• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KALEM1981 Meme Estetiği Ameliyatı

:53:

Arkadaslar Merhaba,

uzun bi süre uzak kaldim. Oraletcim sen beni hatirlicaksindir :) epey oldu görüsmeyeli..
nihayet ameliyat günü geldi catti. aslinda nisan da olacaktim ama is yerinden izin alamadigimdan gelememistim. yarin sabah kismetse burda yola cikip ögle saatlerinde istanbulda olacagim. 21 haziran gereken testler vs yapilacak ( 3 boyutlu olay buna dahil sanirim ) 22 sinde ise ameliyat.
stresden ölecek gibiyim. inanilmaz korkularim var. cok aciyacak diye ödüm kopuyor. sonra ya sonrasi . ne kadar bi sürede toparlicam 3 temmuzda ucagim almanyaya dogru hareket ediyor. ayaklanabilcek miyim. 4 dünde is basi ?
acilar gececek mi o zaman dek. kimildayabilcek hareket edebilcek miyim. yaa ne olur bana morak verin ....
cok caresizim :(

merhaba sanırım meme estetiği olacaksınız acaba üücreti hakkında bilgi alabilirmiyim?

:53:

Arkadaslar Merhaba,

uzun bi süre uzak kaldim. Oraletcim sen beni hatirlicaksindir :) epey oldu görüsmeyeli..
nihayet ameliyat günü geldi catti. aslinda nisan da olacaktim ama is yerinden izin alamadigimdan gelememistim. yarin sabah kismetse burda yola cikip ögle saatlerinde istanbulda olacagim. 21 haziran gereken testler vs yapilacak ( 3 boyutlu olay buna dahil sanirim ) 22 sinde ise ameliyat.
stresden ölecek gibiyim. inanilmaz korkularim var. cok aciyacak diye ödüm kopuyor. sonra ya sonrasi . ne kadar bi sürede toparlicam 3 temmuzda ucagim almanyaya dogru hareket ediyor. ayaklanabilcek miyim. 4 dünde is basi ?
acilar gececek mi o zaman dek. kimildayabilcek hareket edebilcek miyim. yaa ne olur bana morak verin ....
cok caresizim :(

ayyyy canım biz ne dersek diyelim sen korkmaya devam edeceksin ama şunu düşünmeni ve şundan emin olmanı istiyorum ameliyattan uyandığında acı ile kıvranarak uyanmayacaksın,uykudan uyanır gibi ameliyattan uyanacaksın ve sana hastanede serumuna katılan ilaçalr ağrı hissetmene engel olacak.. en son pembefreyza oldu ameliyat ona ağrı ile ilgili şeyleri sorabilirisin,inan korkacak hiç bişey yok.. sonrası yaşayacağın mutluluk herşeye değer

ayyyy canım biz ne dersek diyelim sen korkmaya devam edeceksin ama şunu düşünmeni ve şundan emin olmanı istiyorum ameliyattan uyandığında acı ile kıvranarak uyanmayacaksın,uykudan uyanır gibi ameliyattan uyanacaksın ve sana hastanede serumuna katılan ilaçalr ağrı hissetmene engel olacak.. en son pembefreyza oldu ameliyat ona ağrı ile ilgili şeyleri sorabilirisin,inan korkacak hiç bişey yok.. sonrası yaşayacağın mutluluk herşeye değer

Kalemcim,

inan yazini okuduktan sonra biraz olsun rahatladim. ne kadar bi zaman sonra normal hayata geri dönebiliyorum. ben kesin ameliyat sonrasi aman aci hissetmeyeyim diye put gibi yatarim :)
el kol hareketine ne kadar bi süre sonra baslayabiliyorum ?
drenaj takiliyor mu bu arada? ya dikis ne kadar zaman sonra aliniyor. ameliyattan sonra 10 gün sonra dönüyorum cünki. yoksa dikisler kendiliginden eriyen tarzda mi ?
aman allahim ya bu nasil bi stressss :) korkudan bayilcam :53:
arkadastan sakinlestirici valium tarzi ilac aldim bi kutu :) :43:

Kalemcim,

inan yazini okuduktan sonra biraz olsun rahatladim. ne kadar bi zaman sonra normal hayata geri dönebiliyorum. ben kesin ameliyat sonrasi aman aci hissetmeyeyim diye put gibi yatarim :)
el kol hareketine ne kadar bi süre sonra baslayabiliyorum ?
drenaj takiliyor mu bu arada? ya dikis ne kadar zaman sonra aliniyor. ameliyattan sonra 10 gün sonra dönüyorum cünki. yoksa dikisler kendiliginden eriyen tarzda mi ?
aman allahim ya bu nasil bi stressss :) korkudan bayilcam :53:
arkadastan sakinlestirici valium tarzi ilac aldim bi kutu :) :43:

dur sakin sakin ben 10.günde işteydim,koli kaldırdım raflara dahi kollarımı uzattım,ilk uyandığında kendi yemeğini yiyecek,telefonunu kullanacak kadar iyi oluyorsun merak etme.ilk gün saçlarımı topladım,dişlerimi fırçaladım,elimi yüzümü yıkadım ve 2. gün yani hastaneden çıktığım gün kıyafet denedim,kollarımı o kadar yoruşum ki acı çekmeyen ben 3. günden itibaren ağrım oldu. kollarını dehşet derecede kullanmazsan dayanılmaz ağrın acın olmayacak,naci bey her hastasına diren kullanmıyor,bana piyango çıktı ve ben de kullandı,ama zaten ameliyata gitmeden önce diren kullanıp kullanmayacağını söylüyor,anlıyor yani ameliyatta direne ihtiyaç duyulup duyulmayacağını,ama nadir kullanıyor,diren meselesine takılma...dikiş alınmıyor,sadece dikişlerin uçlarını kesiyor naci bey,eriyen dikiş kullanıyor... ayyyy şekerim ben iğneden korkan bir insanım ,o gün öyle cesur oluyorsun ki merak etme.. hepsi geçip gidecek ve çok güzel olacak herşey...ama lütfen sakinleştirici filan kullanma,ameliyattan 1 hafta önce bitki çayları içmek,asprin kullanmak ve ilaç kullanmak yasak ama

dur sakin sakin ben 10.günde işteydim,koli kaldırdım raflara dahi kollarımı uzattım,ilk uyandığında kendi yemeğini yiyecek,telefonunu kullanacak kadar iyi oluyorsun merak etme.ilk gün saçlarımı topladım,dişlerimi fırçaladım,elimi yüzümü yıkadım ve 2. gün yani hastaneden çıktığım gün kıyafet denedim,kollarımı o kadar yoruşum ki acı çekmeyen ben 3. günden itibaren ağrım oldu. kollarını dehşet derecede kullanmazsan dayanılmaz ağrın acın olmayacak,naci bey her hastasına diren kullanmıyor,bana piyango çıktı ve ben de kullandı,ama zaten ameliyata gitmeden önce diren kullanıp kullanmayacağını söylüyor,anlıyor yani ameliyatta direne ihtiyaç duyulup duyulmayacağını,ama nadir kullanıyor,diren meselesine takılma...dikiş alınmıyor,sadece dikişlerin uçlarını kesiyor naci bey,eriyen dikiş kullanıyor... ayyyy şekerim ben iğneden korkan bir insanım ,o gün öyle cesur oluyorsun ki merak etme.. hepsi geçip gidecek ve çok güzel olacak herşey...ama lütfen sakinleştirici filan kullanma,ameliyattan 1 hafta önce bitki çayları içmek,asprin kullanmak ve ilaç kullanmak yasak ama

