Yatırdın mi sonuç aldın mı ?Kayseride kalıcı yapan yok tavsiye eden de yok ya kına günü yada düğünden 2 gün önce gel diyolar kesin sonuç diyolar ama gerçekten büyük sorun kına günü gitmek
oldudedi ama fazla olmus ben 4 aylik evliyim normal iliski ile cok az kanamam oldu dikince fazla oluyomus ve agrisi fazla imisKanaması oldu mu peki
Kanasın yeterki ağrıya razıyım ömer bey bu işi en iyi yapanlardan keşke bide kalıcı yapsaoldudedi ama fazla olmus ben 4 aylik evliyim normal iliski ile cok az kanamam oldu dikince fazla oluyomus ve agrisi fazla imis
valla benim iliskim ile onunki cokfarkli oldu baya baya kanamis benimki selpakda az bi miktardi 。baska da yapan yok sanirim adam yaz donemi paraya para demiyo diyolarKanasın yeterki ağrıya razıyım ömer bey bu işi en iyi yapanlardan keşke bide kalıcı yapsa
Sizin doktorunuz kim
oldudedi ama fazla olmus ben 4 aylik evliyim normal iliski ile cok az kanamam oldu dikince fazla oluyomus ve agrisi fazla imis
Evet bende 3 sene önce muayne oldum 3.500₺ dedi bu sene ne kadar der acaba. Birde bayan var münevver isminde ama o dikildikten sonra yan otur çok ayakta durma hoplama zıplama dedi oda kendi düğnünde çok zor dikkat çekersin. İşlem kaç dakka sürdü arkadaşınızın acaba biliyormusunuzvalla benim iliskim ile onunki cokfarkli oldu baya baya kanamis benimki selpakda az bi miktardi 。baska da yapan yok sanirim adam yaz donemi paraya para demiyo diyolar
hemde erkekler cokmasum gibi kan bekluyo ya hic vicdan yapmakvalla benim iliskim ile onunki cokfarkli oldu baya baya kanamis benimki selpakda az bi miktardi 。baska da yapan yok sanirim adam yaz donemi paraya para demiyo diyolar
bi kadin calisan dedi ama munevvermi bilmiyorum tek gitti dikmeye ne kadar surdu inan bilmiyorum agdaya gidiyorum diye cikti fazla degildir herhaldEvet bende 3 sene önce muayne oldum 3.500₺ dedi bu sene ne kadar der acaba. Birde bayan var münevver isminde ama o dikildikten sonra yan otur çok ayakta durma hoplama zıplama dedi oda kendi düğnünde çok zor dikkat çekersin. İşlem kaç dakka sürdü arkadaşınızın acaba biliyormusunuz
Allah yardımcısı olsun benim gibi derdine deva arayanlara gerçekten çok zor rabbim dümanıma dahi yaşatmasın benim isteğimle olan bişey değildi eski sevgilim ondan ayrılmamam için zorla yaptı üstelik öğretmendi bide araması oldu başka şehre gitti kurtuldum. Olan bana oldu amahemde erkekler cokmasum gibi kan bekluyo ya hic vicdan yapmak
bi kadin calisan dedi ama munevvermi bilmiyorum tek gitti dikmeye ne kadar surdu inan bilmiyorum agdaya gidiyorum diye cikti fazla degildir herhald
Benim 21 ve 22. gün düştü ben gördüm ama seninki tamamen eridi demek kiYa düşüp düşmediğini de bilmiyorum kihiç iç çamaşırında bişey görmedim
Adam da diktirdi mi ? En nihayetinde o da ilk kez birisi ile birlikte olmayacaktır.
Yok ya ne diktirmesi onlara göre kadındaki namus çok önemli ya mutlaka olacak o bekaret erkek bakir olmasada olur canım ne olacak ki dimi? bu zavallı kızlarımıza acıyorum yaAdam da diktirdi mi ? En nihayetinde o da ilk kez birisi ile birlikte olmayacaktır.
Aynen ben hiç birsey gormedim eriyor benimki doktor da dedi eriyip gidicek dediBenim 21 ve 22. gün düştü ben gördüm ama seninki tamamen eridi demek ki
Sırf sen bu soruyu soru DİENeden yaptırdınız bu ıslemı merak ettıö
Kanasın yeterki ağrıya razıyım ömer bey bu işi en iyi yapanlardan keşke bide kalıcı yapsa
Ve doğulu bir ailede yaşandı bu olanlar ,erkek tarafı da normalde boşamak onlara ters olduğu için kendi adları çıkmasın diye önlerine gelene gencecik kızı bire bin katarak rezil ettilerCanım bence evleneceğin kişiyle gerçeği paylaşsan daha güzel olur.
Benim bi tanıdığım evlenmişti, evlendiği kişi kızlık zarını diktirmis ve şimdiye kadar sevgilim bile olmadı demiş
Sonra ilişki yaşadığı kişi onu ortada bırakıp başkası ile evlendiği için intikam almak isteyerek tanıdığıma ilişki videolarını atmıştı, kızın bu videolardan haberi dahi yokmuş bu arada
Çocuk onu ilk günden babasının evine geri gönderdi ve sırf yalan söylediği için...
Gerçeği söyleseydi o kızcağıza sahip çıkacağına eminim ama güveni sarsılmış. Çok da iyi bir kızdı böyle bir duruma düşmesine çok üzüldüm.
Seven erkek hangi törede hangi ailede yetişirse yetişsin sevdiğini kabul eder , bence böyle şeylere başvurmayın güzelim kız serserinin tekine uyduğu için bütün sülalesine çevresine rezil olarak geri döndü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?