• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalıcı kızlık zarı dikimi yaptıranlar

Merhaba ben Ankara’da Meral Sönmezer Hanım’a gidiyorum. Bölümünün en başarılı doktorlarından bir tanesidir. Güleryüzlü bir yapısıyla sizi çok rahatlatıyor ve elde ettiği sonuçlar çok başarılıdır

Merhaba kızlar yaklaşık 1 hafta önce kızlık zarı dikimi oldum benim gibi bu işlemi olanlar var mı bilgilendirelim birbirimizi korkan arkadaşlara da destek verelim
Ya ben oldum 1 hafta once ama şuan acaip kasiniyor normal mi ve cok akinti oluyor

Merhaba kızlar yaklaşık 1 hafta önce kızlık zarı dikimi oldum benim gibi bu işlemi olanlar var mı bilgilendirelim birbirimizi korkan arkadaşlara da destek verelim

Kalıcı oldum korkulacak bir işlem değil 15 dakika sürdü

Kaşınması akıntı olması normal canım sen sadece yürürken ve uyurken bacaklarını açmamaya dikkat et benim bugün 15. günüm ara ara hala kaşınıyor
Ben çok dikkat etmiyorum artık hani ilk bir hafta çok dikkat ettim 2. Haftam Şubat ayında kontrol var inşallah eski hayatıma geri dönerim

Ben çok dikkat etmiyorum artık hani ilk bir hafta çok dikkat ettim 2. Haftam Şubat ayında kontrol var inşallah eski hayatıma geri dönerim
Bir hafta sonra normale dönüyorsun zaten ama yinede bacaklarını açmamaya dikkat et iplerin düştü mü benim hala biraz var

Kayseride kalıcı yapan yok tavsiye eden de yok ya kına günü yada düğünden 2 gün önce gel diyolar kesin sonuç diyolar ama gerçekten büyük sorun kına günü gitmek
kayseri lisesinin karsisinami gittinizacaba ordasadecebi dr yapiyor diye biliyorum

Back