- 20 Eylül 2019
- 555
- 497
- 53
Bu arada kimseyi incitmek niyetinde değilim lütfen yanlış anlamayın ne yaşadığınızı, neden bunu yapmak istediğinizi ben anlayamam belki ama inanın kimse için de buna mecbur değilsiniz. Bu şekilde sizi kabul eden biriyle daha huzurlu olursunuz bir ömür boyu.
Bu kadar değer vermediğiniz bir şey için kimin ne dediğini neden bu kadar umursuyorsunuz ki yazdıklarımı okumuş olsanız belki anlardınız kimseyi ikna etmek için kendinizi bu kadar strese sokmayın sizi olduğunuz gibi kabul eden , sözünüze itibar eden kişilerle birlikte olun demek istedim , hoş degil sözleriniz. Kim inanacak bana diyorsunuz , size kız kardeşiniz elimle bozdum dese inanmayacak misiniz ?Bence boş yapmayın. Her kız biriyle birlikte olarak kızlığını kaybetmiyor. Ben elimle bozdum ne diyeceğim kim inanacak komiksinizzzzz. Bozdum diktim bozdum diktim bozdum diktim bozdum diktim size neeee size neeee. Erkekler evlenmeden sokulmadık delik bırakmıyor bize neee bize neee
Diktirdim kendi bozduğum etimi size ne milletin a*mından size ne. Boş yapmayın et bizim etimiz Et parçası alt tarafı ister dikerler ister dikmezler herkes kendi işine...
Ben parmağımı yanışlıkla kopardım ama tekrar yerine diktirdirdim. Parmak benim el benim hepsi benim. Okey ister koparır çöpe atarım ister başkasına takarım. Benim vucudum benim uzvum ben bilirim ne yapacağımı başkası BİLEMEZ YORUM YAPAMAZ......Bu kadar değer vermediğiniz bir şey için kimin ne dediğini neden bu kadar umursuyorsunuz ki yazdıklarımı okumuş olsanız belki anlardınız kimseyi ikna etmek için kendinizi bu kadar strese sokmayın sizi olduğunuz gibi kabul eden , sözünüze itibar eden kişilerle birlikte olun demek istedim , hoş degil sözleriniz. Kim inanacak bana diyorsunuz , size kız kardeşiniz elimle bozdum dese inanmayacak misiniz ?
Anlatmakla geç kaldım şuan nişanlıyım bu kişi 3 yıldır hayatım da şimdi desem yine onu kandırmış olcam oda beni affetmiycek şu saatten sonra kimsye bişey diyemem. Geçici diktirip sonuç alan çok bende onlardan olurum inşallahBu kadar değer vermediğiniz bir şey için kimin ne dediğini neden bu kadar umursuyorsunuz ki yazdıklarımı okumuş olsanız belki anlardınız kimseyi ikna etmek için kendinizi bu kadar strese sokmayın sizi olduğunuz gibi kabul eden , sözünüze itibar eden kişilerle birlikte olun demek istedim , hoş degil sözleriniz. Kim inanacak bana diyorsunuz , size kız kardeşiniz elimle bozdum dese inanmayacak misiniz ?
Anlatmakla geç kaldım şuan nişanlıyım bu kişi 3 yıldır hayatım da şimdi desem yine onu kandırmış olcam oda beni affetmiycek şu saatten sonra kimsye bişey diyemem. Geçici diktirip sonuç alan çok bende onlardan olurum inşallah
Evet canım amin inşallahEvet canım gerçekten geç kalmışsın ama bisey diyemem başta söylesen seni tanımadığı için kabul etmeyebilirdi şimdi söylesen olmaz dediğin gibi güveni sarsılır
Allah utandırmasın insallah
Benimde doktorum eriyen ipler kullandım dedi ama bünyeden bünyeye de değişiyormuş bu durum kiminde tamamen eriyor kiminde düşüyormuş kontrole gittin miAynen ben hiç birsey gormedim eriyor benimki doktor da dedi eriyip gidicek dedi
Tatlım Şubat 1 de kontrolum varBenimde doktorum eriyen ipler kullandım dedi ama bünyeden bünyeye de değişiyormuş bu durum kiminde tamamen eriyor kiminde düşüyormuş kontrole gittin mi
Bana tekrar mesaj atar mısın kontrolden sonra inşallah tutmuşturTatlım Şubat 1 de kontrolum var
Peki nişanlın sen ona hiç sordun mu ?Anlatmakla geç kaldım şuan nişanlıyım bu kişi 3 yıldır hayatım da şimdi desem yine onu kandırmış olcam oda beni affetmiycek şu saatten sonra kimsye bişey diyemem. Geçici diktirip sonuç alan çok bende onlardan olurum inşallah
Ben erkeğim der çıkar onlara göre ne varPeki nişanlın sen ona hiç sordun mu ?
Sonuçta oda sana soylememis yaşadığını. Sana da böyle birşey hiç sordu mu kiBen erkeğim der çıkar onlara göre ne var
Bende yaptırdım caanim 4 ay oldu ve devlet Hastanesi'ne de gittim dikildiğini anlamadılarMerhaba kızlar yaklaşık 1 hafta önce kızlık zarı dikimi oldum benim gibi bu işlemi olanlar var mı bilgilendirelim birbirimizi korkan arkadaşlara da destek verelim
Canım arkadaşından kaç gün önce yaptırdıgını ögrenme şansın var mıbundan5/6 sene once arkadasim gitti ona kinadan once 3500 tl almisti。randrvuya birlikte gittik ama dikmeye yanliz gitti ne 咔哒surdu bilmiyorum ama adam iyi para aliyodu
kina gunuydu kinayla dugun arasi bi gun koydularCanım arkadaşından kaç gün önce yaptırdıgını ögrenme şansın var mı
Doktor tam olarak nerdekina gunuydu kinayla dugun arasi bi gun koydular
arkadasim internette adresi vardir 5/6 seneoldu hatirlamiyorum bakarsin ordanDoktor tam olarak nerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?