- 11 Mart 2013
- 2.621
- 19
- Konu Sahibi Terazikadini16
- #1.021
günaydınnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hiç tavsiye etmem hamur işi yedim yedim sistim ben :))tabi ki buyur sen de gel hoşgeldn aramıza :)
yok biyoloji öğretmneiyim bn cnm :) kpss çalışıorm işte belki bi umut atanırım die unlu mamüller mi ayyy çok severm hamur işlerini ben deeee
yok olmuyor ben zaten uludağ mezunuyum 5. senem bursada :) hatta artık istanbulu yabancılıyorum o kdr alışmışım :) evt çanakkalede de çok var ya marmarayla egeyi istila etmişsiniz çanakkale, bursa, balıkesir, istanbulistanbulda demek cok zor olmuyormu ayri olmak ailenden canim benim ya
biz gocmenler asiret gbiyiz zaten heryerdeyiz hehehe benimde akrabalarim var oralarda ama semt felan bilmiyorum daha cok canakkaale bigada cok var
günaydn kuzmmm :) nbr?günaydınnn
valla bn seviorm yiyorum da ya :) ama almıorum kilo neyse ki oy maaş. sen baya abartmışsın demek ki 11 kilo aldğna görehiç tavsiye etmem hamur işi yedim yedim sistim ben :))
49 kiloydum oldum mu simdi sana 60 kilo düşün artık :)))
günaydın kuşum :) uyanalı 2 saat oluo ama anca kendime gelebildim nasılsın?hihoooo
günaydın,gözünü yeni açanlar
günaydın kuşum :) uyanalı 2 saat oluo ama anca kendime gelebildim nasılsın?
hala mı evt ya kalktım erkenden, güzeeeel bi kahvaltı hazırladm aşkitama :) işte masayı fln topladm geçtm pc başına kanka :)tıkalıyım:2:
erknccisin bugün ne iş
hala mı evt ya kalktım erkenden, güzeeeel bi kahvaltı hazırladm aşkitama :) işte masayı fln topladm geçtm pc başına kanka :)
sorma ya allah kimseyi ağır işsiz etmesin işte iş var da bn mi çalışmıyom sanki kanka1 hfta gecmez knka:2:
pc ile yatp kalkıyor hatun
sorma ya allah kimseyi ağır işsiz etmesin işte iş var da bn mi çalışmıyom sanki kanka
yok olmuyor ben zaten uludağ mezunuyum 5. senem bursada :) hatta artık istanbulu yabancılıyorum o kdr alışmışım :) evt çanakkalede de çok var ya marmarayla egeyi istila etmişsiniz çanakkale, bursa, balıkesir, istanbul
günaydn kuzmmm :) nbr?
valla bn seviorm yiyorum da ya :) ama almıorum kilo neyse ki oy maaş. sen baya abartmışsın demek ki 11 kilo aldğna göre
kendimi , nefesi kuvvetli bi hocaya okutup üflettirsem kesin kazanır mıym ki?Asıl iyice derslere hocam. Atanacağsın hayırlısıylaaa.
hoşgeldn gurme lady nbr?:2::2::2::2::2::2:
aynen :) evt ya istanbulun eski tadı kalmadı artık, siz de çıkın gelin bursaya topraaamoralı olmusun sen artık istanbul güzel yer degil artık keske bizde buralardan gidebilsek :s
hoşgeldn gurme lady nbr?
aynen :) evt ya istanbulun eski tadı kalmadı artık, siz de çıkın gelin bursaya topraaam
kendimi , nefesi kuvvetli bi hocaya okutup üflettirsem kesin kazanır mıym ki?
canım sıkkın ya
hoşgeldn gurme lady nbr?
aynen :) evt ya istanbulun eski tadı kalmadı artık, siz de çıkın gelin bursaya topraaam
noldu bebeyim? (doğrusunun bebeğim olduğunu tabi ki de biliorum dalga geçme döverim )
Hoşgeldin çiçeğiiiim, hayırdır? :26: