kalici parfümler.

• Konu Sahibi Konu Sahibi chanelallure
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
C

chanelallure

Ziyaretçi
Selam arkadaslar burada kullanipta en kalici buldugumuz parfümleri paylasalim istedim.Mesela benim en kalici buldugum parfüm burdaki ismimdende belli :)) chanel allure.Sizlerde kalici parfümlerinizi bu baslik altinda paylasirsaniz hepimiz fikir sahibi oluruz.Bekliyorum.

Hayret kullanipta kalici buldugunuz parfüm yokmu hepsi cabucak ucuyormu burasi paylasim yeri bayanlar fikirlerimizi paylasalim birbirimizle.[/COLOR] Mesela benim kalici buldugum parfüm miss dior cherie.

Son düzenleme:
coco matmazel benim bir arkadaşımda vardı çok güzel kokuyor du kalıcıydıda

kızlar agır ıddalı parfumler kalıcıdır yazlık fresh kokular tazelenmek ıster

canım allurunun açığını kullandın mı hiç

Kullanmadim canim ben yurtdisindayim burada acik parfüm satilmiyor yada ben duymadim ama gelince bende acik parfümlerden deneyecegeim.Chanelin bütün isimlerinin acigi varmi ?

J.PAUL GAULTıER we C.DıOR ADDıCT EN KALICI KOKULAR OLMUŞTU (BU ARADA BUGDAY TENLıYıM KARMA/YAGLI CıLT YAPIM VAR; ÇÜNKÜ KOKU KALICILIGINDA BU DA ÇOK ÖNEMLı)

. Türkiyede parfümlerin hepsi pahali chanel burdada pahali ama türkiye kadar degil.

Son düzenleme:
benim kullandığım gucci rush vardı çok kalıcıydı..ama artık çok fazla kokuyo hatta dolum parfümlerde oda kokusu olarak bile o kokuyu yapmışlar..çok kötü bayık bişey oldu yani..bidahada öyle kalıcı güzel bi koku bulamadım açıkcası..allure dediğinize bi bakıcam..bide ralph lauren kullanıyodu arkdşım oda çook kalıcı..tafsiye ederim kızlar yazlıkta bi koku..oda çok kullanılıyo artık ama rush kadar diil kesinlikle

kızlar biliyorum çok şaçma ama geçen tekin acardan allure aldım 3 fıs sıkıyorum ama hiç kalıcı değil edp aldım bir de üstelik niye böle yaa

kızlar biliyorum çok şaçma ama geçen tekin acardan allure aldım 3 fıs sıkıyorum ama hiç kalıcı değil edp aldım bir de üstelik niye böle yaa

Canim öyle bir durumda kokuyu aldigin yere götür bayatlamais olabilir veya günesin altinda beklemistir git yenisiyle degistirsinler üstelik edp diyorsun dünyanin parasi zate´n koklayinca onlarda anlar ve degistirirler....

kızlar d&p den kullanıyomusunuz? d&p den aldıgınız en kalıcı parfum ne acabaa

flowerbomb kullanıyorum
malumunuz 1 ay sonra evleniyorum ve bu nedenle eşyalarımın bi kısmını sevdiceğimle istanbula, evimize gönderdim, otobus ile 11-12 saat yol teptiler
içinde parfüm sıktıgım ama yıkamadıgım bi iki parca eşyam vardı
bugun 1 hafta olmasına karşın hala bütün eşyalarım buram buram "ben" kokuyormuş :)
sanıyorum yeterli kalıcılıgını anlatmaya :)

şöyle birşey olabilir, ürünü aldığın kişi sana taklit bir ürünle değiştirip geri getirmediğinizi nerden biliyim derse?

Belki sen kokusunu alamıyorsun :) alamamanda çok normal, burnun alışıuyor o kokuya algılamamaya başlıyor, etrafındakilere sormalısın nasıl kokuyorum diye. Eğer kendin kontrol etmek istiyorsan, aç bir paket kahve ve kokla ardından parfümünü kokla. Ayrıca sıktığın yerde çok önemli sengözlerimebaksanab

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…