Kalıcı Makyaj Uzmanları

Asi_76

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2008
16
0
86
Antalya
slm arkadaslar 4 yıldır antalyada kalıcı makyaj uzmanı olarak,anlasmalı kuaforlerımde meslegımı sevgıyle yurutuyorum.ama artık makyaj studyomu acacagım.ve artık bır sanatcıya makyaj yapmak ıstıyorum.bana yardımcı olmak ısteyen varmı.
tabıkı sadece yardımcı olmanızı ıstemıyorum sızınde meslegımle ılgılı sorularınız varsa seve seve yanıtlayacagım.

canım ya bende öğrenmek istiyorum kalıcı makyaj yapmayı ama fiyatu çok pahalı diyorlar bide yapmak çok riskliymiş. en ufak bir yanlış yaptıran kişinin enaz 3-4 yıl bu lekeyle gezmek zorundaymış . kuaförlük kurslarına gittim. ben kuaför değilde sir ağda manikür pedikür kaş bıyık kirpik permesı kirpik ekleme kaş kirpik boyama tırnak süsleme türünden bir yer açmak istiyorum. onun içinde aldığım sertifika yetmiyor ustalık belgesi almam gerekiyormuş bakalım şimdi sınavlara hazırlanıyorum umarım iyi olur keşke burada olsaydında fikirlerini alsaydım sanada hayırlısı lsun inşallah hedeflerine ulaşırsın

merhaba ben de kaşıma kontur yaptırmak istiyorum.adresinizi tam olarak alabilirmiyim.ve ücret hakkında bilgi verirseniz çok sevinirim cvp bekliyorum

kalıcı eyeliner yaptırmak istiyorum. ama makineyle yapılandan değil. kök boyasıyla yapıyorlarmış diye duydum. bilen var mı acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…