- Konu Sahibi speedy-gonzales
cok saol canim icim rahatladi valla ben nette arastirdim ama cevabimi bulamamistim tekrardan cok saol
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok ilginç ya Ankaradaki bütün hatunların kaşları güzel galiba :)
Yok mu kimse bilgilendirebilecek
ben 3 gün önce yaptırdım biraz acı vardı suan yok ama kabuklanmaya basladı benim kasımda yok gibi biseydi suan herkesden iyi tepkiler alıyorum ins. güzel olucak sonucları yazıcamboyatmaya karar verirsen ve bunun resmini bizimle paylaşırsan sevinirimm iyi geceler...
ben bu konuyla ilgili bir yer önerebilirim hem çok hoş tatlı diilli bir bayan hemde bahçelievlerde yeride kadın kendi evinde yapıyor bu işi bunun yanında epilasyon cilt bakımı vb.şeyler yaptıran arkadaşlarımda var belki ev ortamı diye çekinebilirsiniz ama ilk başta bende yadırgamıştım ama bayanla tanıştıktan sonra inanın müptelası olabilirsiniz bir üniversitenin çoğu hocalarıda devamlı müşterisi istersen özelden telefon numarasını adresini verebilirim..:)pekı ankarada bu ısı yapan en ıyı yer neresı bılen varmı:26:
ben bu konuyla ilgili bir yer önerebilirim hem çok hoş tatlı diilli bir bayan hemde bahçelievlerde yeride kadın kendi evinde yapıyor bu işi bunun yanında epilasyon cilt bakımı vb.şeyler yaptıran arkadaşlarımda var belki ev ortamı diye çekinebilirsiniz ama ilk başta bende yadırgamıştım ama bayanla tanıştıktan sonra inanın müptelası olabilirsiniz bir üniversitenin çoğu hocalarıda devamlı müşterisi istersen özelden telefon numarasını adresini verebilirim..:)
Burda senin yazını okudum kaş kontürü ile ilgili Ayten kömürcü diye bir bayanı tavsiye etmiştin googeldan girdim buldum randevu aldım yaptırdım kaşlarımı gerçekten harika oldu 2. seneme girdim kaşlarımda ne bir renk değişimi nede şeklinde bir bozukluk oldu. sağol canım binlerce teşekkürler. Ayrıca kadınlar klübünede teşekkürler.