• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz Makyajı Kalıcı makyaj-Kaşa Dövme

Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)
maalesef 1 ay beklememi söylediler ama olmuyor işte :( kaşımın resimlerini attım görüştüğüm merkeze haber bekliyorum. Bir tek bu yer aklıma yattı ama sildiren hiçkimseyi bulamıyorum. Son durumdan haberdar ederim senide inşallah kurtuluruz :(

Canim beyaz kediyimi diyorsun merkezin adini verde bende arsatirayim, lütfen! özelden yaz istersen...

Canim beyaz kediyimi diyorsun merkezin adini verde bende arsatirayim, lütfen! özelden yaz istersen...

Yok benim görüştüğüm merkez Ayten Kömürcü diye bir bayan Tanıt estetik. Sıvı enjekte ile sildirme işlemini uyguluyorlarmış. Büyük ihtimal oraya gidicem en kısa zamanda çünkü bu halde bekleyecek sabrım kalmadı. Giden varsa arkadaşlar nolur bişeyler yazın :(

Yok benim görüştüğüm merkez Ayten Kömürcü diye bir bayan Tanıt estetik. Sıvı enjekte ile sildirme işlemini uyguluyorlarmış. Büyük ihtimal oraya gidicem en kısa zamanda çünkü bu halde bekleyecek sabrım kalmadı. Giden varsa arkadaşlar nolur bişeyler yazın :(

Bende görüstüm Ayten Hanimla benim gözümdede ince dip liner var o kötü degil ama ben hicbir sekilde kalmasini istemiyorum bunun suratimda, hatta gözüde silerim dedi, sildigi iki kisinin telefon numarasini verdi konustum ama yinede insanin icinde bir aceba oluyor cok korkuyorum ya bu halimide ararsam diye, ben yeni kas falan yaptirmak istemiyorum silinsin yeter eski seyrek kaslarim yeter bana, kalici makyajla ilgili kadinlar kulubunde acilan konulari okuyorum bir olumsuz yazi görmedim ama benim gözümü sildi diyenide görmedim, aslinda cok övülürse bir kisi reklammi diyede süphe ediyorum, bu arada ben Ankarada sofi kalici makyaja yaptirmistim, arkadaslar kadin dövme boyasi kullaniyormus yaptiracaklar varsa bilginiz olsun ve bana dediki kalici makyaj boyasi ve makinasi yok hepsi ayni dedi ama benim konustugum bütün merkezler ikisi ayri diyor tek bu kadinmi dogru söylüyor, sütten agzi yana yogurdu üfleyerek yer kim iyi kim kötü nasil ayiracagiz, benim tavsiyem asla bu ise bulasmayin, bana dua edinde bende bu sorundan kurtulayim, ne olur...

Burda senin yazını okudum kaş kontürü ile ilgili Ayten kömürcü diye bir bayanı tavsiye etmiştin googeldan girdim buldum randevu aldım yaptırdım kaşlarımı gerçekten harika oldu 2. seneme girdim kaşlarımda ne bir renk değişimi nede şeklinde bir bozukluk oldu. sağol canım binlerce teşekkürler. Ayrıca kadınlar klübünede teşekkürler.

Harika oldu. Kimse yapılı olduğunu anlamıyor.Bu kadını çok duymuştum.Biraz fiyatı pahalı ama değer çünkü daha önceden ucuz bir yere yaptırmıştım 4 sene psikolojim bozulmuştu. Çünkü dövme yapmışlardı.Ayten hanım çok uğraştı onu silmek için gittiğim her yer lazerle sileceğini söylemişti oda zarar verirdi varolan kaşlarıma bu farklı bir yöntemle sildi sonrada yenisini yaptı.Okadar memnun kaldımki burada herkese duyuracağımı söyledim kendisine:) kimse laf söylemesin bu bayana kıskanıyorlar:)

canım bende kalıcı makyajımı sildirmek istiyorum acaba sildikten sonra kızarma yanma yada kalıcı makyaj yaptırdığımızdaki gibi kabuklanma oldumu..bir de yenisini hemen sildiği gün mü yaptı?

Uzun süredir giremediğim için sorulara cevap veremedim bu kaş sildirme olayıyla ilğili
Hayır eski kaşımı sildi. Bir ay sonra gitmemi istedi.gittim bir ay sonra yaptı. Keşke bu kalıcı makyaj işini yapan herkes bukadar işinin ehli olsa o zaman bukadar mağdur ortalıkta dolaşmaz..
london 20 eski yazilari okurken bunlari buldum cok sen ne dersin bu konuda cok korkuyorum ya ...
sen cevap verene kadar ben bu kadınla görüşmeye gittim ancak klinikten resmen ağlayarak çıktım ortalık yerde insanların içinde benle görüşme yaptı ve tavırları çok kırıcıydı..ayrıca bana o kadar laf eden kadının dudağında yalnış çizilmiş kalıcı makyaj vardı önce onu çözüm bulmalı bence..hiç ama hiç güven vermedi bana..:50:

canım sen başka yere gitmişsin:) Ayten Hanım tatlılığıyla ve espirililiğiyle meşhurdur.Melek gibi kadın kimseyi kırmaz. Ayrıca çok gözü gönlü toktur.Bizim şirketteki çaycı kızı söyledim.kaşı yok ama durumu müsait değil diye gelsin para almıycam dedi.ve beş kuruş almadan yaptı naber. senin hangi kaş uzmanın bunu yapar. Ayrıca ayten Hanım, da dudak kontürü yok akıllım:) dedim ya yanlış yere gitmişsin.

yalnış yer olduğunu sanmıyorum bağdat caddesindeki tanit estetiğe gittim..

arkadaşlar "zeynocuk" nickli arkadaş reklam yapıyor..

ben 3 gun once yaptım fıyatı 100 tl normalde 250-300 arası ılk basta korkuttu 100 tele olması ama gıttım hem kavıslı hem dogal oldu fıyatıda uygun cok beyendım umdugumdan daha cok guzel oldu seyrek ve kalınlaşmayan kaşlar için en ıdeal yontem...

Son yaziyi yanlis eklemisim kusura bakmayin..

bu cumartesi için randevu aldım sildirmek şart oldu bana yoksa gittikçe psikolojim bozuluyor. Ben resimleride attım Ayten hanıma gayet iyi ilgilendi yukarıda birisi kötü davrandı ağladım falan yazmış ama hiçte öyle birine benzemiyordu. Buarada benim kaşımı yaptırdığım yerin adı da avcılar pudra beauty herkez bilsin sakin ola ki gidipte kendinizi rezil etmeyin ne şekil ne renk hiçbişeyden anladıkları yok. Ayten hanım resimlere baktığında tek renk mı kullandılar dedi ki öyle olmuştu. Tek renk boya kullanıldığında tenle karıştığında renk kırmızıya döner dedi ve benim renk gittikçe öyle oluyo kahverengi kullandığı için. Bu gün 12. gün oldu onlar yüzünden ne çektiğimi bir ben biliyorum. Yıllık izinimi istedim sırf sildirdikten sonra kimse beni o halde görmesin diye düşünün 1 sene tatil için bekle ben bu iş bilmezlerin yüzünden tatil yüzü bile göremeyeceğim. Sildirdikten sonra kabuk oluyormuş 4 gün sonra düşer dedi ve düşünce kırmızılık oluyormuş ilk seansta çıkacağıda belli değil off off bu pazartesi yıllık izini alabilirsem cumartesi sildirmek için gidicem haberdar ederim sizide

Buarada tüm bu yazdıklarıma rağmen illa ben yaptırıcam derseniz sakın olaki kaşlarınızı almalarına izin vermeyin. Şimdi bide kaşlarım çıksın diye bekliyorum.Başından kaşlarını alıcaz deseydi hiç yaptırmazdım işleme başladı kaşların yüzünden düzgün yapamıyorum falan dedi sonra aldı kaşları. Hiçbirşekilde kaşları almamaları gerekiyormuş arkadaşlar çok dikkat edin bu şarlatanlara.

