- 3 Şubat 2018
- 2.642
- 5.265
- 88
- 34
Evet benmde ilk zaman degil ama sonrasinda hafif kanamalarim oldu sanirim dikisleri atiyor dedim sonra 10. Gunden sonra det oldum tamamen gectiOperasyon sonrası 2. Haftanın başındayım kanamam arttı normal mi acep??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet benmde ilk zaman degil ama sonrasinda hafif kanamalarim oldu sanirim dikisleri atiyor dedim sonra 10. Gunden sonra det oldum tamamen gectiOperasyon sonrası 2. Haftanın başındayım kanamam arttı normal mi acep??
Bende dikiş olmadığımdan 3 gün sadece kanamam sürdü sonrasında bir daha kanamam olmadı ama dikiş atıldıysa normal olabilir kanama yoğunlaşırsa bir doktorunuza da danışın benceEvet benmde ilk zaman degil ama sonrasinda hafif kanamalarim oldu sanirim dikisleri atiyor dedim sonra 10. Gunden sonra det oldum tamamen gecti
Benimde oyleydi direk alalim.dedi cunku aci eşigim.hic yok kalin oldugu icinde hic yapma sansim.yoktu aldilar 1 aydan sonrada cok.kolay olduMrb kızlar bende vajinismusum hatta kızlık zarım normalınden kalın dedı ilişkiye engel değil dedi doktorum istersen aldırız dedı
Bende mi aldırsam acaba doktor ilişkiye engel değil dedi ama..Benimde oyleydi direk alalim.dedi cunku aci eşigim.hic yok kalin oldugu icinde hic yapma sansim.yoktu aldilar 1 aydan sonrada cok.kolay oldu
Tabiki degil yani soyle degil aci esigin vardir o an zevk alarak dayanarak o halledilir ama benm hem igneye bile dayanamam hem kasiyordum.kendimi vajinusmustum benm iliskime en buyuk engeldi. 1 ay oldu atlatalo simdi kadin dogumculara gittigmde alistim alttan muayenede ben o kameramidir nedir onu yapip doktor devam ediyor...Bende mi aldırsam acaba doktor ilişkiye engel değil dedi ama..
Anladım canım ben alttan muane oldum fazla vajınısmus değilmişim doktor öyle dedı bi şekilde yenecemTabiki degil yani soyle degil aci esigin vardir o an zevk alarak dayanarak o halledilir ama benm hem igneye bile dayanamam hem kasiyordum.kendimi vajinusmustum benm iliskime en buyuk engeldi. 1 ay oldu atlatalo simdi kadin dogumculara gittigmde alistim alttan muayenede ben o kameramidir nedir onu yapip doktor devam ediyor...![]()
Ben 2 senedir vajinismusum sanıyordumgeçen hafta ameliyat oldum.
Iliski gecirdiysen kizlik zarini niye aldilar ki esnek veya geride olbilir bu sorun degil kizlik zarini cok kalinsa yada delik yukardaysa aliyoruz demisti benim.doktorum... cok gecmis olsunnn bidaha muayene ol istersen psikolojik cunku bende oyleydim terapi gordummerhaba lütfen bana yardım edinn...konu açtım fakat dmnüş yapan olmadı. 19 aylık evliyim ve hiç korunmadım. kontrol amaçlı doktora gittiğimde muayne edeceğini söyledi ve gayet sakin bir şekilde hazırlanıp masaya uzandım. sonrası kabus. on saniye bile sürmedi masadan kalkmam. o kadar canım yandı ki.
