- 1 Mart 2013
- 17.211
- 323
- Konu Sahibi Terazikadini16
kız olsa neden yalnız takilim de mi ama ben başka memleketten geldim buraya çevrede edinemedim hala
ayy kötüymüş kız inşallah yakın zamanda edinirsin çevreni
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kız olsa neden yalnız takilim de mi ama ben başka memleketten geldim buraya çevrede edinemedim hala
ayy kötüymüş kız inşallah yakın zamanda edinirsin çevreni
yani evet insan bi dost istiyo yanına.bende zorlanıyorum zaman zaman.inşallah bakalım kısmet sen hangi şehirdesin?
safranbolu canım
uzağız istanbul olaydı yarenlik ederdm ben sana
teşekkür ederim canım düşünmen bile yeterli :13: evet uzakmışız ben alıştım yalnızlık benim soyadım artık
yanlızlık alır götürürrr koy beni yazık bana
valla bunalıma girdim şimdi bak ya gözümde canlanır koskoca mazi sevgilim nerede ben neredeyim dilek taşı dinliyorum da bu arada
sen neler yaparsın :44:
şuan malak gibi oturuyorum canım skıldı
birazdan dizi film kitlencem valla
okula gidip geliyorum arada
sevdiceğimle görüşüyoruz öyle zaman geçiyor
ahh o okul yılları ne güzeldi vallahi ya okul bitince çok kötü oluyo cidden.neyse ki ilk aşkımla evliyimde o yüzden çoook mutluyum allah bozmasın bende kalkarım birazdan belki yemek yaparım
ne güzel allah mutluluğunuzu daim etsin inş
bebiş yap seni oyalasın
amin canım.darısı senin başına =D yok ya hiç içimde öyle bi istek yok 3 yıllık evliyiz herkes soruyo ama bende tık yok.annelikten çok uzağım ben ya =)) bi ara bi istemiş gibi olmuştum ama sonradan yine vazgeçtim.
amiinn canım
aaa niye kızzz sevmez misin çocukları yoksa gözünde mi büyüyo ona bakmak hayatın ona endeksli olcak snuçta
evet hem öyle hem fiziğim bozulur falan böyle mal mal düşüncelerim de var yok göbegim catlar yok kilo alırım falan da filan.bi de rahat gezip tozamam gibi şeyler de var.durmadan ertelemekteyim bakalım nereye kadar
ayy deli seni o mutluluk herşeye değer be bence
valla ne yalan söyleyim bana mutsuzluk gibi geliyo.sanki bebeğimiz olursa herşey değişir eşim beni sevmez onu sever ve daha mutsuz olurum gibi geliyo hep.belki eşimi kıskandığım için istemiyorumdur bilmiyorum bilinç altımda neler var =))
bnce eşin seni kıskanır ona vakit ayıramıcaksın çnkü
orası yüzde yüz zaten.bazen bana kitap bile okutmuyo niye benimle ilgilenmiosun diye bebek işi kısmet işi bakalım ne zaman kısmetse artık neyse canım benim ben kaçar.sohbetin güzeldi yine konuşuruz öpüyorum seni kocaman :))))
Selam kizlar :)