• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz Makyajı Kalıcı makyaj-Kaşa Dövme

Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)
ben kalıcı makyaj yaptırdım kaşlarıma.. ama dömecide değil güzellik merkezinde.. çok memnunum.. 150 tl.. ankaradaysan adresi verebilirim..

Arkadaşlar kalıcı kaş yaptırmak isteyenlere Ayten Kömürcü diye bir bayanı tavsiye ediyorum.Bir kaş bu kadar doğal yapılır.Kaşı tek tek kıl görünümünde yapıyor.Beni gören en az 4-5 kişi gitti herkes çok beğendi.fiyatlarıda o sanatına göre uygun...

sevgili sewengirl..burdan sana yardımcı olmam zor çünkü çok fazla sitede mesajım olmadığı için özel mesaj atamıyorum..bana özel mesajdan mailini atarsan sana nerde yaptırdıgımı yapan merkezin telefonunu mail atabilirim...

agustos ayında yaptırdım adanada .300 tl ye yaptı.sözde indirimli fiyatı bu dedi.ilk gnler acıdı yandı dokunamadım bile.kendi kendime cok kızdım.belanı buldun diye.yetmiyomuydu seyrekte olsa kaşlarım diye.1 hafta sonra kurudu soyuldu ve hiç bişi kalmadı.yapan kızı aradım.o böyle olur 2.seans ta iyice belli olur kontur yapacam dedi.acıkcası bi daha yapmayı istemiyorum.cok kötü oluyor.sanki pastel boyayla boyamıssın gibi parlak ve koyu duruyor.biryere cıkamıyorsun.cıksan kapatıcı kullansam desen yanmasınadan dokunamıyosun bile.yinede tercih sizin.

Çok ilginç ya Ankaradaki bütün hatunların kaşları güzel galiba :)

canım selamm... ben çok sık giremediğim için nete senin sorunu yeni gördüm umarım cevap için çok geç kalmamışımdır çünkü ben de kaşıma 7 sene önce yaptırdım kadın tek kelimeyle mükemmel yapıyor.. kesinlikle yüzün şekline uygun ve en doğal haline yakın yapıyo beni ilk gören hemen anlamıyo kAşımda dövme olduğunu anlayan da hemen nerde yaptırdığımı soruyo ben kesinlikle çok memnunum ve kimi gönderdiysem memnun kaldı hala ilgileniyosan bi düşün istersen.. reklam mı olur die endişelendim isim veremedim.. ama gitmek istersen mesaj atarım ok tatlımmm.?

Yok mu kimse bilgilendirebilecek

arkadaşlar sakın kaşınıza dövme yaptırmayın.anneme yaptırmıştık rengi çok kötü oldu grileşti.annem 60 yaşında kaşlarını kamufle etmek için sürekli kahkül kestiriyordu.sonra arkadaşım erenköyde ayten kömürcü diye bir bayanı tavsiye etti.o bayan bozuk kaşları düzeltiyormuş diye.ona gittik.rengini kahveye çevirdi.şimdi çok doğal duruyor.herkese tavsiye ediyorum...

Çok kötü durumda değilse bence de yaptırmayın kaşınıza dövme , sonra sürekli rengini koyulaştırmak zorunda kalıcaksınız çünkü ve her defasında kabuk tutucak soyulucak o aşamalarda korkunç görünüyor..
Bunları geçtim hiç doğal durmuyor..

Neden bu işin kolayı varken kalem yada başka şeylerle vakit geçiriyorsunuz bu işin en kolayı kalıcı kaş kontürü, ama onuda iyi yapan yeri bulmanız iyi yapanı bulursanız kendi kaşınızdan hiç farkı olmuyor bu işi iyi yapan biri var ilgilenen olursa yazarım adını

pekı ankarada bu ısı yapan en ıyı yer neresı bılen varmı:26:
ben bu konuyla ilgili bir yer önerebilirim hem çok hoş tatlı diilli bir bayan hemde bahçelievlerde yeride kadın kendi evinde yapıyor bu işi bunun yanında epilasyon cilt bakımı vb.şeyler yaptıran arkadaşlarımda var belki ev ortamı diye çekinebilirsiniz ama ilk başta bende yadırgamıştım ama bayanla tanıştıktan sonra inanın müptelası olabilirsiniz bir üniversitenin çoğu hocalarıda devamlı müşterisi istersen özelden telefon numarasını adresini verebilirim..:)

ben bu konuyla ilgili bir yer önerebilirim hem çok hoş tatlı diilli bir bayan hemde bahçelievlerde yeride kadın kendi evinde yapıyor bu işi bunun yanında epilasyon cilt bakımı vb.şeyler yaptıran arkadaşlarımda var belki ev ortamı diye çekinebilirsiniz ama ilk başta bende yadırgamıştım ama bayanla tanıştıktan sonra inanın müptelası olabilirsiniz bir üniversitenin çoğu hocalarıda devamlı müşterisi istersen özelden telefon numarasını adresini verebilirim..:)

ladyrosy bana da özelden oranın adresini ve telefonunu yollasan bende yaptırmayı düşünüyorum ve iyi bi yer arıyorum.

Burda senin yazını okudum kaş kontürü ile ilgili Ayten kömürcü diye bir bayanı tavsiye etmiştin googeldan girdim buldum randevu aldım yaptırdım kaşlarımı gerçekten harika oldu 2. seneme girdim kaşlarımda ne bir renk değişimi nede şeklinde bir bozukluk oldu. sağol canım binlerce teşekkürler. Ayrıca kadınlar klübünede teşekkürler.

asumanla ,perihona ayten komurcu ve estetıkcı olan dr umıt yasar celemlının reklamını yapıyolar kızlar dıkkat edın

Burda senin yazını okudum kaş kontürü ile ilgili Ayten kömürcü diye bir bayanı tavsiye etmiştin googeldan girdim buldum randevu aldım yaptırdım kaşlarımı gerçekten harika oldu 2. seneme girdim kaşlarımda ne bir renk değişimi nede şeklinde bir bozukluk oldu. sağol canım binlerce teşekkürler. Ayrıca kadınlar klübünede teşekkürler.

asuman öncelikle kaşlarını güle güle kullan:21: fiyatını öğrenmem mümkünmü acaba izmirde yaşıyorum aklıma yatarsa bende yaptırmayı istiyorum

Harika oldu. Kimse yapılı olduğunu anlamıyor.Bu kadını çok duymuştum.Biraz fiyatı pahalı ama değer çünkü daha önceden ucuz bir yere yaptırmıştım 4 sene psikolojim bozulmuştu. Çünkü dövme yapmışlardı.Ayten hanım çok uğraştı onu silmek için gittiğim her yer lazerle sileceğini söylemişti oda zarar verirdi varolan kaşlarıma bu farklı bir yöntemle sildi sonrada yenisini yaptı.Okadar memnun kaldımki burada herkese duyuracağımı söyledim kendisine:) kimse laf söylemesin bu bayana kıskanıyorlar:)

Back