:) ben grip asisi olurken 2 kisi tutmak zorunda kaliyor beni :) o derece yani...
ay nasil heyecanliyim kalem anlatamam. heyecan korku her türlü duygu var.
sakinlestiriciyi suan kullanmiyorum ama ameliyat öncesi kullanicam sanirim tabii ki naci beye danismadan almicam..
dikis konusuna sevindim. pansuman olayi nasil. 10 gün sonra döndükten sonra pansuma gitmem gerekiyor mu ?
bilmem ve sormam gereken neler var kalem :)
ay kalem suan ki halimi görsen .... cok komigim farkindayim ama elimde degil.
he bu arada ücreti ne zaman aliyor ? 21.06 da testleri ve 3 boyutlu görüntü olayini yapacak. 22 si de ameliyat iste. ön görüsmeye gittigimde bana ücreti hakkinda ortalama bisey söylemisti... acikcasi ne kadar tutacak bi bilgim bile yok :)
silikonlara gelince arion daha cok tavsiye ettigini söylemisti mentor istersem daha uygun olurmus ama ben arionu alicam sanirim. yani fiyat farki varsa illa ki kalite farki da vardir. sen ne düsünüyorsun ? bide senin cicikler cok iri duruyor? sana kac cc kullandi. damla mi yuvarlak mi ? ben en cok seninkileri ve oraletinkilerine bayildim. gerci cuburun copynin vs de cok güzeller ama sizinkiler daha bi iri ben de yaptirmisken deysin diyorum :)

:) ben grip asisi olurken 2 kisi tutmak zorunda kaliyor beni :) o derece yani...
ay nasil heyecanliyim kalem anlatamam. heyecan korku her türlü duygu var.
sakinlestiriciyi suan kullanmiyorum ama ameliyat öncesi kullanicam sanirim tabii ki naci beye danismadan almicam..
dikis konusuna sevindim. pansuman olayi nasil. 10 gün sonra döndükten sonra pansuma gitmem gerekiyor mu ?
bilmem ve sormam gereken neler var kalem :)
ay kalem suan ki halimi görsen .... cok komigim farkindayim ama elimde degil.
he bu arada ücreti ne zaman aliyor ? 21.06 da testleri ve 3 boyutlu görüntü olayini yapacak. 22 si de ameliyat iste. ön görüsmeye gittigimde bana ücreti hakkinda ortalama bisey söylemisti... acikcasi ne kadar tutacak bi bilgim bile yok :)
silikonlara gelince arion daha cok tavsiye ettigini söylemisti mentor istersem daha uygun olurmus ama ben arionu alicam sanirim. yani fiyat farki varsa illa ki kalite farki da vardir. sen ne düsünüyorsun ? bide senin cicikler cok iri duruyor? sana kac cc kullandi. damla mi yuvarlak mi ? ben en cok seninkileri ve oraletinkilerine bayildim. gerci cuburun copynin vs de cok güzeller ama sizinkiler daha bi iri ben de yaptirmisken deysin diyorum :)

ben ödeme ameliyat günü yaptırmıştım,bence arion kullansın daha yumuşak bence.yaaaa çok güldüm benimkiler iri mi duruyor yahu... ben dümdüzdüm ve bana 255 cc kas zarı altı protez yerleştirdi naci bey.. sen kafanı hiç birşeye takma ,herşeyi naci beye bırak nasıl bir görünüm istediğini anlat,gerisini naci bey yapar.. ben cc olarak bile konuşamamıştım.. bana damla profil mentor,255 cc low profil kullanıldı canım,heyecandan sorman gereken soruları da unutacaksın,3 boyutlu çalışma yapılınca rahatlayacaksın merak etme

ben ödeme ameliyat günü yaptırmıştım,bence arion kullansın daha yumuşak bence.yaaaa çok güldüm benimkiler iri mi duruyor yahu... ben dümdüzdüm ve bana 255 cc kas zarı altı protez yerleştirdi naci bey.. sen kafanı hiç birşeye takma ,herşeyi naci beye bırak nasıl bir görünüm istediğini anlat,gerisini naci bey yapar.. ben cc olarak bile konuşamamıştım.. bana damla profil mentor,255 cc low profil kullanıldı canım,heyecandan sorman gereken soruları da unutacaksın,3 boyutlu çalışma yapılınca rahatlayacaksın merak etme

255 mi ? bana yanlis hatirlamiyorsam 280 falan demisti fazla büyük koymayalim meme dokun var demisti suan 75 b kullaniyorum sag gögsüm azcik daha kücük asimetrik bi durum var yani. bana böyle bisey olmasa kesin düsünmezdin demisti..
benim 75 b olmasina ragmen 280 falan dediyse benimkiler kim bilir nasil olur :)
gerci olsun ya cok da düz olmasin. bicak altina yattigim deysin :)
bu arada ameliyattan sonra dokunabiliyor muyum ? minciklayabilir minciklatabilir miyim :44: :) :) :)

