Ben yazılan yorumları okudum açıkcası kafam daha çok karıştıbiraz zor bi karar sonuçta yüze yaptırıyoruz bu işlemi uzun vadede zararı olur mu,bir de bu iş de marka olmuş profesyonel kimseler varmı paylaşırsanız çok sevinirim.Ben İstanbul avrupa yakasında oturuyorum İstanbulda yönlendirebiliceğiniz kimselere ihtiyacım var.
Merhabalar kizlar ben ankaradayim 7 sene once kaslarimin arasini taratmistim tunalida biyere kaslarim cok guzel olmustu cok dogaldi kimse kasimdaki konturu anlamiyodu soyleyince bile inanmiyolardi neyse 6 yil sonra siliklesmeye baslayinca gecen yil tekrar ayni yere gittim sorunumu ne istedigimi anlattim tamam dedi islem bittiginde aynadaki ben degildim kaslarim uzayli gibi olmustu sinir krizleri gecirdim duzeltemedi 1 yil cift kasla gezdim ama yeni bi yer buldum her turlu dovmeyi siliyolar kaslarim normale dondu kampanya yapmislar tavsiye uzerine gittim ve cok memnun kaldim isteyince sildirebilecegimin garantisiinide vardiler gozumle gormesem inanmazdimmm
bende 1 gün önce kaşlarımı yaptırdım kaşımın biri çok güzel oldu ama diğeri sanki tek kaşımı havaya kaldırmışım gibi oldu çok canım sıkkın üstten az bişey kavisi sildirsem yetecek nolur acele cevap yaz CİLLOPGİBİ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Göz altına kök boyası ile eyeliner yaptırmak istiyorum. İstanbul'da önerebileceğiniz bir yer var mı?
Kizlar kalici makyaj ile ilgili akliniza takilan sorulari yanitlayabilirim.izmirde yasiyorum.
Merhaba size bi konu hakkında danışabilirmiyim.dudağima kalici makyaj yaptirdim 2.rutujuda yaptirdim ve dudağima uygulanan renk çok koyu olmasina ragmem 3gün icinde yok denilecek kadar silik duruma geldi sizce bu normalmi 20günd kadar alttan renk gelirmi?ve istediğim gibi olmazsa makyajimi yapan bayandan tekrar yapmasini istersem ücret vermek zorundamiyim?beni bilgilendirirseniz çok mutlu olurum.
3 sene önce kaş kontür yaptırdım 3 gün kadar su değdirmiyosunuz kaşa ve 2.3.4. kabuklanıyor, fakat koparmamak gerekiyor nedeni ise daha kalıcı olması. bepanthol sürmenizi tavsiye etmiyorum rengi solduruyor. en sağlıklı görünümü kazanmak için vazelin sürmeyi tercih etmiştim daha yumusak iyileşmesüreci daha hızlı. tekrar yaptırmayı düşünüyorum bu ay. hijyen ve egitim çok önemli fiyat ortalaması 300 ... 500 arası ... süresi 1 ve 2 saat arasında degişiyo.
merhaba
ben kalıcı makyaj yapıyorum,fiyatlar hakkında bilgi vermek çokta kolay değil.bulunduğun il veya istanbul ise semt semt bile çok büyük farklar olabiliyor.euro üzerinden çalışanlar var ki bu 300euro oluyor tek bir makyaj,yani mesela tek kaş 300euro.ucuz yapanlar var 100tl civarı falan onlarda el becerisini geliştirmek için kobay arayanlar:)ben uzun süredir yapıyorum,bir dönem çocuktan dolayı ara vermiştim şimdi 1yılı aşkın bir süredir yine yapıyorum.ben orta bir rakamla yapıyorum.kaş250tl,dudak 250tl,eyeliner alt 100 üst 200tl.
Başarı oranına gelince bence çok başarılı.kendim kaşımı 5yıldır kullanıyorum,bir kez rengi açıldı üstten geçtim.gözümünde sadece altına yaptım ve şu an sadece rimel sürüp çıkabiliyorum.yalnız şöyle bişey var bazı ciltler boyayı çabuk atıyor (bana bu cilt tipi hiç denk gelmedi)yani yılda bir veya 1buçuk yılda bir üstten geçilmesi gerekebiliyor.
dikkat etmen gereken şey ise yaptıracağın kişi tek renk boya ile yapmasın,ten rengin ne ise veya kaşların koyu renkmi açık renkmi ona göre bir karışım olması şart(yapan kişinin öncelikle bunu yapması şart)aksi takdirde kaşların zamanla ya mavileşir ya grileşir yada kırmızılaşır.ve bunun dışında doğal görünmez.kaştan anlamayan birinin bile dikkatini çeker yapay olduğu.benim tavsiyelerim bunlar.sormak istediğin bişey olursa sorabilirsin.
birde sen sanırım kaş,dudak,eyeliner hepsini yaptırmak istiyosun.mutlaka indirim iste canım
Merhaba size bi konu hakkında danışabilirmiyim.dudağima kalici makyaj yaptirdim 2.rutujuda yaptirdim ve dudağima uygulanan renk çok koyu olmasina ragmem 3gün icinde yok denilecek kadar silik duruma geldi sizce bu normalmi 20günd kadar alttan renk gelirmi?ve istediğim gibi olmazsa makyajimi yapan bayandan tekrar yapmasini istersem ücret vermek zorundamiyim?beni bilgilendirirseniz çok mutlu olurum.
Merhaba kızlar ankarada tunalıda 1Ay önce kalıcı dudak makyajı yaptırdım fakat dudak rengi 3gün sonra tamamen yok oldu.panik oldum ve yapan arkadaşı aradım normalmi diye resmimi çektim gönderdim bana panik yapmamamı alttan renk çıkacağını hatta çok şaşıracağımı söyledi.zaten 1ay sonra rutuj yapacağız dedi ama benim içim rahat etmemişti bunun neresine rutuj yapacaktı alttan nasıl renk çıkacaktı merak ediyordum.1ay sabırla bekledim bu süre zarfında eşimde pek rahat değildi zaten zor ikna etmiştim.1aysonra randevu aldım ve gittim ve başladık herşey güzel fakat bitti dedikten sonra aynaya baktığımda yamuk bir dudakla karşılaştım düzeltmesini istedim o kabul etmedi sana öğle geliyor dedi ben ısrar ettim ve terkrar düzeltmeye çalıştı fakat yine yapamadı aynaya baktım yine aynı bana inanmıyorsanız içerdeki bayanlara soralım dedim tamam dedi ve kızlarda benimle aynı fikirdeydi tekrar yaptı bu sefer mırıldanmaya başladı içerde çok sıra oldu falan gibi...tabi kalktığımda yine yapamıştı bıkmıştım artık acı çekmeye bende meraklı değilim fakat bu yamuk ve istemediğim dudak rengi ile yıllarca yaşamak istemiyordum.neyse çıktım salondan 3gün geçti ve ne göreyim aynı boz dudak karşımda bi değişim yok.eşimle tartışmama yanayım dalga konusu olduğumamı yanayım paramla rezil olduğumamı.tekrar aradım ve dudağımın resmini adresine gönderdim ama bir cevap alamadım.benim sorum dudak kontürü ve iç renklendirmesi yaptıran varmı?varsa sonuçlarını lütfen paylaşırmısınız istediğiniz renk tonu oldumu çok sevinirim arkadaşlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?