• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalın kızlık zari ameliyati

Doktorum kızlık zarımın kalın olduğunu ve hiç yırtılmadıgını söyledi. Aldırmasam basıma neler gelir bilmiyorum. İlişkiye girebiliyorum oysaki

Doktorum kızlık zarımın kalın olduğunu ve hiç yırtılmadıgını söyledi. Aldırmasam basıma neler gelir bilmiyorum. İlişkiye girebiliyorum oysaki
Kızlık zarı kalın olsa ilişkiye giremezsin canım zar yırtulmıyor o durumda başka doktora gözük derim

zar yukarda ve geride olabilir. böylelikle zar yırtılmadan ilişkiye girebilirsiniz. kalın kızlık zarinin da çeşitleri var. misal benimki rahime sperm girişini büyük oranda engelliyordu. dolayısıyla gebe kalma şansım.dusuktu.

Kızlık zarı kalın olsa ilişkiye giremezsin canım zar yırtulmıyor o durumda başka doktora gözük derim
Doktor hiç yırtılmadığını söyleyınce acaba giremedim mi diye düşünmeye başladım.2yıllık evliyim .parmak aparat sokuyorum ama eşimle denememde tamamı giriyor mu emin olamıyorum.kızlık zarı kalın olup ilişkiye giren Yok mu

Doktor hiç yırtılmadığını söyleyınce acaba giremedim mi diye düşünmeye başladım.2yıllık evliyim .parmak aparat sokuyorum ama eşimle denememde tamamı giriyor mu emin olamıyorum.kızlık zarı kalın olup ilişkiye giren Yok mu
Benm kalindi iliskiye sorundu aldirlar cok.sukur hic engel kalmadi ama.sen giriyo diyosan nasil oluyor anlayamadm. Demekki seninki engel degil kalin ve esnek olabilir. Yada cok sekli var kizlik zarinin baska bir nedeni olablr

Bana da 2 doktor "senin yapısal olarak biraz dar ve kızlık zarın kalın. Tamamen yırtılmamış. Geleceksin anesteziyle onu yırtıcam" demişti. Hatta belki gebe kalmaya dahi engel olabilirdi onlara göre. İlk gece yaşadığım acıyı-sıkıntıyı tarif edemem. Zaten 3-4 kerede anca, zorlayarak oldu. Hatta ağladığımı hatırlıyorum :) O 2 doktordan sonra başka bi doçente gittim ve bana hiçbi sıkıntın yok dedi. Ama ben nedense hala çok acı çekiyorum ilişki esnasında. Bütün bunların dışında çok şükür ki hamile kaldım. O konuyla ilgili de bi operasyon geçirmedim :)

Arkadaşlar kızlık zari kalın olupta yırtılmayan varmi . Ben 2 senelik evliyim geçen hafta ameliyat oldum. Doktorum gebeliğe engel olur dedi. Benim gibi böyle it durum yasayan var mi aranizda ???

Edit:
Arkadaşlar iyileştimmm.
Artık sorunsuz ilişkiye girebiliyorum.
Vajinusmus degilmisim.
Canım yardım eder misin ben de o ameliyati olacağım galiba kızlık zarım etliymiş ilişkiyle bozulması zormuş neler yaşadın ameliyat zormu

Arkadaşlar kızlık zari kalın olupta yırtılmayan varmi . Ben 2 senelik evliyim geçen hafta ameliyat oldum. Doktorum gebeliğe engel olur dedi. Benim gibi böyle it durum yasayan var mi aranizda ???

Edit:
Arkadaşlar iyileştimmm.
Vajinusmus degilmisim.
Bitti mi yani bu dert ilişki okdumu

Benim ki kalınmış bizde vajinusmus sandık. Muayeneye gittik dr kalın zar değil bildiğin et dedi. Yaklaşık 6 kez kanadım. Gebeliğe engel olmadı.
Tabiki vajinismus tedavisinicin gittim muayenede kalin oldugu goruldu hatta aynayla banada gosterdiler et parcasi kapatmisti sanki orayi 10 dk lik.bir operasyonla alalim uyuyucaz hic anlamicaksin dediler ki oylede oldu yarim saatte oldu bitti uyandim. Dikis atildigi icin geriliyordu tabiki ama gayet iyo gecti surec. Doktorum.10 gunden sonra dersler verdi her aksam bacak.ac kapa gibi tabi bunlar.vajinismus terapileri icin ön derslerdi. Ama bazen diyorum beterin beteri vardir iyiki aldilarki orda bisey kalmayinca 3 gunde yendim.vajinusmusu
Tam olarak bunları yaşayacağım süreçteyim Bilgi verir misiniz ameliyat sonrası ağrı kanama çok olurmu

Catalda oldum cnm ben igne olmaya bile kormuyorm hatta vajinusmustum.. cocuklari sunnet yaparken uyutulur gibi uyuyucaz dedi. Catalda uyudum uyandigimda giydirmislerdi hala oyle oturuyordum yatmadim hic.. dikis vardi bikac zaman onun gecmesini bekledim.10 gunu surdu cok sukur rahatladim. Onu aldirmasaydim.vajinusmusu yenemezdim.sanirim. psikolojikman ordaki duvar kalkti sanki kafamda. Onun tedavisinin baslaNgicinda oldm.oyuzden tek fiyat bilemiyorm.toplu verdik..
Çok sevindim ne güzel atlatmışsiniz ben daha ameliyat aşamasındayim korkuyorum

Edit:
Arkadaşlar iyileştimmm.
Vajinusmus degilmisim.
Bana da doktor engel dedi ağrılı oluyor çok zorlanıyorum tam operasyon olacağım zaman hamile kaldım hala kızım

Edit:
Arkadaşlar iyileştimmm.
Vajinusmus degilmisim.
Nasıl düzeldin canım

Back