merhabalar, miks'in 4 farklı üyeliğinden sonra artık sitede çok fazla yorumu olmayan ve hiç bir paylaşımda bulunmayan üyelerin resim görmek isteyen arkadaşları listeme eklemeyeceğim..herkes için söylediğim şey ,burası sanal ortam iyi niyetli insanalrın olduğu gibi burada maalesef kötü niyetli insanlar da var. O yüzden sitede çok fazla yorumu bulunmayan arkadaşları eklemiyorum,son zamanda aldığım kararım bu yönde.ben sonuç itibariyle 2 sene önce kas zarı altı ameliyat ile naci beye ameliyatımı oldum,sonuç gerçekten çok doğal estetik olduğunu kimse anlayamayacak durumda,o yüzden çok mutluyum en az herkesin benim kadar mutlu olmasını dliyorum. Herkese sevgiler
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
KALEM1981 Meme Estetiği Ameliyatı
- Konu Sahibi KALEM1981
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?peki bişey daha sorcam canım Naci beye kendin mi söylüyorsun böyle ben arası ayrık istemiyorum diye yoksa kendisi mi en güzel şekliyle karar veriyor böyle? valla acaip gaza geldim ben
Canım o arasının ayrık olup olmaması doktorla ilgili değil senin iki meme arasındaki kemiğinin kalınlığı ile alakalı maalesef
Canım o arasının ayrık olup olmaması doktorla ilgili değil senin iki meme arasındaki kemiğinin kalınlığı ile alakalı maalesef
demek ki naci bey benim o kemiğimi ince görmüş olmalı ki yaklaştırabileceğim kadar yaklaştıracağım demişti ve öyle de yaptı
kalemcim canım memnun olmana ne kadar seviniyorum anlatamam
memelerin birbirine yakın olmaları çok şık duruyordur eminim :)
benim asıl merak ettiğim şey protezler koyulunca uçları aşağıya kayıyormu? çünkü protezler memelerimizde olmayan üst bölümleri dolgun hale getiriyor. bana sanki mantık olarak uçları aşağıya doğru duracakmış gibi geliyor. henüz resim görecek kadar mesajım olmadığı için kimseyi göremedim aramızdan.
benimkiler çok küçük limon gibi diyebiliriz gaza getirmeye çalışıyorum kendimi sizin mesajlarınızı okuyarak :)
benim asıl merak ettiğim şey protezler koyulunca uçları aşağıya kayıyormu? çünkü protezler memelerimizde olmayan üst bölümleri dolgun hale getiriyor. bana sanki mantık olarak uçları aşağıya doğru duracakmış gibi geliyor. henüz resim görecek kadar mesajım olmadığı için kimseyi göremedim aramızdan.
benimkiler çok küçük limon gibi diyebiliriz gaza getirmeye çalışıyorum kendimi sizin mesajlarınızı okuyarak :)
kalemcim canım memnun olmana ne kadar seviniyorum anlatamam
canım benim bildiğin yok gibiydi lmon gibi olsaydı düşünmezdim bile belki... yok canım uçları aşağı filan bakmıyo..aşağı bakması iiçin sarkık bi görüntü olması gerek..merak etme ikisi de karşıya bakıyo
canım benim bildiğin yok gibiydi lmon gibi olsaydı düşünmezdim bile belki... yok canım uçları aşağı filan bakmıyo..aşağı bakması iiçin sarkık bi görüntü olması gerek..merak etme ikisi de karşıya bakıyo
ah bebeğim bende limon dediysem büyük limonlardan sanma limbeş benimkiler
uçlarının karşıya bakması çok iyiymiş. uçlarının çıkıklığıda değişiyormu? benimkiler pek çıkık değilde
ameliyat olalı temmuzun 2 sin de 2 sene oluyor ve ben de az önce dolabımın bir köşesinde ameliyat sonrası giydirilen sporcu sütyenimi buldum ve fotosunu çektim.... ayyyy ama ben çok mutluyum...doktoruma tekrardan ve tekrardan teşekkür ediyorum..