255 mi ? bana yanlis hatirlamiyorsam 280 falan demisti fazla büyük koymayalim meme dokun var demisti suan 75 b kullaniyorum sag gögsüm azcik daha kücük asimetrik bi durum var yani. bana böyle bisey olmasa kesin düsünmezdin demisti..
bu arada ameliyattan sonra dokunabiliyor muyum ? minciklayabilir minciklatabilir miyim :44: :) :) :)

tabii ki ameliyattan hemen sonra değil ama 10 gün sonra masaja başlatıyor naci bey. eğer çok abartı bir asimetri varsa zaten naci bey farklı büyüklükte protez kullanır benim birisi 290 diğeri 255

ameliyattan 10 gün sonra masaja başlatmıştı beni naci bey.. eğer 2 gögüs arasında çok farklılık varsa anci bey farklı cc ler kullanabilir.benim birisi 290 diğeri 255

arkadaşlar yazılanları okudumm..memnun olmanız çok güzell..umarımm kimse pişman olmaz...peki naci bey fiyat olarak ne dior biliyor musunuz?

yönteme ve büyüklüğe aslında doktor karar veriyor,vücut sınırları ölçüsünde.. çünkü her yöntem her insana uygun olamayabiliyor ben 2 sene önce naci beye ameliyat oldum bana kas zarı altı yöntemi uygularken,benden sonra ablam ameliyat oldu ve ona da dual planı uyguladı ama ağrı bakımından ,ablamın benden farklı bir ağrısı olmadı,öldüm bittim şeklinde bir ağrı acı yaşamadı,son zamanlarda ameliyat olan pembefreyza var o da neredeyse sıfır ağrıya yakın bir şekilde atlattı ameliyatı.. ameliyatın ağrısız geçmesi bence doktorun dokulara ne derecede hassas bir şekilde davrandığı ile ilgili.. yani yöntem ve cc konusunda bence kafanı karıştırma,o kadar çok farklı profil ve protez var ki örneğin low profil 350 nin duruşu ile high profil 350 nin duruşu birbirinden oldukça farklıdır. o yüzden önce sen ameliyat olacağın doktora karar vermelisin ve gerisinin doktoruna bırakmalısın bence,çünkü onalr hangi şeyin bize yakışabileceğini inan bizden daha iyi tahmin edebiliyorlar.. ben de ameliyat olduğumda seninle aynı kilodaydım,boyum 1.68

offf cok ama cok korkuyorumm beni memnun edebilecek bir sey olmazsa diye cok korkuyorum:18: acaba cok pişman olan var mı yaptırdııgına

offf cok ama cok korkuyorumm beni memnun edebilecek bir sey olmazsa diye cok korkuyorum:18: acaba cok pişman olan var mı yaptırdııgına

eğer vücudun ile barışıksan ,istediğin kıyafet üzerine seni mutlu edecek şekilde yakışıyorsa,ameliyat olmasan dahi ömrünü bu şekilde geçirebilirim diyorsan,aklında minicik bir tereddüt dahi varsa bu ameliyatı olmayı tekrar düşünmelisin o zaman.. ameliyata bedenen ve ruhen hazır olmak iyileşme sürecini ve ameliyat sonrası mutluluğunu çok ama çok önemli derecede etkiliyor,ben ameliyat olduğuma bir saniye bile pişman olmadım,çünkü eski "kalemi "ameliyat masasında bırakarak yeni bir "kaleme" merhaba dedim ,herkes gözlerimin içinin artık daha fazla güldüğünü söylüyor. benim tecrübelerim böyle,umarım her ameliyat olan en az benim kadar mutlu olur

yönteme ve büyüklüğe aslında doktor karar veriyor,vücut sınırları ölçüsünde.. çünkü her yöntem her insana uygun olamayabiliyor ben 2 sene önce naci beye ameliyat oldum bana kas zarı altı yöntemi uygularken,benden sonra ablam ameliyat oldu ve ona da dual planı uyguladı ama ağrı bakımından ,ablamın benden farklı bir ağrısı olmadı,öldüm bittim şeklinde bir ağrı acı yaşamadı,son zamanlarda ameliyat olan pembefrezya var o da neredeyse sıfır ağrıya yakın bir şekilde atlattı ameliyatı.. ameliyatın ağrısız geçmesi bence doktorun dokulara ne derecede hassas bir şekilde davrandığı ile ilgili..

