KALEM1981 Meme Estetiği Ameliyatı

Cnm bende çöküklük ve çıkıklık tam meme altinda ve kafesin bitişinde olduğundan çok çok göze gelmiyor, ama canli görsen hemen farkedersin. Sen çok tez canlilik yapmişsin. