kızlar bende 2 yıl önce ankarada ismi lazım değil, konuyla ilgili kitabı olan bi bayana yaptırdım ama yaptırdığım günden beri biç beğenmedim.ilk yaptı çok belli belirsiz oldu. kıl tekniği ile yapmıştı. sonra rötuşa gittim.yaptığım kılları güçlendirirsem silikliği gider dedi. yaptığı kılların üstünden geçti ve 1 kılın kalınlığı neredeyse 2 milime ulaştı.çok saçma sapan bişey oldu.kaşımın uç kısmına yaptığı kılların yönüde yerçelkimine aykırı bi yönde.kuyruk kısmında dik kaş olurmu hiç ya..iki kaşımıda sağ tarafıma geçip yaptı.akıl var mantık var. sağ kaş sağ taraftan,sol kaş sol taraftan yapılmalı bence.rengide 2 yıldan sonra kahverengiye döndü.biraz daha açılınca turuncu olacak eminim. kaşın başlangıç kısmına kontur yaptırmak istemedim doğallık bozulmasın diye.bak orayada yapalım harika olacak dedi. bende uzman bi bildiği var heralde diyip ellerine bıraktım.kötü oldu yaaa.allahtan kaşlarım vardıda çoğu pürüzü kapatıyodu.bide 750 tl para verdim
((
her neyse sizlerin yazdıklarını da okuyunca pürüzleri düzelttirmekten bile vazgeçtim galiba. hint kınası alıp karışım oluşturup kendim istediğim gibi boyayacağım. şu anki kaşımdan daha iyi olacağına eminim.bir hafta bile gitse razıyım..