• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalın kızlık zari ameliyati

Benimki hala duruyor. Sezeryan dogum yaptigim icin yirtilmadi.

Neden aliniyor acaba risk mi olusturuyor benimkini doktor kontrolde gordu biliyor ama hic bir sey soylenmedi bunu alalim vesaire...
Bir daha gitsem sorsam mi bilgisi olan varsa sevinirim.

@Passionatewoman uyemiz de sanirim benzer bir sey yasamisti.
Cinsel birlikteliğe izin vermiyor kalın zar

Ben doktora gittim vajina girişi dar dedi zar çok kalın dedi. Ben vajinismus diye gittim

Eltim söylemişti,sanırım onun da öyle imiş.
Hala zarı mevcutmuş.
2 çocuğu var.

Yanlış yönlendirmiş olmayım ama öyle demişti.
Zarı nasıl mevcut olsun :)
Çocuk zarın içinden mi geçip doğdu, ha sezeryansa bilemem.
Doğumda yırtıyorlar zarı bi üye yaşamıştı yazmıştı zamanında.

Diğer arkadaşlarin bahsettiği esnek zar,konu sahibi kalın zardan bahsediyor.İliski gerçekleşmezse nasıl hamile kalınır ki zaten?

Arkadaşlar kızlık zari kalın olupta yırtılmayan varmi . Ben 2 senelik evliyim geçen hafta ameliyat oldum. Doktorum gebeliğe engel olur dedi. Benim gibi böyle it durum yasayan var mi aranizda ???
Doktor onu kendisi yırtabiliyormuş eğer rahatsızlık belirtirseniz. Birkaç denemeye rağmen yırtılmıyorsa doktora görünmekte fayda var. Ben de yırtılması gerektiğini duymuştum doğum için. Bence kadın doğuma gidin kontrol etsin belki kızlık zarınız yoktur o da bir ihtimal.
Düzenleme: Pardon ameliyatla aldırdığınızı söylemişsiniz sorry. Burada sorun ne anlamadım o halde. Zar gitti sorun kalmadı yollar açık bebiş için işte.

Bende vajinusmus tedavisi gördüm. Yine birlikte olamayınca, kadın Doğum doktoru kızlık zarını yırttı. Yırtıldıktan sonra ilişki ile ilgili bir sorun yaşamadım

Zarı nasıl mevcut olsun :)
Çocuk zarın içinden mi geçip doğdu, ha sezeryansa bilemem.
Doğumda yırtıyorlar zarı bi üye yaşamıştı yazmıştı zamanında.
Açıkcası ben o zaman yeni evliydim,çok da sormadım,ilgilenmedim.
Ama öyle dedi yani,kendi de bilmiyordur belki.bilemedim şimdi :KK14:

Bende vajinusmus tedavisi gördüm. Yine birlikte olamayınca, kadın Doğum doktoru kızlık zarını yırttı. Yırtıldıktan sonra ilişki ile ilgili bir sorun yaşamadım
Ameliyat sonrası hakkında bilgi verir misiniz . Neler yaşadınız.?

Bi arkadaşımın ablasınin da öyleydi. 3 çocuğu vardı hala bakireydi sezaryen doğum yapmıştı hep :D

Arkadaşlar kızlık zari kalın olupta yırtılmayan varmi . Ben 2 senelik evliyim geçen hafta ameliyat oldum. Doktorum gebeliğe engel olur dedi. Benim gibi böyle it durum yasayan var mi aranizda ???
Ben aldirdim.vajinismustum kalin oldugu icin olmuyor dediler ve aldilar hatta istege bagli sadece yirtabiliyoriz ama.sana engel olmasin diye tamamen alicaz dedi ve gebelikle bir alakasi olmadigini soyledi doktorum

Back