- 27 Mart 2013
- 191
- 0
- Konu Sahibi Terazikadini16
Selam kizlar :)
slm cnm naber :)
As canim .. :) iyidir senden naber ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam kizlar :)
slm cnm naber :)
görmemişim tatlm çok afedersin :) gündüzlri güzel oluo burası çok kalabalk olmuo :)Canim bak yazmisim
As canim .. :) iyidir senden naber ?
evt yeni üyeler böyle sorunlar yaşıo die açtm bn de bu topiği zaten :) bak pembegelin de yeni ama kaynaştı bzimle baya :) ben de ayfer , bizimkiler arada ayfo der, terazi gacısı der değişio yani 23 yaşındaym bursada yaşıorm ek olarak bunları söyleyeyimOnemli degil canim .. :) bi turlu giremedim aralarina hic birinin burda sansim iyi gider insallah :) adim kubra bu arada :) senin ki ne ?
Evet canim bende yeniyim :)
Adim kubra .. 19 yasindayim .. almanyada yasiyorum aslen nevsehirliyim .. hasta fenerbahceliyim
evt yeni üyeler böyle sorunlar yaşıo die açtm bn de bu topiği zaten :) bak pembegelin de yeni ama kaynaştı bzimle baya :) ben de ayfer , bizimkiler arada ayfo der, terazi gacısı der değişio yani 23 yaşındaym bursada yaşıorm ek olarak bunları söyleyeyim
ben de cnm :) ya şimdi burda belli bi süre sonra arkadaşlıklr dostluğa dönüo o yüzden kendini kabullendirmen zor olablio bak mesela bnm de burda tanışıp her gün görüştğm kızlar var görüşmeynce kendimi eksk hissediorm yok yok gözün korkmasın bikaç güne kanka olursun sen de bzm ekipleMemnun oldum ayfercigim :) .. bende biraz oyle seylik var .. karsidan bisey gelmeyince hemen pes ediyorum .. :/ .. sizler boyle cana yakin olunca benim icin hic zorluk olmaz heralde :)
Hehe her yerde belli ederim
Peki senin adin ne ? Yasin kac ? Nerelisin ? :)
hiç pas vermion ne ayaksın kızm senadım zekıye canm 23 yasındaym antalyalıyım
hiç pas vermion ne ayaksın kızm sen
Memnun oldum zekiyecigim .. :) .. sonra gorusuruz insallah .. herkese iyi aksamlar :****
görmedim napim ya pc ile kanka olduk sabahtan beri ayrılmıo kucağımdan çok sadık yaa seni sormalı sen neler yapıosn kuşum?aşk olsun bebegım o da nerden cıktı pas wermez olurmuyum yazdım ya napıosun dıye
görmedim napim ya pc ile kanka olduk sabahtan beri ayrılmıo kucağımdan çok sadık yaa seni sormalı sen neler yapıosn kuşum?