Bu konuya pek adapte değilim, sadece merak ettim bu işlerin maliyeti nedir?
araştırdığım kadarıyla kaş 150 200 lira civarı dudakta aynı eyelınerı bilmiyorum sanırım 400 tl civarı bir meblağlayla hapsi halledilebilir burun estetiği yaptırmak istiyorum kaş konturunu önce yapsam bir sorun çıkarmı acaba estetikten sonra kaşlar ayrılıyormuş biraz diye bir şey duymuştum
Bence de estetikten sonra yaptır, kaşlar ayrılmasa bile yeni burnunla ifaden değişecektir. madem kalıcı, böyle bir riske girme. Önce ifaden yerleşsin, sonra da kaşlarına uygun bir hat belirlersin[/QU
Haklısın estetiği erteledikçe diğerleride olmuyor şu estetiği bir olabilseydim iki hafta tatilim var hayata iyileşmez yaza kadar da beklemek istemiyorum
150 tl fiyat veren yere fazla güvenmemenizi tavsiye ederim. kalıcı makyaj herkesi yapamayacağı bir uygulama ve fiyatı da pahalıdır. Eğer deneyimli ve makyaj konusunda eğitimli bir kişiye yaptırırsanız hiç bir sıkıntı yaşamazsınız. Uygulamayla ilgili bilgi almak isterseniz özel mesaj atabilirsiniz. Kalıcı makyaj uzmanıyım ve bu konuda ki sorularınızı cevaplayabilirim.
Kaş konturu dudak konturu ve eyelıner uygulaması yaptırmak istiyorum yaptırmalıyım başarı oranı nedir bilmiyorum banyo havuz denizden çıtıktan sonra yüzümde renk olsun istiyorum ve kaş boyamaktan kurtulmak istiyorum
merhaba. kalıcı makyaj uzmanı olduğunuzu forumdan okudum. bir konu danışmak istiyorum.
ben kaşıma kalıcı makyaj yaptırdım ancak hiç memnun değilim özellikle renginden. her iki kaşım eşit değil ve gri-mavi bir renk oldu. yaptıralı da 1 yıl olmuştur. ilk yaptırdığım günden beri beğenmemiştim. sürekli kaşımı kapatıcı ile kapatıyorum diplerini ve kendim renklendiriyorum. yani bir hayrını göremedim şu olayın. ayrıca makjasızken kapatıcı sürmemişken de çok belli oluyor kalıcı makyaj olduğu. sildirmek istiyorum ama sildiren kişilerin sildirme sonrası o bölgelerinin kırmızı olduğunu gördüm. bu olay ne kadar sürüyor ve kalıcı makyaj silinen yerden kaş tekrar çıkıyor mu? benim için çok önemli çünkü aynada kaşlarımı gördükçe moralim inanlılmaz bozuluyor. yerdımcı olabilirseniz sevinirim . iyi günler.
merhaba. kalıcı makyaj uzmanı olduğunuzu forumdan okudum. bir konu danışmak istiyorum.
ben kaşıma kalıcı makyaj yaptırdım ancak hiç memnun değilim özellikle renginden. her iki kaşım eşit değil ve gri-mavi bir renk oldu. yaptıralı da 1 yıl olmuştur. ilk yaptırdığım günden beri beğenmemiştim. sürekli kaşımı kapatıcı ile kapatıyorum diplerini ve kendim renklendiriyorum. yani bir hayrını göremedim şu olayın. ayrıca makjasızken kapatıcı sürmemişken de çok belli oluyor kalıcı makyaj olduğu. sildirmek istiyorum ama sildiren kişilerin sildirme sonrası o bölgelerinin kırmızı olduğunu gördüm. bu olay ne kadar sürüyor ve kalıcı makyaj silinen yerden kaş tekrar çıkıyor mu? benim için çok önemli çünkü aynada kaşlarımı gördükçe moralim inanlılmaz bozuluyor. yerdımcı olabilirseniz sevinirim . iyi günler.
Ankara da 400-1000tl arası yapılıyor..Deneyimli ve profösyonel kişiler yapıyor..Bu fiata yeni başlayanlar daha ucuza yapıyorlar..
Ankara da 400-1000tl arası yapılıyor..Deneyimli ve profösyonel kişiler yapıyor..Bu fiata yeni başlayanlar daha ucuza yapıyorlar..
Kaş konturu dudak konturu ve eyelıner uygulaması yaptırmak istiyorum yaptırmalıyım başarı oranı nedir bilmiyorum banyo havuz denizden çıtıktan sonra yüzümde renk olsun istiyorum ve kaş boyamaktan kurtulmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?