bilemiyorm.toplu verdik..Peki ücret ne kadardı canım ameliyathane de mi oluyor çatal da mı oda icerisinde
Nerde ameliyat oldun canım bende aldırcam kızlık zarım kalınBenmde oyleydi iste aynayla gosterdi et parcasi gibi duruyodu cok kalindi.. benm aci esigim.hic yok dayanamadigim icin ilsiki olmadi.. doktor bazi insanlarin ilk gece cok kanamasi olur ama dayandiklari icin anlamazlar demisti. Cok kanamasi kalin oldugunu yada baska seylere isaret dedi. Ben hic dayanamadigm icin direk aldilar. Uyuttular 10 gunde gecti cok sukir rahatim simdi