• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalıcı kızlık zarı dikimi yaptıranlar

Bu arada kimseyi incitmek niyetinde değilim lütfen yanlış anlamayın ne yaşadığınızı, neden bunu yapmak istediğinizi ben anlayamam belki ama inanın kimse için de buna mecbur değilsiniz. Bu şekilde sizi kabul eden biriyle daha huzurlu olursunuz bir ömür boyu.

Bu arada kimseyi incitmek niyetinde değilim lütfen yanlış anlamayın ne yaşadığınızı, neden bunu yapmak istediğinizi ben anlayamam belki ama inanın kimse için de buna mecbur değilsiniz. Bu şekilde sizi kabul eden biriyle daha huzurlu olursunuz bir ömür boyu.

Bence boş yapmayın. Her kız biriyle birlikte olarak kızlığını kaybetmiyor. Ben elimle bozdum ne diyeceğim kim inanacak komiksinizzzzz. Bozdum diktim bozdum diktim bozdum diktim bozdum diktim size neeee size neeee. Erkekler evlenmeden sokulmadık delik bırakmıyor bize neee bize neee

Diktirdim kendi bozduğum etimi size ne milletin a*mından size ne. Boş yapmayın et bizim etimiz Et parçası alt tarafı ister dikerler ister dikmezler herkes kendi işine...

Huzur dolu bir hayat için dikin dikin dikin dikin dikin dikin diktirin....

Bence boş yapmayın. Her kız biriyle birlikte olarak kızlığını kaybetmiyor. Ben elimle bozdum ne diyeceğim kim inanacak komiksinizzzzz. Bozdum diktim bozdum diktim bozdum diktim bozdum diktim size neeee size neeee. Erkekler evlenmeden sokulmadık delik bırakmıyor bize neee bize neee

Diktirdim kendi bozduğum etimi size ne milletin a*mından size ne. Boş yapmayın et bizim etimiz Et parçası alt tarafı ister dikerler ister dikmezler herkes kendi işine...
Bu kadar değer vermediğiniz bir şey için kimin ne dediğini neden bu kadar umursuyorsunuz ki yazdıklarımı okumuş olsanız belki anlardınız kimseyi ikna etmek için kendinizi bu kadar strese sokmayın sizi olduğunuz gibi kabul eden , sözünüze itibar eden kişilerle birlikte olun demek istedim , hoş degil sözleriniz. Kim inanacak bana diyorsunuz , size kız kardeşiniz elimle bozdum dese inanmayacak misiniz ?

Bu kadar değer vermediğiniz bir şey için kimin ne dediğini neden bu kadar umursuyorsunuz ki yazdıklarımı okumuş olsanız belki anlardınız kimseyi ikna etmek için kendinizi bu kadar strese sokmayın sizi olduğunuz gibi kabul eden , sözünüze itibar eden kişilerle birlikte olun demek istedim , hoş degil sözleriniz. Kim inanacak bana diyorsunuz , size kız kardeşiniz elimle bozdum dese inanmayacak misiniz ?
Ben parmağımı yanışlıkla kopardım ama tekrar yerine diktirdirdim. Parmak benim el benim hepsi benim. Okey ister koparır çöpe atarım ister başkasına takarım. Benim vucudum benim uzvum ben bilirim ne yapacağımı başkası BİLEMEZ YORUM YAPAMAZ......

Anlatmakla geç kaldım şuan nişanlıyım bu kişi 3 yıldır hayatım da şimdi desem yine onu kandırmış olcam oda beni affetmiycek şu saatten sonra kimsye bişey diyemem. Geçici diktirip sonuç alan çok bende onlardan olurum inşallah

Anlatmakla geç kaldım şuan nişanlıyım bu kişi 3 yıldır hayatım da şimdi desem yine onu kandırmış olcam oda beni affetmiycek şu saatten sonra kimsye bişey diyemem. Geçici diktirip sonuç alan çok bende onlardan olurum inşallah

Evet canım gerçekten geç kalmışsın ama bisey diyemem başta söylesen seni tanımadığı için kabul etmeyebilirdi şimdi söylesen olmaz dediğin gibi güveni sarsılır
Allah utandırmasın insallah

Evet canım gerçekten geç kalmışsın ama bisey diyemem başta söylesen seni tanımadığı için kabul etmeyebilirdi şimdi söylesen olmaz dediğin gibi güveni sarsılır
Allah utandırmasın insallah
Evet canım amin inşallah

Burayı tesadüfen okudum, iki tarafı da anlıyorum. Türkiye’deki aile ilişkilileri, insanların birbirine bakış açısı vs çok zor. Kadının cinsel ilişki yaşamaması, erkeğin elinin kiri şeklinde elinde bilmemnesi dolaşması normal karşılanıyor. En olması gereken oturup bu muhabbetleri yapacak erkeklerden ve onların ailelerinden uzak durmak, kendinize değer vermek ve ileride kendi erkek çocuklarınızı böyle hanzo yetiştirmemek. Sizi öpüyor ve kucaklıyorum. Hayat böyle sizi etiketleyen, kafası iki bacağının arasında dolaşan erkeklerle geçmez. Kendinize değer verin, siz kendinizi ayıplı mal gibi görmeyin. İnanın çok değerlisiniz her biriniz. Umarım çok mutlu olursunuz, hayatınıza hep ileriye bakarsınız. Size akıl vermek istemiyorum, istemeden yazıyorum ama dayanamadım ve üzüldüm bu sıkıntı ile uğraşmanıza.

Peki nişanlın sen ona hiç sordun mu ?

Merhaba kızlar yaklaşık 1 hafta önce kızlık zarı dikimi oldum benim gibi bu işlemi olanlar var mı bilgilendirelim birbirimizi korkan arkadaşlara da destek verelim
Bende yaptırdım caanim 4 ay oldu ve devlet Hastanesi'ne de gittim dikildiğini anlamadılar

bundan5/6 sene once arkadasim gitti ona kinadan once 3500 tl almisti。randrvuya birlikte gittik ama dikmeye yanliz gitti ne 咔哒surdu bilmiyorum ama adam iyi para aliyodu
Canım arkadaşından kaç gün önce yaptırdıgını ögrenme şansın var mı

Back