hemen kendi boncuğumu kendim takayıımmm :9: :nazar::nazar::nazar:

ayyyy canım biz ne dersek diyelim sen korkmaya devam edeceksin ama şunu düşünmeni ve şundan emin olmanı istiyorum ameliyattan uyandığında acı ile kıvranarak uyanmayacaksın,uykudan uyanır gibi ameliyattan uyanacaksın ve sana hastanede serumuna katılan ilaçalr ağrı hissetmene engel olacak.. en son pembefrezya oldu ameliyat ona ağrı ile ilgili şeyleri sorabilirisin,inan korkacak hiç bişey yok.. sonrası yaşayacağın mutluluk herşeye değer

Naci beyin en son hastası olarak örnek verilme şerefini elimde tutuyorum yehhuuuv :92: şimdi ameliyat konumun ilk mesajını okuyun görün diyeceğim ama öyle uzun anlatmışım ki kıyamadım size okuyun demeye :9: kısaca şöyle söyleyim korkanlar için; sıfır ağrıyla atlattım inanılmaz bi şekilde! :12: az demiyorum bakın dikkat edin sıfır diyorum.. 26. günde hafif bi ağrım oldu ama sızı gibiydi; sebebi de muhtemelen benim kudurukluğumdu bi doğru durmuyorum :9: veee ameliyatın 2. gününden itibaren istanbulun en kalabalık çarşılarında (bknz: kapalı çarşı..) gezdim tozdum, istanbulun bi yakasından diğer yakasına geçtim.. saçımı makyajımı zaten kendim yapıyordum onu saymıyorum bile :12: hıı bir de ameliyatın ertesi günü duşumu da aldım!!

şimdi bir de ben çok hassasım ya benimki ağrırsa diyenler için şunu söyleyim; bugün reglimin ilk günü ve ben arkadaşlarımla randevum olduğu halde iptal ettim karnım ağrıyo çıkamam diye, tüm gün evde yattım, sabah kahvaltımı akşam yemeğimi bile yatakta yedim.. öyle nazlıyım öyle canım tatlıdır yani.. halen de ağrıyor karnım :14: yani ağrı eşiğim yüksek olduğundan değil bence Naci beyin becerikli elleri sayesinde ve tabiki dualar sayesinde ben hiç ama hiç acı duymadım. ameliyata gitmeden önce yaptıkları sakinleştirici de zaten bayıltmadan sarhoş ediyor resmen sizi; yüzünüzde şapşal bi gülümsemeyle gidiyorsunuz ameliyata.. ayh neyse biri beni durdurmazsa yine 2 sayfa yazı da buraya yazıcam :37: böyle işte :9:

bu arada bugün 1. ay dönümü ameliyatımın :16:

Son düzenleme:
hemen kendi boncuğumu kendim takayıımmm :9: :nazar::nazar::nazar:

Naci beyin en son hastası olarak örnek verilme şerefini elimde tutuyorum yehhuuuv :92: şimdi ameliyat konumun ilk mesajını okuyun görün diyeceğim ama öyle uzun anlatmışım ki kıyamadım size okuyun demeye :9: kısaca şöyle söyleyim korkanlar için; sıfır ağrıyla atlattım inanılmaz bi şekilde! :12: az demiyorum bakın dikkat edin sıfır diyorum.. 26. günde hafif bi ağrım oldu ama sızı gibiydi; sebebi de muhtemelen benim kudurukluğumdu bi doğru durmuyorum :9: veee ameliyatın 2. gününden itibaren istanbulun en kalabalık çarşılarında (bknz: kapalı çarşı..) gezdim tozdum, istanbulun bi yakasından diğer yakasına geçtim.. saçımı makyajımı zaten kendim yapıyordum onu saymıyorum bile :12: hıı bir de ameliyatın ertesi günü duşumu da aldım!!