kızlar bende 2 yıl önce ankarada ismi lazım değil, konuyla ilgili kitabı olan bi bayana yaptırdım ama yaptırdığım günden beri biç beğenmedim.ilk yaptı çok belli belirsiz oldu. kıl tekniği ile yapmıştı. sonra rötuşa gittim.yaptığım kılları güçlendirirsem silikliği gider dedi. yaptığı kılların üstünden geçti ve 1 kılın kalınlığı neredeyse 2 milime ulaştı.çok saçma sapan bişey oldu.kaşımın uç kısmına yaptığı kılların yönüde yerçelkimine aykırı bi yönde.kuyruk kısmında dik kaş olurmu hiç ya..iki kaşımıda sağ tarafıma geçip yaptı.akıl var mantık var. sağ kaş sağ taraftan,sol kaş sol taraftan yapılmalı bence.rengide 2 yıldan sonra kahverengiye döndü.biraz daha açılınca turuncu olacak eminim. kaşın başlangıç kısmına kontur yaptırmak istemedim doğallık bozulmasın diye.bak orayada yapalım harika olacak dedi. bende uzman bi bildiği var heralde diyip ellerine bıraktım.kötü oldu yaaa.allahtan kaşlarım vardıda çoğu pürüzü kapatıyodu.bide 750 tl para verdim:(((

her neyse sizlerin yazdıklarını da okuyunca pürüzleri düzelttirmekten bile vazgeçtim galiba. hint kınası alıp karışım oluşturup kendim istediğim gibi boyayacağım. şu anki kaşımdan daha iyi olacağına eminim.bir hafta bile gitse razıyım..

Arkadaşlar bugün bende dudağıma kalıcı makyaj yaptırdım.Daha doğrusu daha önce yaptırdım yanlış kişilerin eline yaptırdığım için dudağımda yemek bulaşığı kalmış gibi oldu.Aylaynır yaptırdım o bir nebze fena değildi.Ancak son yaptırdığım yerde gerçekten farkı gördüm.Nezahat Yaman adında bir bayamana yaptırdım.Bostancıda ve gerçekten işinde uzman ve çok güzel yaptı.2 saate yakın sürdü.Güzel olduğunu görünce gözlerimede yaptırmaya karar verdim.Tavsiye ederim.Eylülde yeğenimde düşünüyor.Şişliği insin sizinle resimleri paylaşacağm

merhaba..size özelden msj atıyorum ama msj kutunuz dolu..

ben varım :) bu işi yapan başka uzmanlar bile ben söylemeden anlamıyorlar

aynen bende varım:))benim kaşımıda hiç kimse anlamaz.doğal sanıyorlar,inanmayıp yakından bakıyorlar..
internetten kalıcı makyaj uygulaması fotoğraflarına bakıp aldanmayın bence,çünkü onlar yapıldıktan hemen sonra çekiliyor.daha renk oturmamış hali yani birde hafif bir şişme oluyor ve işlem yapılan bölge işlem sonrası çok hassas olduğu için boyayı öyle bastıra bastıra silmiyoruz.3-4hafta sonra tamamen renk oturuyor.yani öyle kapkara kalın kaşlar değil orjinal hali...birde tabiki yapan kişiyi mutlaka tavsiye üzerine seçin.asla ucuz yapıyor diye tercih yapmayın.

