- Konu Sahibi speedy-gonzales
ay ben göremiyorum resimleri yaaaaaaaaaaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Profesyonel ellerde yaptırılırsa çokta güzel oluyor ben çok memnun kaldım.Ailem bu konuda endişeliydi ama sonucu görünce hepsi çok beğendi.Kaş kalemi kaşlarımın dökülmesine ve kelleşmesine bir numaralı sebep oldu.Hergün uğraş çiz artı dışarıda silinecek korkusuyla gez çok bunaltıcıydı.Ohhh be dünya varmış diyorum.bahsetmesem anlaşılmıyor bile önceki halimi bilenlerde ne kadar doğal olduğundan bahsedip adres istiyor hemenKorkmayın yaptırın derim.Ama işin erbabını bulun.İlk günler kabuk bağladığı için çok koyu görünüyor azıcık kezban gibi ilk hafta kabuklar geçince natural görüntü ve renk çıkıyor ortaya kabuk dediysemde korkmayın minicik plastik gibi bişey oluyor bildiğiniz kermeyle alakası yokk:90:
ben bu konuyla ilgili bir yer önerebilirim hem çok hoş tatlı diilli bir bayan hemde bahçelievlerde yeride kadın kendi evinde yapıyor bu işi bunun yanında epilasyon cilt bakımı vb.şeyler yaptıran arkadaşlarımda var belki ev ortamı diye çekinebilirsiniz ama ilk başta bende yadırgamıştım ama bayanla tanıştıktan sonra inanın müptelası olabilirsiniz bir üniversitenin çoğu hocalarıda devamlı müşterisi istersen özelden telefon numarasını adresini verebilirim..:)
kızlar ben de bır ay once cesaret edıp kaslarıma kalıcı makyaj yaptırdım bana bu kadar anlam katan kasımı gozumu anlamlı hale getıren baska bırsey yaptırmamam heralde. kaslarım tam anlamıyla muthıs oldu bı ıfadesı oldu belırgın kas kadar ınsanın yuz seklını etkıleyen cok az sey vardır. kaslarımı yapan bayan o kadar dogal doldurdukı ınsanlar bana soruyo sende bı guzellık var ama ne ? kımse anlamıo. zaten bu tarz mudahelelerde onemlı olan dogal olması yanı ınsanlar ne guzel kasların var ne kadar gur kasların var dememelı sendekı guzellıgın sebebı ne demelı ve bulamamalılar:) kuaforume gıtıım gecenlerde cıkan kasları aldırmak ıcın ınanın elıne cımbızı aldı hala anlamadı dovme oldugunu kaslarımı farketmedı ben soleyınce sasırdı bu kadar dogalını gormedım daha once dedı,geldıgınden berı bakıorum bu kızda bı guzellık var dıe hıc anlamamıstım demı ben tabı zevkten dort kose:) hehehe kızlar guvendıgınız bırını bulursanız profosyonnellıgınden emınsenınz hıc durmayın derım ınanın guvenlı ellerde daha guzel bakıslara kavusursunuz
Harika oldu. Kimse yapılı olduğunu anlamıyor.Bu kadını çok duymuştum.Biraz fiyatı pahalı ama değer çünkü daha önceden ucuz bir yere yaptırmıştım 4 sene psikolojim bozulmuştu. Çünkü dövme yapmışlardı.Ayten hanım çok uğraştı onu silmek için gittiğim her yer lazerle sileceğini söylemişti oda zarar verirdi varolan kaşlarıma bu farklı bir yöntemle sildi sonrada yenisini yaptı.Okadar memnun kaldımki burada herkese duyuracağımı söyledim kendisine:) kimse laf söylemesin bu bayana kıskanıyorlar:)
Uzun süredir giremediğim için sorulara cevap veremedim bu kaş sildirme olayıyla ilğili
Hayır eski kaşımı sildi. Bir ay sonra gitmemi istedi.gittim bir ay sonra yaptı. Keşke bu kalıcı makyaj işini yapan herkes bukadar işinin ehli olsa o zaman bukadar mağdur ortalıkta dolaşmaz..
evet canım kalıcı makyaj 250 iyi geldi ama ondada kararsız kaldım