şimdi bir de ben çok hassasım ya benimki ağrırsa diyenler için şunu söyleyim; bugün reglimin ilk günü ve ben arkadaşlarımla randevum olduğu halde iptal ettim karnım ağrıyo çıkamam diye, tüm gün evde yattım, sabah kahvaltımı akşam yemeğimi bile yatakta yedim.. öyle nazlıyım öyle canım tatlıdır yani.. halen de ağrıyor karnım :14: yani ağrı eşiğim yüksek olduğundan değil bence Naci beyin becerikli elleri sayesinde ve tabiki dualar sayesinde ben hiç ama hiç acı duymadım. ameliyata gitmeden önce yaptıkları sakinleştirici de zaten bayıltmadan sarhoş ediyor resmen sizi; yüzünüzde şapşal bi gülümsemeyle gidiyorsunuz ameliyata.. ayh neyse biri beni durdurmazsa yine 2 sayfa yazı da buraya yazıcam :37: böyle işte :9:

bu arada bugün 1. ay dönümü ameliyatımın :16:

ayyyyy kuzucum 1 ay oldu mu yahu..maşallah maşallah:nazar::nazar::nazar::nazar: ablamın dediği bi cümleye çok gülmüştüm,ne var ki bu ameliyatta bir daha olabilirim,çok basit geldi ablama da.. işte demek ki sanırım bizim ağrı eşiğimizden çok naci beyin dokulara saygılı çalışmasından kaynaklanıyor..doktorumuzun ellerine sağlık

ameliyat olalı 2 temmuzda 2 sene oluyor ve ben bu aralar o kadar mutluyum,doktoruma minnet duyuyorum diye gerçek duygularımı yazdığım için reklam yapmak ile suçlanıyorum.gerçekten çok üzgünüm,eski yazılarımda doktor araştırmasından,ameliyat tarihini aldığım güne,geriye sayımı arkadaşlarımla birlikte yaparken ve o kadar korkarken bu sitedeki dostlarım destek olmuştu bana. hatta choco adlı arkadaşım ameliyat sonrasında beni aramıştı,böylesine zor bir kararı böylesine büyük bir destekle alınca ben de bu sitede yaşadıkalrımı anlatmak,sürecim hakkında insanalrı bilgilendirmek istedim. yapmak istediğim tek şey mutluluğumu paylaşmaktı,reklam yapıyor şeklinde,doktorlar öneriler bölümüne silenso adlı bir arkadaş reklam yaptığımı yazmış.her doktorun mutlu hastası vardı bunun yanısıra mutsuz hastası da.. ama ben mutlu gruptanım,mutlu grupta olmam,mutluluğumu paylaşmam ve insanlara yardımcı olmaya çalışmanın karşılığı reklam ile suçlanmak olmamalıydı,çok ama çok üzgünüm:59:

