- Konu Sahibi speedy-gonzales
arkadaşlar hepiniz kaş yaptırmışsınız ama dudak yaptıran yok mu bilgi almak istiyorum.nasıl oldu nereye yaptırdı ve süreçleri fiyatı vs. lütfen yazarsanz sevinirim :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba kızlar
tüm yazıları sanırım okudum.herkes farklı yorumlar yapmış,yaptıranda yaptırmayanda.ben 4-5 yıl önce yaptırdım kalıcı makyajı (kaşlarıma)öncelikle şunu söyleyim 3yıl 5 yıl yok 8yıl garanti diye birşey yok...isterseniz profesöre yaptırın ilk hali 2 yıla kadar geçiyor.yani silik oluyor.gerçek dövme yaptırırsanız kalabilir çünkü onun boyaları ve makinası farklıdir.dövme makinası cildin en alt katına kadar inerek çalışır,kalıcı makyaj makinası orta kata kadar ...yani yaptıracağınız kişi bu yıllaaaarca kalma hikayesini ikna için söyler.ben 2 kez yaptırdım,yani aslında bunu dürüstçe söyleyip 2yıl sonra gel yine yaparım deselerde bu kadar insan çileden çıkmasa keşke.
Grileşen mavileşen kaşlara gelince,siyah rengin kulllanılmasından kaynaklanıyor.kahve tonlarının karışımı ile kendinize en yakını seçmelisiniz.
Birkaç kişi fiyatların yüksek olmasıyla kaliteli yapılan işlemlerden bahsetmiş.100tl ye yaptıranda var 750tl ye yaptıranda.100e yaptırmam çünkü malzemeyi ucuz kullanıyor diye düşünürüm,750ye hiç yaptırmam çünkü hiç bir malzeme bu kadar pahalı değil, artı leonardo da vinci ye tablo yaptırmıyoruz:)kaş dediğin 5cm lik bir yer.bu arada tabiki iyi isim yapmış birine yaptırılmalı ama rakamlar okadarda uçuk olmamalı (pazarlığı mutlaka deneyin
bu arada bende kalıcı makyaj yapıyorum...bunu söylememin sebebi reklam değil sadece işin içinde olduğum için bilgi verdiğimi belirtmek istedim.
Zulkut bu arada sanada dudak makyajı tavsiye ediyorum..çok güzel duruyor,ben yaptırmaya başlamıştım ama çok acıdı bıraktırdım(yıllar önce)ama artık daha az acı veren makinalar var.fırsat bulursam kendime yapmak istiyorum.bulunduğun ilde araştırıp iyi yapan birini bulursan,birde makinasının ne marka olduğunu sor(yani acıyı en aza indiren cihazlar var onu sor mutlaka)dudak 250-400tl arası fiyat normal.birde tam kırmızı değil açık renk yaptırırsan sadece lip gloss la çok güzel duruyor.yaptırırsanda mutlaka paylaş merak ederim:)
kızlar bende nişantaşı leyla inanırda hatice hanıma kaşlarımı yaptırdım öyle güzel oldu ki bikere herşeyden önce çok güzel bilgilendiriyo ve istemediğiniz kadar çizim yaparak doğruyu buluyo. kesinlikle bu işin uzmanı yani eeee zaten almanyada almış yani eğitimini ne beklenebilirki başka? pişman olmak istemiyosanız kesinlikle hatice hanımla görüşmeden yaptırmayın derim...
Fotoğraflarınızı göremedim ama dövme kaş yaptırıp ta doğal görünen hiç kimseye rastlamadım şimdiye dek...Boşa para vermek kanımca......
Fotoğraflarınızı göremedim ama dövme kaş yaptırıp ta doğal görünen hiç kimseye rastlamadım şimdiye dek...Boşa para vermek kanımca......
slm cnm ya bende leyla inanırın ankaradaki şubesine yaptırdım pala kaş gbi oldum çok mutsuzum nasıl silcem bilmiyorum ((((
ben bu konuyla ilgili bir yer önerebilirim hem çok hoş tatlı diilli bir bayan hemde bahçelievlerde yeride kadın kendi evinde yapıyor bu işi bunun yanında epilasyon cilt bakımı vb.şeyler yaptıran arkadaşlarımda var belki ev ortamı diye çekinebilirsiniz ama ilk başta bende yadırgamıştım ama bayanla tanıştıktan sonra inanın müptelası olabilirsiniz bir üniversitenin çoğu hocalarıda devamlı müşterisi istersen özelden telefon numarasını adresini verebilirim..:)
ben kalıcı makyaj yaptırdım kaşlarıma.. ama dömecide değil güzellik merkezinde.. çok memnunum.. 150 tl.. ankaradaysan adresi verebilirim..
canım selamm... ben çok sık giremediğim için nete senin sorunu yeni gördüm umarım cevap için çok geç kalmamışımdır çünkü ben de kaşıma 7 sene önce yaptırdım kadın tek kelimeyle mükemmel yapıyor.. kesinlikle yüzün şekline uygun ve en doğal haline yakın yapıyo beni ilk gören hemen anlamıyo kAşımda dövme olduğunu anlayan da hemen nerde yaptırdığımı soruyo ben kesinlikle çok memnunum ve kimi gönderdiysem memnun kaldı hala ilgileniyosan bi düşün istersen.. reklam mı olur die endişelendim isim veremedim.. ama gitmek istersen mesaj atarım ok tatlımmm.?
Merhabalar ;
kalici kaş makyajı yaptırmak istiyorum fakat istanbul da önerebileceğiniz bir kuaför yada uzman var mıdır acaba
yardımcı olurmusunuzz lütfen