maşaallahh Allah mutluluğuna mutluluk katsın bitanem ayh artık ben de şu ameliyat sonrası sütyeni dolabın bi köşelerine tıkıştırmak istiyorumm
kalem resmine baktım harikalar gerçekten ama şunuda belirteyim birleşik durma konusunda bence senin alt yapı varmış yani göğsün küçük ve ayrık olsada ortadaki kemiğin inceymiş aksi halde ne olursa olsun benimki gibi ayrık göğüsleri böyle birleştirmenin sonuçları eminim hüsaran olucaktır
kalem resmine baktım harikalar gerçekten ama şunuda belirteyim birleşik durma konusunda bence senin alt yapı varmış yani göğsün küçük ve ayrık olsada ortadaki kemiğin inceymiş aksi halde ne olursa olsun benimki gibi ayrık göğüsleri böyle birleştirmenin sonuçları eminim hüsaran olucaktır
Canım bu biraz yöntemlede alakalı
Onun dışında daha senin ameliyat dönemin çok yeni bu kadar ayrık olmasıda gayet normal toparlanır böyle olmaz rahat ol sen :)
Dediğin doğru ama bana çok sorulmuştu ameliyatta özel bir yöntem kullanıldı mı diye ? Göğüs mesafesiyle ilgili doktoruma sorduğumda bununla ilgili bir şey yapmadığını, normalde göğüslerim olsaymış bu şekilde olacağını söylemişti. Yani yapınında alakası var. Zaten ameliyatla birleştirilen göğüslerin uçları düz durmuyor ve görüntü çıplakken hoş olmuyor. Çıplakken kimsenin göğüsleri yan yana değildir :))
Veee yazz geldi keyfini çıkarın, kavrulsun tüm plajlar :) bu arada Karamel sen tatil yaptın mı çıkıyordun ?? :))
Onun dışında daha senin ameliyat dönemin çok yeni bu kadar ayrık olmasıda gayet normal toparlanır böyle olmaz rahat ol sen :)
Dediğin doğru ama bana çok sorulmuştu ameliyatta özel bir yöntem kullanıldı mı diye ? Göğüs mesafesiyle ilgili doktoruma sorduğumda bununla ilgili bir şey yapmadığını, normalde göğüslerim olsaymış bu şekilde olacağını söylemişti. Yani yapınında alakası var. Zaten ameliyatla birleştirilen göğüslerin uçları düz durmuyor ve görüntü çıplakken hoş olmuyor. Çıplakken kimsenin göğüsleri yan yana değildir :))
Veee yazz geldi keyfini çıkarın, kavrulsun tüm plajlar :) bu arada Karamel sen tatil yaptın mı çıkıyordun ?? :))
okullar kapanmadan gidemiyorum ne yazıkki ama hazırlıklar tamam oğlumuda alıp baya gezmeyi düşünüyorum amliyat sonrası gönlümce bikinilerle arzı endam etmek süper olucak
karamelcim ne derecede benim vücudum müsaitti bilemiyorum ama gögüs kafesindeki deformiteyi kapatabilmek için naci bey protezleri yaklaştırabileceğim kadar yaklaştıracağını söylemişti,yani benim ameliyatım en baştan itibaren protezlerin maksimum yakınlıkta konulması üzerine planlanılmıştı,diğer türlü gögüs kafesimdeki çökük bölge kaybolmayacaktı,böylelikle protezler yakın konulunca hem güzel bir dekolte hem de gögüs kafesindeki çöküklük ortadan kalkmış oldu 1 taşla 3-5 hatta 10 kuş vurmuş oldum,bu yüzden doktoruma minnettarım, beni yaşama sımsıkı tutunan ve gülen gözlerle bakan bir insan haline getirdiği için...
okullar kapanmadan gidemiyorum ne yazıkki ama hazırlıklar tamam oğlumuda alıp baya gezmeyi düşünüyorum amliyat sonrası gönlümce bikinilerle arzı endam etmek süper olucak
:) Az kalmış, gez toz hakkındır artık
- 27 Nisan 2009
- 1.796
- 34
- 158
vallaha aynı benim durum bende okullar kapansın kaçasım var ...artık gögüsler on numara oldu tabi bikini kapıp arzı endam edersin artık:)))
evet ve yaaazzzzzzz geldi ayyy yoğunluktan ölmek üzereyim temmuz ortasına kadar böyle eve gireli yarım saat ancak oldu ama yazılarınızı okuyunca enerjim yerine geldi kızlar.... ayyyyy bu gögüs ameliyatı da bence burun gibi ben gögüslerimin bu senen formunun inanılmaz oturduğunu farkettim, beklesin bizi deniz güneş ve kum...
karamelcim ne derecede benim vücudum müsaitti bilemiyorum ama gögüs kafesindeki deformiteyi kapatabilmek için naci bey protezleri yaklaştırabileceğim kadar yaklaştıracağını söylemişti,yani benim ameliyatım en baştan itibaren protezlerin maksimum yakınlıkta konulması üzerine planlanılmıştı,diğer türlü gögüs kafesimdeki çökük bölge kaybolmayacaktı,böylelikle protezler yakın konulunca hem güzel bir dekolte hem de gögüs kafesindeki çöküklük ortadan kalkmış oldu 1 taşla 3-5 hatta 10 kuş vurmuş oldum,bu yüzden doktoruma minnettarım, beni yaşama sımsıkı tutunan ve gülen gözlerle bakan bir insan haline getirdiği için...
Canım benim sen hep gül mutlu ol :) Geçmişi bırak artık vurduğun kuşlara ve keyfine bak yahu
maşaallahh Allah mutluluğuna mutluluk katsın bitanem ayh artık ben de şu ameliyat sonrası sütyeni dolabın bi köşelerine tıkıştırmak istiyorumm
kuzucum sana da maşallah.. hadi bakalım sen de bir an önce tatil mevsimini aç bakalım
Canım benim sen hep gül mutlu ol :) Geçmişi bırak artık vurduğun kuşlara ve keyfine bak yahu
ayyyy canım benim,sıcak oraletim benim...sen de hep ama hep mutlu ol ,gülen gözlerin hep enerji versin bize