[B]kalemcim üzgün olmakta haklısın. ama bi de şöyle düşün tatlım burdaki yöneticiler burdakileri sadece sanal ortamda tanıyorlar yani herkes yazdıkları kadarıyla biliniyor. bir nick alırız olur biter.ve gelip birileri burda ciddi manada reklam yapıyo olabilir canım. bak mesela ben bu ameliyatı olmadan önce en çok okuduğum kısım doğal meme büyütmeydi inanılmaz şeyler vardı. kremler haplar falan ve hakikatten orda reklam kokan çok insan vardı. bu da onun gibi doktorun reklamını ypatığın düşünebilir. aslına bakarsan tamamen yanlış anlamadan ibaret birazcık dikkat edilse kimin gerçekten yardım etmek ve yardımcı olmak için burda olduğunu anlaşılabilir. ne mutlu ki sana doktorundan memnun kalmışsın ve seni forumlarda görüyorum herkese yardımcı olmaya çalışıyosun tıpkı emolya karamel pembefrezya pelin81 dorha gibisin bu çok güzel. ben sizlerin sayesinde gözüm kapalı ameliyata girdim ve inan bana anlattıklarınızla ameliyata hem psikolojik hem de fiziksel olarak hazır olarak girdim ondan bugün 6.gnm ve ben gerçekten kendimi iyi hissediorum. yani aslında yöneticilerimiziin şöyle bişey düşünmesi lazım insanlar bi doktoru çok beğenmiş onu övmüş olabilir. ama herkes aynı doktoru tercih etmek zorunda değil mesela tatlım ben yazdıklarını takip ettim okudum. ama bana fiyatı çok pahalı geldiğinden durumum el vermediğinden doktorunu tercih edemedim. ayrıca herkesin kendine göre aklı fikri var çok şükür hçbirimiz cahil insanlar değiliz bir sürü doktor ismi okuruz ve birine karar verir ve gideriz. bu illaki birisinin söylemesiyle olmaz yani tatlım. mesela ben evet yazdıklarını okudum ama sonunda gidip tuğba hocaya ameliyat oldum. yani bu kişisel bişey o yüzden kafanı takma bence olabilir bu şekilde algılanmış olabilirsin. ama nihayetinde burası sanal ortam her an herşey olabilir sen keyfine bak bak ne güzel cicişlerinle mutlusun Allah inşallah bu mutluluğu bizlere de nasip eder ilerde çünkü benim ameliyatım çok yeni daha..neyse tatlım hadi üzme kendini unutma canım bizler gibi ameliyat olmak isteyen ama tereddtleri olan bi çok insan var bizim görevimiz onlara yardımcı olmak o yüzden bizlerin sana ihtiyacı var güçlü ol tatlım.

[B]kalemcim üzgün olmakta haklısın. ama bi de şöyle düşün tatlım burdaki yöneticiler burdakileri sadece sanal ortamda tanıyorlar yani herkes yazdıkları kadarıyla biliniyor. bir nick alırız olur biter.ve gelip birileri burda ciddi manada reklam yapıyo olabilir canım. bak mesela ben bu ameliyatı olmadan önce en çok okuduğum kısım doğal meme büyütmeydi inanılmaz şeyler vardı. kremler haplar falan ve hakikatten orda reklam kokan çok insan vardı. bu da onun gibi doktorun reklamını ypatığın düşünebilir. aslına bakarsan tamamen yanlış anlamadan ibaret birazcık dikkat edilse kimin gerçekten yardım etmek ve yardımcı olmak için burda olduğunu anlaşılabilir. ne mutlu ki sana doktorundan memnun kalmışsın ve seni forumlarda görüyorum herkese yardımcı olmaya çalışıyosun tıpkı emolya karamel pembefrezya pelin81 dorha gibisin bu çok güzel. ben sizlerin sayesinde gözüm kapalı ameliyata girdim ve inan bana anlattıklarınızla ameliyata hem psikolojik hem de fiziksel olarak hazır olarak girdim ondan bugün 6.gnm ve ben gerçekten kendimi iyi hissediorum. yani aslında yöneticilerimiziin şöyle bişey düşünmesi lazım insanlar bi doktoru çok beğenmiş onu övmüş olabilir. ama herkes aynı doktoru tercih etmek zorunda değil mesela tatlım ben yazdıklarını takip ettim okudum. ama bana fiyatı çok pahalı geldiğinden durumum el vermediğinden doktorunu tercih edemedim. ayrıca herkesin kendine göre aklı fikri var çok şükür hçbirimiz cahil insanlar değiliz bir sürü doktor ismi okuruz ve birine karar verir ve gideriz. bu illaki birisinin söylemesiyle olmaz yani tatlım. mesela ben evet yazdıklarını okudum ama sonunda gidip tuğba hocaya ameliyat oldum. yani bu kişisel bişey o yüzden kafanı takma bence olabilir bu şekilde algılanmış olabilirsin. ama nihayetinde burası sanal ortam her an herşey olabilir sen keyfine bak bak ne güzel cicişlerinle mutlusun Allah inşallah bu mutluluğu bizlere de nasip eder ilerde çünkü benim ameliyatım çok yeni daha..neyse tatlım hadi üzme kendini unutma canım bizler gibi ameliyat olmak isteyen ama tereddtleri olan bi çok insan var bizim görevimiz onlara yardımcı olmak o yüzden bizlerin sana ihtiyacı var güçlü ol tatlım.

