- 3 Ocak 2020
- 18
- 4
- 6
- 30
Çok küçüktü 1 mm kadar ortası düğüm şeklindeNormal kuzum ipin büyüklüğü ne kadardı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok küçüktü 1 mm kadar ortası düğüm şeklindeNormal kuzum ipin büyüklüğü ne kadardı
Çok küçüktü 1mm kadar ortası düğüm şeklindeNormal kuzum ipin büyüklüğü ne kadardı
Benim baya vardı ya ipÇok küçüktü 1mm kadar ortası düğüm şeklinde
Hala var zaten tamamı düşmediBenim baya vardı ya ip
Tmm tşk ederim15 gün dolunca düşer canım
Ya ben oldum 1 hafta once ama şuan acaip kasiniyor normal mi ve cok akinti oluyorMerhaba kızlar yaklaşık 1 hafta önce kızlık zarı dikimi oldum benim gibi bu işlemi olanlar var mı bilgilendirelim birbirimizi korkan arkadaşlara da destek verelim
Merhaba kızlar yaklaşık 1 hafta önce kızlık zarı dikimi oldum benim gibi bu işlemi olanlar var mı bilgilendirelim birbirimizi korkan arkadaşlara da destek verelim
Nerede yaptırdın peki kalıcı dikiş yaptığına eminmisin
Olur kuzum 2.hFtadan sonra normale dönersin benim5.haftamYa ben oldum 1 hafta once ama şuan acaip kasiniyor normal mi ve cok akinti oluyor
Kaşınması akıntı olması normal canım sen sadece yürürken ve uyurken bacaklarını açmamaya dikkat et benim bugün 15. günüm ara ara hala kaşınıyorYa ben oldum 1 hafta once ama şuan acaip kasiniyor normal mi ve cok akinti oluyor
Ben çok dikkat etmiyorum artık hani ilk bir hafta çok dikkat ettim 2. Haftam Şubat ayında kontrol var inşallah eski hayatıma geri dönerimKaşınması akıntı olması normal canım sen sadece yürürken ve uyurken bacaklarını açmamaya dikkat et benim bugün 15. günüm ara ara hala kaşınıyor
Bir hafta sonra normale dönüyorsun zaten ama yinede bacaklarını açmamaya dikkat et iplerin düştü mü benim hala biraz varBen çok dikkat etmiyorum artık hani ilk bir hafta çok dikkat ettim 2. Haftam Şubat ayında kontrol var inşallah eski hayatıma geri dönerim
kayseri lisesinin karsisinami gittinizacaba ordasadecebi dr yapiyor diye biliyorumKayseride kalıcı yapan yok tavsiye eden de yok ya kına günü yada düğünden 2 gün önce gel diyolar kesin sonuç diyolar ama gerçekten büyük sorun kına günü gitmek
Ya düşüp düşmediğini de bilmiyorum kiBir hafta sonra normale dönüyorsun zaten ama yinede bacaklarını açmamaya dikkat et iplerin düştü mü benim hala biraz var
Evet ömer bayrak var orda ona gittimkayseri lisesinin karsisinami gittinizacaba ordasadecebi dr yapiyor diye biliyorum
bundan5/6 sene once arkadasim gitti ona kinadan once 3500 tl almisti。randrvuya birlikte gittik ama dikmeye yanliz gitti ne 咔哒surdu bilmiyorum ama adam iyi para aliyoduEvet ömer bayrak var orda ona gittim
Kanaması oldu mu pekibundan5/6 sene once arkadasim gitti ona kinadan once 3500 tl almisti。randrvuya birlikte gittik ama dikmeye yanliz gitti ne 咔哒surdu bilmiyorum ama adam iyi para aliyodu