• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KALEM1981 Meme Estetiği Ameliyatı

evet ve yaaazzzzzzz geldi ayyy yoğunluktan ölmek üzereyim temmuz ortasına kadar böyle eve gireli yarım saat ancak oldu ama yazılarınızı okuyunca enerjim yerine geldi kızlar.... ayyyyy bu gögüs ameliyatı da bence burun gibi ben gögüslerimin bu senen formunun inanılmaz oturduğunu farkettim, beklesin bizi deniz güneş ve kum...

Vallahi ben sizin enerjinizle kanalize oldum buraya :))
Herkes yorulsun tatilde de coss keyfini çıkarsın :)) Tabi canım ilk zamanlarla iki sene sonrası bile fark ediyor. :) Zaman geçtikçe daha da oturuyor. Güzelleşiyor. İlk günki gibi tak kullan olmuyor ne yazıkki ama zamanla çok daha süper oluyorlar :)
Hani çocuğum olsa bu kadar severdim :)))

Güneş, deniz, kum ve bikiniler hepsi bizi beklesin :66: bende bu senenin ikinci tatili için yer bakmaya başladım :82:

15.gün müüü :53: kontrolden önce en azından bi havuza mı gitsem kii :9: ama şu ince kılcal damarlar yakından bakınca belliii :14: bi de bugün bikini denedim tam bomba gibiyim yani çok fenaaa :9: neyse kontrolümü bekleyim bakalım inşallah bu yaz tatil yapabilirimmm :31:

15.gün müüü :53: kontrolden önce en azından bi havuza mı gitsem kii :9: ama şu ince kılcal damarlar yakından bakınca belliii :14: bi de bugün bikini denedim tam bomba gibiyim yani çok fenaaa :9: neyse kontrolümü bekleyim bakalım inşallah bu yaz tatil yapabilirimmm :31:

Canım tatil yaparsın hatta alasını yaparsın yaz sonuna doğru çık hem izlerin için hemde daha da oturmuş olur şekli şemali için daha şık olur :))

kıskandırıyosunuz amaaaa :37: nasıl bekleyim ben böyle sizi grdükçe yaz sonunuuuu :10: :9: neyse tamam tecrübeli meleklerimin sözünü dinliyorum :29:

yaaaa şimdi hatırladım sanırım naci bey 15. gün konusunda benle dalga geçmişti çünkü ablam 2. ayda filan kulaç atabildi...sen havuza girer güneşlenirsinama kulaç atmak için erken daha maalesef:43:

kıskandırıyosunuz amaaaa :37: nasıl bekleyim ben böyle sizi grdükçe yaz sonunuuuu :10: :9: neyse tamam tecrübeli meleklerimin sözünü dinliyorum :29:
kuzucum kıskanma ben de ameliyattan 1 sene sonra tatilime çıkabildim,o sene hiç gelmeyecek sandım yaz.. önceleri yaz gelince depresyona giriyordum,şimdiyse cüzdanım depresyona giriyor... ohhhh hayat güzelmiş ve yaşanılası bir yermiş

yaaaa şimdi hatırladım sanırım naci bey 15. gün konusunda benle dalga geçmişti çünkü ablam 2. ayda filan kulaç atabildi...sen havuza girer güneşlenirsinama kulaç atmak için erken daha maalesef:43:

kulaç atmam kiii şöyle salınırım plajda :9: sonra oturur şezlongda kitabımı okurum :51: etrafa karşı alakasızım mesajı vererek :9: suya girip güneşlenebilsem yeter yani, yüzmesem de olur :9: sen Naci beye kaçıncı gününde sordun kim bilir denize gidebilir miyim diye :9: sen de çok yaramaz bi hastaymışsın kalemim ben sana göre yine usluyum :10: :37:

kulaç atmam kiii şöyle salınırım plajda :9: sonra oturur şezlongda kitabımı okurum :51: etrafa karşı alakasızım mesajı vererek :9: suya girip güneşlenebilsem yeter yani, yüzmesem de olur :9: sen Naci beye kaçıncı gününde sordun kim bilir denize gidebilir miyim diye :9: sen de çok yaramaz bi hastaymışsın kalemim ben sana göre yine usluyum :10: :37:

sordum ama girmeye cesaret edemedim işte... daha benim gibi tez canlısı var mıdır bilemiyorum,2 .günde kıyafet deneyen,10. günde koli taşıyan,raflara uzanan...

