• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalın kızlık zari ameliyati

Evet benmde ilk zaman degil ama sonrasinda hafif kanamalarim oldu sanirim dikisleri atiyor dedim sonra 10. Gunden sonra det oldum tamamen gecti
Bende dikiş olmadığımdan 3 gün sadece kanamam sürdü sonrasında bir daha kanamam olmadı ama dikiş atıldıysa normal olabilir kanama yoğunlaşırsa bir doktorunuza da danışın bence

Arkadaşlar sanirim adet oldum 2 aydır olmamistim. Koca koca parca pihtilar geliyo.. bitse de kurtulsam attik

Mrb kızlar bende vajinismusum hatta kızlık zarım normalınden kalın dedı ilişkiye engel değil dedi doktorum istersen aldırız dedı

Mrb kızlar bende vajinismusum hatta kızlık zarım normalınden kalın dedı ilişkiye engel değil dedi doktorum istersen aldırız dedı
Benimde oyleydi direk alalim.dedi cunku aci eşigim.hic yok kalin oldugu icinde hic yapma sansim.yoktu aldilar 1 aydan sonrada cok.kolay oldu

Ben bu konuyu zamanında çok araştırdım.kimse birsey yazmamıştı . Arastiranlara isik olur diye düşünüyorum.

Bende mi aldırsam acaba doktor ilişkiye engel değil dedi ama..
Tabiki degil yani soyle degil aci esigin vardir o an zevk alarak dayanarak o halledilir ama benm hem igneye bile dayanamam hem kasiyordum.kendimi vajinusmustum benm iliskime en buyuk engeldi. 1 ay oldu atlatalo simdi kadin dogumculara gittigmde alistim alttan muayenede ben o kameramidir nedir onu yapip doktor devam ediyor...:KK48:

Tabiki degil yani soyle degil aci esigin vardir o an zevk alarak dayanarak o halledilir ama benm hem igneye bile dayanamam hem kasiyordum.kendimi vajinusmustum benm iliskime en buyuk engeldi. 1 ay oldu atlatalo simdi kadin dogumculara gittigmde alistim alttan muayenede ben o kameramidir nedir onu yapip doktor devam ediyor...:KK48:
Anladım canım ben alttan muane oldum fazla vajınısmus değilmişim doktor öyle dedı bi şekilde yenecem

Ben 2 senedir vajinismusum sanıyordum :ukala: geçen hafta ameliyat oldum.

merhaba lütfen bana yardım edinn...konu açtım fakat dmnüş yapan olmadı. 19 aylık evliyim ve hiç korunmadım. kontrol amaçlı doktora gittiğimde muayne edeceğini söyledi ve gayet sakin bir şekilde hazırlanıp masaya uzandım. sonrası kabus. on saniye bile sürmedi masadan kalkmam. o kadar canım yandı ki.
doktor vajinismus olduğumu söyledi. fakat nasıl olur ben birliktelik sırasında rahattım. acı çeksem bile kendimi telkinedebiliyordum. daha önce kanamam da olmuştu fakar doktor kızlık zarının durduğunu söyledi. sonrasında anestezi ile operasyon geçirdim kızlık zarım alındı ve rahim borusunda eğrilik olduğu vedüzeltildiği söylendi( sanırım doğru tarif ediyorum) bir metrelik tampon koyuldu ve eve geldiğimde onu kendim çıkardım. ben şuan ne yapmalıyım psikolojik yardımalmalı mıyım? çok üzgünüm. bu arada bir dekimyasal gebelik geçirdiğim söylenmişti. o zaman doğuda görevdeydim. ayrıntılıinceleme olmamıştı. offf offf

K
merhaba lütfen bana yardım edinn...konu açtım fakat dmnüş yapan olmadı. 19 aylık evliyim ve hiç korunmadım. kontrol amaçlı doktora gittiğimde muayne edeceğini söyledi ve gayet sakin bir şekilde hazırlanıp masaya uzandım. sonrası kabus. on saniye bile sürmedi masadan kalkmam. o kadar canım yandı ki.
doktor vajinismus olduğumu söyledi. fakat nasıl olur ben birliktelik sırasında rahattım. acı çeksem bile kendimi telkinedebiliyordum. daha önce kanamam da olmuştu fakar doktor kızlık zarının durduğunu söyledi. sonrasında anestezi ile operasyon geçirdim kızlık zarım alındı ve rahim borusunda eğrilik olduğu vedüzeltildiği söylendi( sanırım doğru tarif ediyorum) bir metrelik tampon koyuldu ve eve geldiğimde onu kendim çıkardım. ben şuan ne yapmalıyım psikolojik yardımalmalı mıyım? çok üzgünüm. bu arada bir dekimyasal gebelik geçirdiğim söylenmişti. o zaman doğuda görevdeydim. ayrıntılıinceleme olmamıştı. offf offf
Iliski gecirdiysen kizlik zarini niye aldilar ki esnek veya geride olbilir bu sorun degil kizlik zarini cok kalinsa yada delik yukardaysa aliyoruz demisti benim.doktorum... cok gecmis olsunnn bidaha muayene ol istersen psikolojik cunku bende oyleydim terapi gordum

K

Iliski geciridysen kizlik zarini niye aldilar ki esnek veya geride olbilir bu sorun degil kizlik zarini cok kalinsa yada delik yukardaysa aliyoruz demisti benim.doktorum... cok gecmis olsunnn bidaha muayene ol istersen psikolojik cunku bende oyleydim terapi gordum

çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için.. inanın şuan o kadar kafam karışık ki. muayne olamadım dokundurtmadım bile kendime. ilişki tam yaşanmamış dedi doktor. eşimin az çok şikayetleri vardı fakat yeniyiz olabilir diyorduk hep. ameliyat oldum hatta açılma da oldu sorun düzeltildi dedi doktor. bir daha muayne olabileceğimi sanmıyorum. yardım almalı mıyım sizce. eler geçti başınızdan benzerlik gösteriyor mu psikoloik destek almak mantıklı geliyor ama doktorm gerek yok diyor

Geçmiş olsun arkadaşım.

birkaç gün oldu. hala şaşkınım.
Benim 3. Hafta biz bir deneme sürüşü yaptık halbuki 4. Haftaya kadar yasaktı. Çok ileri ittiremedi eşim yara var diye ama giriş gayet acilmis. Bir hafta sonra normal yapabileceğimizi düşünüyorum. Korkma hızlı iyilesiyoruz acı kalmıyor. Ben 2 senedir vajinusmus sanıyordum kendimi meğer zarım kalınmış. Sen dene 1 ayın sonunda olmazsa tekrar gidersin doktora. Bu arada sen kendini rahat bırakıyorsan ilişki esnasında ama acı varsa kesin kalın zardan.

Bak ben 4 yillik evliyim 4 yildirda vajinusmusum doktor kizlik zarin cok kalin dedi aldilar 10 gune dikislerim.hersey iyilesti sonra terapilere basladik yavas yavas atlatyurm bende elletemezdm ama.1 ayda 3 kere alttan muayene oldum.hemde kendim ultrason kamerasini sokuyurm dokotr beni bekliyor sakin olayim.diye sonra devm.ediyor. Bazi doktorlar hic anlayis gostermiyor durumunu anlat sakinlestirrler seni

Back