Canım benim de yüzüm sağdan soldan farklı , asimetrik yüz deniyor . Yaptırdım ben. Henüz bir aylık ama fena görünmüyor. %100 asimetri olmuyor ameliyat sonrası diye bilgilendirme yapiyo doktor ama çok anlaşılır değil yani bana simetrik geliyor . En zor burun eğri burundur, burnun düz yani şanslısın benim egriydi. Çok zor ameliyat olacağını sanmıyorum. Kemer olunca kemeri alıyor ama sonra kalinlasiyo burun, Sende öyle bir sorun da olmicak rahat ol . Hiç doktorla görüştün mü ne dediler sana ?Selamlar kk ailesi.
Burnum kalın ve düz sanırım yunan burnu deniliyor. Estetik yaptırmak istiyorum ama kemerli burunların estetiği daha kolay oluyor. Bu yüzden korkuyorum kötü olur diye. Ayrıca yüzüm sağdan farklı soldan farklı. Böyle bir buruna estetik yaptıran var mı? Kalın, düz ucu da top gibi
Öncelikle cevabın için teşekkür ederimCanım benim de yüzüm sağdan soldan farklı , asimetrik yüz deniyor . Yaptırdım ben. Henüz bir aylık ama fena görünmüyor. %100 asimetri olmuyor ameliyat sonrası diye bilgilendirme yapiyo doktor ama çok anlaşılır değil yani bana simetrik geliyor . En zor burun eğri burundur, burnun düz yani şanslısın benim egriydi. Çok zor ameliyat olacağını sanmıyorum. Kemer olunca kemeri alıyor ama sonra kalinlasiyo burun, Sende öyle bir sorun da olmicak rahat ol . Hiç doktorla görüştün mü ne dediler sana ?
Canım benim burun sırtım da ipinceydiÖncelikle cevabın için teşekkür ederimhayır görüşmedim İst a gelme fırsatım olmadı. Kocaelindeyim. Doktor arayışındayım. Bir çok doktoru araştırdım ama gördüklerim hep kemerli burunlar veya sırtı ince burunlar. Kendi burnum gibi hiç görmedim. Siz hangi doktora yaptırdınız ?
Şöyle bir burun mu ? Drun hesabından aldım bu fotoyuFoto atabilir misin :)
Evet böyle size özelden fotoğraf yollayacağımm :)Şöyle bir burun mu ? Drun hesabından aldım bu fotoyu
kim bu sizmisiniz başkasımıFoto atabilir misin :)
Yok ben değilim , drumun instagram hesabından biri, kim olduğunu bilmiyorum :) örnek olsun diye attımkim bu sizmisiniz başkasımı
Yüzünüzün sagdan ve soldan farklı oldugunu nasıl anladınız ?Canım benim de yüzüm sağdan soldan farklı , asimetrik yüz deniyor . Yaptırdım ben. Henüz bir aylık ama fena görünmüyor. %100 asimetri olmuyor ameliyat sonrası diye bilgilendirme yapiyo doktor ama çok anlaşılır değil yani bana simetrik geliyor . En zor burun eğri burundur, burnun düz yani şanslısın benim egriydi. Çok zor ameliyat olacağını sanmıyorum. Kemer olunca kemeri alıyor ama sonra kalinlasiyo burun, Sende öyle bir sorun da olmicak rahat ol . Hiç doktorla görüştün mü ne dediler sana ?
Doktor soyleyene kadar hiçbir fikrim yoktu açıkçasıYüzünüzün sagdan ve soldan farklı oldugunu nasıl anladınız ?
Ama Şuan bakınca mesela , asimetrik olduğunu bildiğim için farklı gelmeye başladı artık. Sağ ve sol profilim baya farklı. Göz yapısı , kaşlarım, yanak bile farklı geliyo . Bilmiyorum doktorun dediği şey o muyduYüzünüzün sagdan ve soldan farklı oldugunu nasıl anladınız ?
Ama Şuan bakınca mesela , asimetrik olduğunu bildiğim için farklı gelmeye başladı artık. Sağ ve sol profilim baya farklı. Göz yapısı , kaşlarım, yanak bile farklı geliyo . Bilmiyorum doktorun dediği şey o muydu
Bana da doktorum aynı şeyleri söyledi. Aynı doktora mı gittik acaba ya.merhabalar, mesajı yazalı baya olmuş ama umarım görürsünüz. Asimetrik yüz yapısına sahibim ben de.Ve dediğiniz gibi doktor diyene kadar farkında değildim fakat fotoğraf üzerinden anlatınca gerçekten göz hizasından tutun yanakların yüksekliğü bile farklı. Aynı şekilde ameliyattan sonra simetri yakalanmayacağını bana da söyledi ve benim de burnum eğri ve kemikli. Ameliyattan sonra görünüşünüz toparladı mı? Yani simülasyonda benim burnumun eğikliğini düzeltince sanki baya bir düzeldi gibi. Şimdiden teşekkürler
Doktorumun adını özel mesajla paylaştım fakat sanırım asimetrik yüz hatlarına sahip olanların hepsi benzer özellikler taşıyordur. Açıkçası ben de farkında değildim ve sorunun eğri ve kemikli burnum olduğunu düşünüyordum. Aslında bu da çok etkiliyor tabi ki ama diğer etkenleri de gözardı etmemek lazımBana da doktorum aynı şeyleri söyledi. Aynı doktora mı gittik acaba ya.
Merhaba benim de yüzüm asimetrik fakat kemerliydi ameliyat oldum sıkıntısız şuan 3 ay oldu ama çok iyi bir doktora gidersen zaten sana yüzün asimetrik olduğu için nasıl bir burun yapacağını veya yapmayacağı şeyleri söylüyor . Dokrot ile iletişim çok önemli kendi isteklerini belirtmen gerekiyor iyice veya istemediğin şeyleri .Selamlar kk ailesi.
Burnum kalın ve düz sanırım yunan burnu deniliyor. Estetik yaptırmak istiyorum ama kemerli burunların estetiği daha kolay oluyor. Bu yüzden korkuyorum kötü olur diye. Ayrıca yüzüm sağdan farklı soldan farklı. Böyle bir buruna estetik yaptıran var mı? Kalın, düz ucu da top gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?