ben de 2.günden itibaren gezmeye başladım ama senin tembihlerin sayesinde kolarımı vücudumdan ayırmadım hiç :9: bi de tabi senin gibi gözümün önünde gardıropum durmuyordu :9: vay bee 2 sene geçmiş üzerinden.. hadi bakalım darısı bana.. :16:

kuzucum kıskanma ben de ameliyattan 1 sene sonra tatilime çıkabildim,o sene hiç gelmeyecek sandım yaz.. önceleri yaz gelince depresyona giriyordum,şimdiyse cüzdanım depresyona giriyor... ohhhh hayat güzelmiş ve yaşanılası bir yermiş

:)) Alem kızsın vesselam :))

Ben bu sene en az üç tatil yapacağım :D 1.bitti ikisi yolda :)) Cüzdanıma selam olsun :D Ben senin bu yorumunu çook sevdim amaaa :9::9:

ben de 2.günden itibaren gezmeye başladım ama senin tembihlerin sayesinde kolarımı vücudumdan ayırmadım hiç :9: bi de tabi senin gibi gözümün önünde gardıropum durmuyordu :9: vay bee 2 sene geçmiş üzerinden.. hadi bakalım darısı bana.. :16:

ayyyy yorgunluktan ölüyorum ama içim kıpır kıpır..ne güzel bişeymiş insanın istediği kıyafeti giyebilmesi

:)) Alem kızsın vesselam :))

Ben bu sene en az üç tatil yapacağım :D 1.bitti ikisi yolda :)) Cüzdanıma selam olsun :D Ben senin bu yorumunu çook sevdim amaaa :9::9:

yaaa benim de şimdilik 1 tatil var görünürde yoğunluk az olsa artacak tatil sayısı ama maalesef... ayyy daha yeni yeni yüzmemi geliştiriyorum bir de.. eskiden denize bile gitmiyordum ki...çokkkkkk mutluyum çokkkk ,umarım her isteyen en az bizler kadar mutlu olur..

merhaba kalem..bende ameliyat olmayı düşünüyorum ama cok korkuyorum..umarım atlatır kurtulurum senin gibi..70b oldu şimdi gögüslerim demişsin..vucuduna nasıl acaba boyutları..biraz kücük degilmi 70

merhaba kalem..bende ameliyat olmayı düşünüyorum ama cok korkuyorum..umarım atlatır kurtulurum senin gibi..70b oldu şimdi gögüslerim demişsin..vucuduna nasıl acaba boyutları..biraz kücük degilmi 70
benim dümdüzdü ve vücudum ancak bu kadarı alabildi,gögüs kafesinin ve gögüs dokusunun,deri kalitesinin önemi burada çıkıyor ortaya... bana göre evet biraz daha büyük olsa olur muydu ,olabilirdi sanırım,insanoğlu gözü doymuyo 350 takılsaydı da yine daha büyüğünü isteyebilir insan.. ameliyat olduğuna değecek kadar ve ameliyat olduğum asla anlaşılamayacak kadar doğal bir sonuç benim mutlu olmam için yeterli oldu.

önemli olanda senin memnun olman zaten..bende büyüklükte karar veremiyorum bi türlü.boyum 1.65 kilomda 47..cok büyük istemiyorum ama olduguma da degsin istiyorum sen kac cc önerirsin??peki kas zarı altı olup olamayacagına doktor mu karar veriyor..aralarında cok fazla fark oldugu yazılmıs agrı bakımından..eger oyleyse kas zarı altından olmak daha mantıklı gibi geldi bana ama herkese göre degişirmi o da??

önemli olanda senin memnun olman zaten..bende büyüklükte karar veremiyorum bi türlü.boyum 1.65 kilomda 47..cok büyük istemiyorum ama olduguma da degsin istiyorum sen kac cc önerirsin??peki kas zarı altı olup olamayacagına doktor mu karar veriyor..aralarında cok fazla fark oldugu yazılmıs agrı bakımından..eger oyleyse kas zarı altından olmak daha mantıklı gibi geldi bana ama herkese göre degişirmi o da??