doktor vajinismus olduğumu söyledi. fakat nasıl olur ben birliktelik sırasında rahattım. acı çeksem bile kendimi telkinedebiliyordum. daha önce kanamam da olmuştu fakar doktor kızlık zarının durduğunu söyledi. sonrasında anestezi ile operasyon geçirdim kızlık zarım alındı ve rahim borusunda eğrilik olduğu vedüzeltildiği söylendi( sanırım doğru tarif ediyorum) bir metrelik tampon koyuldu ve eve geldiğimde onu kendim çıkardım. ben şuan ne yapmalıyım psikolojik yardımalmalı mıyım? çok üzgünüm. bu arada bir dekimyasal gebelik geçirdiğim söylenmişti. o zaman doğuda görevdeydim. ayrıntılıinceleme olmamıştı. offf offf
K
Iliski geciridysen kizlik zarini niye aldilar ki esnek veya geride olbilir bu sorun degil kizlik zarini cok kalinsa yada delik yukardaysa aliyoruz demisti benim.doktorum... cok gecmis olsunnn bidaha muayene ol istersen psikolojik cunku bende oyleydim terapi gordum
Geçmiş olsun arkadaşım.merhaba lütfen bana yardım edinn...konu açtım fakat dmnüş yapan olmadı. 19 aylık evliyim ve hiç korunmadım. kontrol amaçlı doktora gittiğimde muayne edeceğini söyledi ve gayet sakin bir şekilde hazırlanıp masaya uzandım. sonrası kabus. on saniye bile sürmedi masadan kalkmam. o kadar canım yandı ki.
doktor vajinismus olduğumu söyledi. fakat nasıl olur ben birliktelik sırasında rahattım. acı çeksem bile kendimi telkinedebiliyordum. daha önce kanamam da olmuştu fakar doktor kızlık zarının durduğunu söyledi. sonrasında anestezi ile operasyon geçirdim kızlık zarım alındı ve rahim borusunda eğrilik olduğu vedüzeltildiği söylendi( sanırım doğru tarif ediyorum) bir metrelik tampon koyuldu ve eve geldiğimde onu kendim çıkardım. ben şuan ne yapmalıyım psikolojik yardımalmalı mıyım? çok üzgünüm. bu arada bir dekimyasal gebelik geçirdiğim söylenmişti. o zaman doğuda görevdeydim. ayrıntılıinceleme olmamıştı. offf offf
Ne kadar oldu ameliyat olalı?Geçmiş olsun arkadaşım.
birkaç gün oldu. hala şaşkınım.Ne kadar oldu ameliyat olalı?
teşekkür ederim umarım geçer kim böyle bi sıkıntı yaşıyorsa şifasını bulsun inşallah. çok zor anlardı hala üzerimden atamadım durumuGeçmiş olsun arkadaşım.
Daha yenisin cnm.sabret bir iyilessin sonra yvas yavas ufak egzersizlerle sonuc alirsin hic merk etmebirkaç gün oldu. hala şaşkınım.
inşallah..Daha yenisin cnm.sabret bir iyilessin sonra yvas yavas ufak egzersizlerle sonuc alirsin hic merk etme
Benim 3. Hafta biz bir deneme sürüşü yaptık halbuki 4. Haftaya kadar yasaktı. Çok ileri ittiremedi eşim yara var diye ama giriş gayet acilmis. Bir hafta sonra normal yapabileceğimizi düşünüyorum. Korkma hızlı iyilesiyoruz acı kalmıyor. Ben 2 senedir vajinusmus sanıyordum kendimi meğer zarım kalınmış. Sen dene 1 ayın sonunda olmazsa tekrar gidersin doktora. Bu arada sen kendini rahat bırakıyorsan ilişki esnasında ama acı varsa kesin kalın zardan.birkaç gün oldu. hala şaşkınım.
Bak ben 4 yillik evliyim 4 yildirda vajinusmusum doktor kizlik zarin cok kalin dedi aldilar 10 gune dikislerim.hersey iyilesti sonra terapilere basladik yavas yavas atlatyurm bende elletemezdm ama.1 ayda 3 kere alttan muayene oldum.hemde kendim ultrason kamerasini sokuyurm dokotr beni bekliyor sakin olayim.diye sonra devm.ediyor. Bazi doktorlar hic anlayis gostermiyor durumunu anlat sakinlestirrler seniinşallah..![]()