bir insanın reklam yapıp yapmadığı onun yazılarından anlaşılması çok güç değil,benim hiç bir mesajımda gidin benim doktoruma olun şeklinde bir yönlendirme asla yoktur,ben 5 sene boyunca araştırıp onlarca doktorla görüştüm,doktorumu forumda bulmadım ,internette araştırıken başka bir doktorun özgeçmişinde n. çelik diye bir isim gördüm ve google da arattığımda naci çelik ismi çıktı. ben o kadar kötü bir psikoloji içerisindeydim ki benim ameliyatım rekonstruktif bir ameliyattı,izmirden ufuk bilkayla bile görüştüm,yani şehir ,mekan kısıtlaması olmadan her yere gittim,istanbulda yaşamıyorum istanbuldaki neredeyse görüşmediğim plastik cerrah kalmadı.İşte ufuk bilkayın özgeçmişinde n. çelik ismini google da arattığımda karşıma naci çelik issmi çıktı,ne daha önce bir hastası ile irtibata geçmiş ne de hakkında birşey biliyordum.durumumu anlatan bir mail yazdım ve ertesi gün doktorum beni aradı,benim durumumda ne yapılması gerektiğini ve neler yapılmaması gerektiğini anlattı. gittim görüştüm,görüştüğüm onlarca doktorun tersine tek ameliyatla durmumu düzeltebileceğini anlattı,hatta mutlu olmazsam,beğenmezsem protezleri çıkarabileceğini,daha sonrasında bahsedilen diğer agresif ameliyatları olabileceğimi söyledi,denemekten başka çözüm yolum yoktu ,yine de öylesine korkuyordum ki ameliyat randevusuna 1 hafta kalası naci beyi ağlamaktan konuşamaz bir halde arayıp ameliyat olmaktan korktuğumu ya tek bir ameliyat ile diğer doktorlar düzelemez derlerken ve hatta içlerinden birçoğu sadece protez ameliyatı olursan iç çamaşırı dahi takamazsın demişken, ameliyatı iptal ettim,ağlamaktan nefes alamıyordum çünkü yine başa dönmüş aynı vücutla başbaşa kalmıştım,sonra beni yeniden kliniğe çağırdı tekrardan anlattı,olabilecekleri nereye kadara nelerin yapılabileceğini. Ruh gibi dolaşırken ben anlattıkalrıyla içime su serpti,beğenmezsen protezleri çıkaracağım ve eski haline döneceksin dedi,öyle bir psikolojideydim ki bunu bile algılayamıyordum..sonrasında kadınlar kulbünde baktım doktoruma ameliyat olanla var,onların yorumlarını okumaya başladım,bana öylesine cesaret verdiler ki,benim korkudan yeniden ameliyatı iptal etmeme engel oldular..Şimdi ameliyat olalı ayın 2 sinde 2 sene oluyor..ben diyorum ki yaşamaya 2 temmuzdan itibaren başladım,ben burada tecrüblerimi paylaştım,eğer tecrübelerimi paylaşmam bir hata mıydı? daha yaşadığım birçok ayrıntıyı da burada yazmadım.sürekli ağlayan bir insanken mutluluktan ayakları yere değmeyen bir insana dönüştüm,bu mutluluğumu paylaşmam yanlış mıydı,eğer yanlış diye düşünüyorsanız bu foruma bundan sonra tek satır dahi yazmayayım

yok kalemcim yanlış değilsin ama yaşadıklarını ve hissettiklerini insan yaşamadan bilemez takdir edersin ki. ben sana reklam yapıyosun diye asla birşey demedim tam tersine söylediklerini de destekledim. ayrıca doktorun reklamı da olmaz bence. hee şu da var ben de doktorumdan memnunum en azından şimdilik. şimdi ben onu önersem ne tür bi çıkarım olur?dahası reklam mı yapmış olurum. diyorum ya boşver insanların ne düşündüklerini. sen kendi keyfine bak. vücudundan memnun olan biri zaten ameliyatı göze almaz. ben de memnun değilim. ama şimdi cicişlerim olduğu için gayet mutluyum. yeni cicilerimin geceliklerin falan artık bi anlamı var. :3::3:

Back