- 18 Mayıs 2018
- 318
- 426
- 32
- Konu Sahibi Love_lover
Ben iki gün önce yaptırdım
Memnunum canım
3 sene önce yaptırmıştım
Şimdi tazelettim
Memnunum canım
3 sene önce yaptırmıştım
Şimdi tazelettim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim iç taraf azaldı baya çercevede ve ortalarda kaldı bir de şuna katılıyorum bence de koyu kırmızı renk yaptırın2 defa yaptırdım neredeyse hic kalmadi dudagimda rengi benim. Hastanede çalıştığım için soruşturdum dudakta en fazla %35 i kalıyormuş suanda aklimda dövme olarak mi yaptırsam acaba diye bir fikir var bakalim
Ne kadar süre kaldi peki dudaginizda? Tamam birdaha yaptıracağım, teşekkür ederim:)Benim iç taraf azaldı baya çercevede ve ortalarda kaldı bir de şuna katılıyorum bence de koyu kırmızı renk yaptırın
Şuan 1 senem doldu hala renk var baya ama dediğim gibi iç kısımen başta da turmamıştı nemli oldugu için orasıNe kadar süre kaldi peki dudaginizda? Tamam birdaha yaptıracağım, teşekkür ederim:)
Anladim cok teşekkür ederim:)Şuan 1 senem doldu hala renk var baya ama dediğim gibi iç kısımen başta da turmamıştı nemli oldugu için orası
Tamamdır öyle denerim o zamanda teşekkür ederimBenim iç taraf azaldı baya çercevede ve ortalarda kaldı bir de şuna katılıyorum bence de koyu kırmızı renk yaptırın
Merhabalar, ben kalıcı makyaj uzmanıyım. İşlemlerin bir ay ve daha uzun süre sonraki hallerinide paylaşıyorumkalıcı dudak renklendirme (pigmentasyon, permaneneti, makyajı) yaptıran var mı? İnstagramdaki fotolar hep yeni yapılmış hali. Bir ay sonra nasıl göründüğünü merak ediyorum. Birde sadece dudakların fotosunu koyuyorlar. Genel olarak nasıl duruyor merak ettim. Ankara da Semaesma beatuy fototları hoş görünüyor. 900 tl dediler fiyat nasıl? Çok soru sordum biliyorum ama pişman olsamda geri dönüşü zor olduğu için araştırayım dedim.
Nerede uygulama yaptırdınız ve 3 defa rötüş çok fazla bence bu işte bi yanlışlık var :/Ben 1 ay önce yaptırdım. Renk sıfır hiç kalmadı. Neden kalmadı bilgisi olan var mı? Gül kurusu dudak tonu yapıldı. 3 defa rötuş yaptı ..
Canım bir güzellik salonunda yaptırdım. 2 defa da renk pigmentleri yok olunca yapıldı. Ama seans aralıkları 1 haftaydı. Acaba seans aralıkları kısa olunca mi böyle oldu bilemiyorum. Üst dudak hala yara adeta derin çizgi şeklinde oyuklar var.Nerede uygulama yaptırdınız ve 3 defa rötüş çok fazla bence bu işte bi yanlışlık var :/