yönteme ve büyüklüğe aslında doktor karar veriyor,vücut sınırları ölçüsünde.. çünkü her yöntem her insana uygun olamayabiliyor ben 2 sene önce naci beye ameliyat oldum bana kas zarı altı yöntemi uygularken,benden sonra ablam ameliyat oldu ve ona da dual planı uyguladı ama ağrı bakımından ,ablamın benden farklı bir ağrısı olmadı,öldüm bittim şeklinde bir ağrı acı yaşamadı,son zamanlarda ameliyat olan pembefreyza var o da neredeyse sıfır ağrıya yakın bir şekilde atlattı ameliyatı.. ameliyatın ağrısız geçmesi bence doktorun dokulara ne derecede hassas bir şekilde davrandığı ile ilgili.. yani yöntem ve cc konusunda bence kafanı karıştırma,o kadar çok farklı profil ve protez var ki örneğin low profil 350 nin duruşu ile high profil 350 nin duruşu birbirinden oldukça farklıdır. o yüzden önce sen ameliyat olacağın doktora karar vermelisin ve gerisinin doktoruna bırakmalısın bence,çünkü onalr hangi şeyin bize yakışabileceğini inan bizden daha iyi tahmin edebiliyorlar.. ben de ameliyat olduğumda seninle aynı kilodaydım,boyum 1.68

iyi dileklerin için teşekkü rederim.bana 255 cc takılmıştı,ama sıfır gögüs dokusu vardı ve gögüs kafesinde içe doğru çöküklük olduğu için doktorum diğer tarafa 290 cc koydu.amq ikisi de eşi büyüklükte gözüküyor.. bunun yanısıra boyum 1.68 kilom 55.. belli bi oranda küçülme oluyor bana göre de oldu,bunu yaşayanlar biliyor,ama ameliyat sonrası ödeminize bağlı olarak büyüklükte değişme oluyor veya olmuyor..ama zamanla çok doğal bi görünüm alıyor..sana da çok geçmiş olsun,mutlu olacağaından eminim ..istediğin kıyafeti denemek ayrı bir zevk..

canım ya benim boyum 164, kilom 53. göğüs dokum az vardı. 6 gün önce ameliyat oldum ve 265cc yuvarlak, kas zarı altı protez takıldı ve gözüme küçük geliyor. acaba zaman geçtikçe özellikle arası birleştikçe daha iyi olur mu?ne bileyim çıplakken iyi de elbiselerle öyle pek bir fark yok gibi. senin tam olarak ne zaman şekilleri oturdu

canım ya benim boyum 164, kilom 53. göğüs dokum az vardı. 6 gün önce ameliyat oldum ve 265cc yuvarlak, kas zarı altı protez takıldı ve gözüme küçük geliyor. acaba zaman geçtikçe özellikle arası birleştikçe daha iyi olur mu?ne bileyim çıplakken iyi de elbiselerle öyle pek bir fark yok gibi. senin tam olarak ne zaman şekilleri oturdu

6 gün daha çok erken bir takım şeylerin anlaşılması için. 6. aydan itibaren işte budur diyebilirsin,ilk zamanlar ödemlerden daha küçük gözükebiliir gözüne. zaman geçtikçe benim iki gögüs arasındaki boşlukta bir değişim olmamıştı,ama protezler dimdik füze gibilerdi,çok tuhaflardı,şu an senin de çok çirin gözüküyordur,ama zamanla alacakalrı görünm karşısında hayran kalacaksın sen de merak etme

:53:

Arkadaslar Merhaba,

uzun bi süre uzak kaldim. Oraletcim sen beni hatirlicaksindir :) epey oldu görüsmeyeli..
nihayet ameliyat günü geldi catti. aslinda nisan da olacaktim ama is yerinden izin alamadigimdan gelememistim. yarin sabah kismetse burda yola cikip ögle saatlerinde istanbulda olacagim. 21 haziran gereken testler vs yapilacak ( 3 boyutlu olay buna dahil sanirim ) 22 sinde ise ameliyat.
stresden ölecek gibiyim. inanilmaz korkularim var. cok aciyacak diye ödüm kopuyor. sonra ya sonrasi . ne kadar bi sürede toparlicam 3 temmuzda ucagim almanyaya dogru hareket ediyor. ayaklanabilcek miyim. 4 dünde is basi ?
acilar gececek mi o zaman dek. kimildayabilcek hareket edebilcek miyim. yaa ne olur bana morak verin ....
cok caresizim :(

Back