kızlar bende 2 yıl önce ankarada ismi lazım değil, konuyla ilgili kitabı olan bi bayana yaptırdım ama yaptırdığım günden beri biç beğenmedim.ilk yaptı çok belli belirsiz oldu. kıl tekniği ile yapmıştı. sonra rötuşa gittim.yaptığım kılları güçlendirirsem silikliği gider dedi. yaptığı kılların üstünden geçti ve 1 kılın kalınlığı neredeyse 2 milime ulaştı.çok saçma sapan bişey oldu.kaşımın uç kısmına yaptığı kılların yönüde yerçelkimine aykırı bi yönde.kuyruk kısmında dik kaş olurmu hiç ya..iki kaşımıda sağ tarafıma geçip yaptı.akıl var mantık var. sağ kaş sağ taraftan,sol kaş sol taraftan yapılmalı bence.rengide 2 yıldan sonra kahverengiye döndü.biraz daha açılınca turuncu olacak eminim. kaşın başlangıç kısmına kontur yaptırmak istemedim doğallık bozulmasın diye.bak orayada yapalım harika olacak dedi. bende uzman bi bildiği var heralde diyip ellerine bıraktım.kötü oldu yaaa.allahtan kaşlarım vardıda çoğu pürüzü kapatıyodu.bide 750 tl para verdim:(((

her neyse sizlerin yazdıklarını da okuyunca pürüzleri düzelttirmekten bile vazgeçtim galiba. hint kınası alıp karışım oluşturup kendim istediğim gibi boyayacağım. şu anki kaşımdan daha iyi olacağına eminim.bir hafta bile gitse razıyım..

çok geçmiş olsun ne deyim...ya ben bu işi yapan biri olarak kıl tekniğini çok beğenmem.doğal görünsün diye yapılıyor ama her kaşa yapılmaz bence .o yerçekimi kısmına gerçekten güldüm:)yanlış anlama sonuca değil anlatım şekline güldüm.bende bir bayanda görmüştüm onu.güya doğal olsun diye yapılıyor ama kavisten sonra kaşlar yukarı bakmazki değilmi?birde dolgu tekniğinde rötuş gerekli mutlaka ama kıl tekniğinde rötuş kalınlaştırıyor ve gerçekten çok yapay duruyor.ankara da olsaydım kaşlarını düzeltmek isterdim ama istersen yine orda dolgu yaptır en azından kıl tekniği kapatılmış olur.

çok geçmiş olsun ne deyim...ya ben bu işi yapan biri olarak kıl tekniğini çok beğenmem.doğal görünsün diye yapılıyor ama her kaşa yapılmaz bence .o yerçekimi kısmına gerçekten güldüm:)yanlış anlama sonuca değil anlatım şekline güldüm.bende bir bayanda görmüştüm onu.güya doğal olsun diye yapılıyor ama kavisten sonra kaşlar yukarı bakmazki değilmi?birde dolgu tekniğinde rötuş gerekli mutlaka ama kıl tekniğinde rötuş kalınlaştırıyor ve gerçekten çok yapay duruyor.ankara da olsaydım kaşlarını düzeltmek isterdim ama istersen yine orda dolgu yaptır en azından kıl tekniği kapatılmış olur.

evet arkadaşım doğal diye yapıldı ama doğallıktan çok uzak oldu.kıl tekniği yapılıyo madem kılların çıkış yönüne göre yapılsa daha doğal olur.gerçi kuyruk kısmı silindi ama başlangıç kısmı hala duruyo.keşke bi an önce tamamen silinse.2yıl geçti ne zaman silinir bilmiyorum. Ama bi daha yapmayı düşünürsem 10kere tartıp biçecem.

Arkadaşlar ben 6 ay kadar önce Ankara'da yaptırdım gayet hoş duruyor. Bana Tarama şeklinde yapacaklarını söylediler... Siyahlığa gelince internette araştırdım bende bunu orjinal siyah jet diye bir boya rengi var onu yaptırdım. hiçbir sorun yok. 1 Kere de rötuş yaptırdım. Aynı siyah şeklinde...

kaşlarımdan sıkayetcı degılımde bende kalınlastırmak ıcın kontur yaptırmayı dusunuyorum etrafımda ıkı kısı var yaptıran yanı ıkıncı kısıden emın degılım bızzat sormam lazım
kız resmen cırkınmıs guzellesmıs kaslardan oturu dıyorum bılmıyorum yaptırırmıyım yaptırmazmıyımda bakalım bu ara kafamda

Back