evet ve yaaazzzzzzz geldi ayyy yoğunluktan ölmek üzereyim temmuz ortasına kadar böyle eve gireli yarım saat ancak oldu ama yazılarınızı okuyunca enerjim yerine geldi kızlar.... ayyyyy bu gögüs ameliyatı da bence burun gibi ben gögüslerimin bu senen formunun inanılmaz oturduğunu farkettim, beklesin bizi deniz güneş ve kum...
ben ne zaman yapabilirim ki acaba tatiiillben de bikini diymek istiyorummm
15.gün müüükontrolden önce en azından bi havuza mı gitsem kii ama şu ince kılcal damarlar yakından bakınca belliii bi de bugün bikini denedim tam bomba gibiyim yani çok fenaaa neyse kontrolümü bekleyim bakalım inşallah bu yaz tatil yapabilirimmm
15.gün müüükontrolden önce en azından bi havuza mı gitsem kii ama şu ince kılcal damarlar yakından bakınca belliii bi de bugün bikini denedim tam bomba gibiyim yani çok fenaaa neyse kontrolümü bekleyim bakalım inşallah bu yaz tatil yapabilirimmm
kuzucum kıskanma ben de ameliyattan 1 sene sonra tatilime çıkabildim,o sene hiç gelmeyecek sandım yaz.. önceleri yaz gelince depresyona giriyordum,şimdiyse cüzdanım depresyona giriyor... ohhhh hayat güzelmiş ve yaşanılası bir yermişkıskandırıyosunuz amaaaanasıl bekleyim ben böyle sizi grdükçe yaz sonunuuuu neyse tamam tecrübeli meleklerimin sözünü dinliyorum
yaaaa şimdi hatırladım sanırım naci bey 15. gün konusunda benle dalga geçmişti çünkü ablam 2. ayda filan kulaç atabildi...sen havuza girer güneşlenirsinama kulaç atmak için erken daha maalesef
kulaç atmam kiii şöyle salınırım plajdasonra oturur şezlongda kitabımı okurum etrafa karşı alakasızım mesajı vererek suya girip güneşlenebilsem yeter yani, yüzmesem de olur sen Naci beye kaçıncı gününde sordun kim bilir denize gidebilir miyim diye sen de çok yaramaz bi hastaymışsın kalemim ben sana göre yine usluyum
kuzucum kıskanma ben de ameliyattan 1 sene sonra tatilime çıkabildim,o sene hiç gelmeyecek sandım yaz.. önceleri yaz gelince depresyona giriyordum,şimdiyse cüzdanım depresyona giriyor... ohhhh hayat güzelmiş ve yaşanılası bir yermiş
ben de 2.günden itibaren gezmeye başladım ama senin tembihlerin sayesinde kolarımı vücudumdan ayırmadım hiçbi de tabi senin gibi gözümün önünde gardıropum durmuyordu vay bee 2 sene geçmiş üzerinden.. hadi bakalım darısı bana..
:)) Alem kızsın vesselam :))
Ben bu sene en az üç tatil yapacağım1.bitti ikisi yolda :)) Cüzdanıma selam olsun Ben senin bu yorumunu çook sevdim amaaa
benim dümdüzdü ve vücudum ancak bu kadarı alabildi,gögüs kafesinin ve gögüs dokusunun,deri kalitesinin önemi burada çıkıyor ortaya... bana göre evet biraz daha büyük olsa olur muydu ,olabilirdi sanırım,insanoğlu gözü doymuyo 350 takılsaydı da yine daha büyüğünü isteyebilir insan.. ameliyat olduğuna değecek kadar ve ameliyat olduğum asla anlaşılamayacak kadar doğal bir sonuç benim mutlu olmam için yeterli oldu.merhaba kalem..bende ameliyat olmayı düşünüyorum ama cok korkuyorum..umarım atlatır kurtulurum senin gibi..70b oldu şimdi gögüslerim demişsin..vucuduna nasıl acaba boyutları..biraz kücük degilmi 70
önemli olanda senin memnun olman zaten..bende büyüklükte karar veremiyorum bi türlü.boyum 1.65 kilomda 47..cok büyük istemiyorum ama olduguma da degsin istiyorum sen kac cc önerirsin??peki kas zarı altı olup olamayacagına doktor mu karar veriyor..aralarında cok fazla fark oldugu yazılmıs agrı bakımından..eger oyleyse kas zarı altından olmak daha mantıklı gibi geldi bana ama herkese göre degişirmi o da??
iyi dileklerin için teşekkü rederim.bana 255 cc takılmıştı,ama sıfır gögüs dokusu vardı ve gögüs kafesinde içe doğru çöküklük olduğu için doktorum diğer tarafa 290 cc koydu.amq ikisi de eşi büyüklükte gözüküyor.. bunun yanısıra boyum 1.68 kilom 55.. belli bi oranda küçülme oluyor bana göre de oldu,bunu yaşayanlar biliyor,ama ameliyat sonrası ödeminize bağlı olarak büyüklükte değişme oluyor veya olmuyor..ama zamanla çok doğal bi görünüm alıyor..sana da çok geçmiş olsun,mutlu olacağaından eminim ..istediğin kıyafeti denemek ayrı bir zevk..
canım ya benim boyum 164, kilom 53. göğüs dokum az vardı. 6 gün önce ameliyat oldum ve 265cc yuvarlak, kas zarı altı protez takıldı ve gözüme küçük geliyor. acaba zaman geçtikçe özellikle arası birleştikçe daha iyi olur mu?ne bileyim çıplakken iyi de elbiselerle öyle pek bir fark yok gibi. senin tam olarak ne zaman şekilleri oturdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?