Kalın düz burun estetiği

Belluce

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2016
18
1
86
28
Selamlar kk ailesi.
Burnum kalın ve düz sanırım yunan burnu deniliyor. Estetik yaptırmak istiyorum ama kemerli burunların estetiği daha kolay oluyor. Bu yüzden korkuyorum kötü olur diye. Ayrıca yüzüm sağdan farklı soldan farklı. Böyle bir buruna estetik yaptıran var mı? Kalın, düz ucu da top gibi

Canım benim de yüzüm sağdan soldan farklı , asimetrik yüz deniyor . Yaptırdım ben. Henüz bir aylık ama fena görünmüyor. %100 asimetri olmuyor ameliyat sonrası diye bilgilendirme yapiyo doktor ama çok anlaşılır değil yani bana simetrik geliyor . En zor burun eğri burundur, burnun düz yani şanslısın benim egriydi. Çok zor ameliyat olacağını sanmıyorum. Kemer olunca kemeri alıyor ama sonra kalinlasiyo burun, Sende öyle bir sorun da olmicak rahat ol . Hiç doktorla görüştün mü ne dediler sana ?

Öncelikle cevabın için teşekkür ederim hayır görüşmedim İst a gelme fırsatım olmadı. Kocaelindeyim. Doktor arayışındayım. Bir çok doktoru araştırdım ama gördüklerim hep kemerli burunlar veya sırtı ince burunlar. Kendi burnum gibi hiç görmedim. Siz hangi doktora yaptırdınız ?

Canım benim burun sırtım da ipinceydi Ahmet alp e yaptırdım. Burun sırtım inceydi ama onun dışında her türlü sorunu vardı. Derin kalın mı? ki o da sorun değil bence deviasyon da yoktur oh mis

Foto atabilir misin :)

Eklentiler

• Screenshot_20190410-012643.webp
    32,2 KB · Görüntüleme: 135
Yüzünüzün sagdan ve soldan farklı oldugunu nasıl anladınız ?

Yüzünüzün sagdan ve soldan farklı oldugunu nasıl anladınız ?
Ama Şuan bakınca mesela , asimetrik olduğunu bildiğim için farklı gelmeye başladı artık. Sağ ve sol profilim baya farklı. Göz yapısı , kaşlarım, yanak bile farklı geliyo . Bilmiyorum doktorun dediği şey o muydu

merhabalar, mesajı yazalı baya olmuş ama umarım görürsünüz. Asimetrik yüz yapısına sahibim ben de.Ve dediğiniz gibi doktor diyene kadar farkında değildim fakat fotoğraf üzerinden anlatınca gerçekten göz hizasından tutun yanakların yüksekliğü bile farklı. Aynı şekilde ameliyattan sonra simetri yakalanmayacağını bana da söyledi ve benim de burnum eğri ve kemikli. Ameliyattan sonra görünüşünüz toparladı mı? Yani simülasyonda benim burnumun eğikliğini düzeltince sanki baya bir düzeldi gibi. Şimdiden teşekkürler

Bana da doktorum aynı şeyleri söyledi. Aynı doktora mı gittik acaba ya.

Bana da doktorum aynı şeyleri söyledi. Aynı doktora mı gittik acaba ya.
Doktorumun adını özel mesajla paylaştım fakat sanırım asimetrik yüz hatlarına sahip olanların hepsi benzer özellikler taşıyordur. Açıkçası ben de farkında değildim ve sorunun eğri ve kemikli burnum olduğunu düşünüyordum. Aslında bu da çok etkiliyor tabi ki ama diğer etkenleri de gözardı etmemek lazım

Merhaba benim de düz geniş bir burnum var kemer olmadığı için çok da kötü görünmüyor aslında sadece benim de sağ yan çaprazdan bakınca ufak bir çıkıntı var. Yandan bakınca ucu da kalık ama alından başlıyor gibi. Burdaki kötü deneyimleri okudukça gerçkten vazgeçiyor gibiyim ama Ali Murat Akkuşu ya da Salih Emre Üregeni düşünüyordum.

Merhaba benim de yüzüm asimetrik fakat kemerliydi ameliyat oldum sıkıntısız şuan 3 ay oldu ama çok iyi bir doktora gidersen zaten sana yüzün asimetrik olduğu için nasıl bir burun yapacağını veya yapmayacağı şeyleri söylüyor . Dokrot ile iletişim çok önemli kendi isteklerini belirtmen gerekiyor iyice veya istemediğin şeyleri .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…