kalici parfümler.

• Konu Sahibi Konu Sahibi chanelallure
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaşlar açık parfümlerden en kalıcısı hangısı sızce..ben orjınal aldım bı ton para werıp hiç kalıcı olmdı..yardımcı olurmusunuz

dilosh benım kardesımde dp kullanıyo kokudan yanına yaklasamıoruz:) acaıp kalıcı onda hatta thsirtleri yıkansa bıle hala kokuyooo...ama bende olmuoooo

egual bayan parfüm ben avon pur blanca kullanıyorum ama cabuk ucuyooo:1rolleyes:

Dolce&Gabbana....light blue.....Senelerdir kullaniyorum bana sorarsaniz kalici degil sanki fakat etrafimdakiler ailem cok guzel koktugunu söyler.Hatta bir keresinde annemin komsundaydik ayrilirken sarildik birbirimize ertesi gun bana bütün gün tsörtüm koktu ayni sen gibi demisti.Alt tarafi kapi önünde alasmaldik merasimiydi vereliniortak
Girip ciktigim ortama benden sonra kim gelirse .......mi geldi diyorlar..Bilemiyorum insan kendi kokusunu anlayamaz kaliciligi etrafinizdakilere sorun bence..

calvın cleynın eurofası mükemmel senenn kadın parfümü secıldı zaten

dilosh benım kardesımde dp kullanıyo kokudan yanına yaklasamıoruz:) acaıp kalıcı onda hatta thsirtleri yıkansa bıle hala kokuyooo...ama bende olmuoooo

canım kardesin d&p den ne kullanıyo?? tenle alakalı olabılır aslında nası bı koku arıyosun?opuyorumnanaktan

dplerin aslına en yakın ve kalıcı kokusu 212 sexy diye duymuştum gerçekten çok güzel kokuyor tavsiye ederim..

canım kardesin d&p den ne kullanıyo?? tenle alakalı olabılır aslında nası bı koku arıyosun?opuyorumnanaktan

dilosch kardesim ne alırsa alsın acaıp kokuyor ya anlatamam orjınalda alsa aynı.....çok sıktığından mı acaba bılmıorum.ben uzun süreli kullanırkan parfumu onunkı 1 aya kalmadan bıtıyor....anlamadımmm..ömrum parfum denemekle geçtı walla...mafoldumben

hı hım hatırladım o mevzuyu, kikikiki hatta bir keresinde telefon açmıştı dimi anneme "kızınmı geldi? mis gibi kokuyo "diyerekden (balkonda oturuyorduk kokuyu almış kadın aradı )
cidden çok hoş parfümün ablam nefis kokuyo bundan emin olabilirsin

canımmm d&p c22 yi al bi dene kalıcı olcagndan adım gbı emınımmm tatlı vişne kokulu muthıs kalıcı bi parfum annemdede kalmazdı koku bu 1numara!!

Buram buram leylak kokuyor ve cok kalici cicek kokusu sevenlere tavsiye edilir.

bende d&p den cady aldım..
Sıkıyorum herhangi bi badyme eve gelince çıkarıp asıyorum dolabıma dolabımı her açtığımda koku buram buram odama yaylıyor..
Kalıcı..

Gündüz için burberry classic asla vazgeçilmezim..
Akşam içinse Alien.. İnanın bu parfümü bir kere sıkın ikinci fısa gerek asla kalmıyor ki ben böyle geçtiğim yerlerde buram buram kokum kalsın isterim.. Biraz pahalı ama inanılmaz bereketli..

baska önerebileceginiz fazla agır olmayan ? parfüm var mı ? :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…