- Konu Sahibi chanelallure
-
dilosh benım kardesımde dp kullanıyo kokudan yanına yaklasamıoruz:) acaıp kalıcı onda hatta thsirtleri yıkansa bıle hala kokuyooo...ama bende olmuoooo
dplerin aslına en yakın ve kalıcı kokusu 212 sexy diye duymuştum gerçekten çok güzel kokuyor tavsiye ederim..
canım kardesin d&p den ne kullanıyo?? tenle alakalı olabılır aslında nası bı koku arıyosun?opuyorumnanaktan
Dolce&Gabbana....light blue.....Senelerdir kullaniyorum bana sorarsaniz kalici degil sanki fakat etrafimdakiler ailem cok guzel koktugunu söyler.Hatta bir keresinde annemin komsundaydik ayrilirken sarildik birbirimize ertesi gun bana bütün gün tsörtüm koktu ayni sen gibi demisti.Alt tarafi kapi önünde alasmaldik merasimiydi vereliniortak
Girip ciktigim ortama benden sonra kim gelirse .......mi geldi diyorlar..Bilemiyorum insan kendi kokusunu anlayamaz kaliciligi etrafinizdakilere sorun bence..
dilosch kardesim ne alırsa alsın acaıp kokuyor ya anlatamam orjınalda alsa aynı.....çok sıktığından mı acaba bılmıorum.ben uzun süreli kullanırkan parfumu onunkı 1 aya kalmadan bıtıyor....anlamadımmm..ömrum parfum denemekle geçtı walla...mafoldumben
evet hep d&p den kullanıyorum... çok memnunum... orjinalide çok benziyor ve kalıcı.. şu an she armani yi kullanıyorum..kızlar d&p den kullanıyomusunuz? d&p den aldıgınız en kalıcı parfum ne acabaa
baska önerebileceginiz fazla agır olmayan ? parfüm var mı ? :)flowerbomb kullanıyorum
malumunuz 1 ay sonra evleniyorum ve bu nedenle eşyalarımın bi kısmını sevdiceğimle istanbula, evimize gönderdim, otobus ile 11-12 saat yol teptiler
içinde parfüm sıktıgım ama yıkamadıgım bi iki parca eşyam vardı
bugun 1 hafta olmasına karşın hala bütün eşyalarım buram buram "ben" kokuyormuş :)
sanıyorum yeterli kalıcılıgını anlatmaya :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?