- 15 Eylül 2018
- 1.039
- 1.925
-
- Konu Sahibi Love_lover
Merhabalar , islemden once ki 3 gun ucuk ilaci kullanmaniz gerekiyordu , kullanmadiniz mi ya da merkez size bunu soylemedi mi ? Ben de uzmanimMerhaba,
Ben 2 hafta once dudak konturu yaptirdim, Ist Nisantasi nda. 1000 lira odedim. Kontur ve renklendirme yaptirdiktan sonra dudaklarim cok ucukladi, artik ddagim yok ucuk var sadece desem yeriydi. Ucuktan sonra yara da oldu ve butun renkli dokuyu kaybettim. Ama dudagimin kenarindaki kontur kaldi.
Evet soylenildi ve ilac aldim. Ama fayda etmedi. Sanirim benim 1 hafta onceden kullanmaya baslamam gerekiyordu.Merhabalar , islemden once ki 3 gun ucuk ilaci kullanmaniz gerekiyordu , kullanmadiniz mi ya da merkez size bunu soylemedi mi ? Ben de uzmanim
3 gun yeterli oluyor aslinda , sonrasi da da ucuk kremi surulebilirEvet soylenildi ve ilac aldim. Ama fayda etmedi. Sanirim benim 1 hafta onceden kullanmaya baslamam gerekiyordu.
Peki BU kaş kontürü yaptiranin geri kurtulma sansi varmi Ben cok pismanim 1 senelik dedi ama beni boynuzlu öküze benzetti kaldirdi kaldirabildigi kadar kasimerhabalar ben kendim dudak kaş ve göz konturu yapıyorum kızılay olgunlar sokakta Madamehun güzellik merkezinde çalışıyorum...900 dudak konturü için çok bence...burada fiyat 500 lira dilerseniz foto gönderebilirim
Bilgi verin lütfen aynalara bakamiyorum napayim,Peki BU kaş kontürü yaptiranin geri kurtulma sansi varmi Ben cok pismanim 1 senelik dedi ama beni boynuzlu öküze benzetti kaldirdi kaldirabildigi kadar kasi(
Virüsten dolayı rötuşa gidemedim şuan çokkkk azcık renk var ben baya renk olur sanmıştım ve hem param hem çektiğim acı boşa gitmesin diye salı günü yine aynı eziyeti çekmeye rötuşa gidicemNası memnun kadınız mı sonradan?
Herhalde geçmiş olsun demek lazımVirüsten dolayı rötuşa gidemedim şuan çokkkk azcık renk var ben baya renk olur sanmıştım ve hem param hem çektiğim acı boşa gitmesin diye salı günü yine aynı eziyeti çekmeye rötuşa gidicem
asla onermiyorum kuzenim yaptirdi su an dudak cizgisi belli dudaginin rengi gitti cok kotu duruyokalıcı dudak renklendirme (pigmentasyon, permaneneti, makyajı) yaptıran var mı? İnstagramdaki fotolar hep yeni yapılmış hali. Bir ay sonra nasıl göründüğünü merak ediyorum. Birde sadece dudakların fotosunu koyuyorlar. Genel olarak nasıl duruyor merak ettim. Ankara da Semaesma beatuy fototları hoş görünüyor. 900 tl dediler fiyat nasıl? Çok soru sordum biliyorum ama pişman olsamda geri dönüşü zor olduğu için araştırayım dedim.
Merhaba.bende gebzedeyim.suan memnunmusunuz dudaklarinizdanBen uzun zaman araştırdım Gebze'de yaptirdim ve çok memnun kaldım Gülşah Kalaycı hanımefendiye instagramdan da ulaşabilirsiniz gonul rahatligiyla
Ben de yaptırmak istiyorum ama sanırım en cok acıyan yer dudakmıs o yuzden cesaret edemiyorum ya..ama harika duruyor ciddenmerhabalar ben kendim dudak kaş ve göz konturu yapıyorum kızılay olgunlar sokakta Madamehun güzellik merkezinde çalışıyorum...900 dudak konturü için çok bence...burada fiyat 500 lira dilerseniz foto gönderebilirim
2 defa yaptırdım neredeyse hic kalmadi dudagimda rengi benim. Hastanede çalıştığım için soruşturdum dudakta en fazla %35 i kalıyormuşVirüsten dolayı rötuşa gidemedim şuan çokkkk azcık renk var ben baya renk olur sanmıştım ve hem param hem çektiğim acı boşa gitmesin diye salı günü yine aynı eziyeti çekmeye rötuşa gidicem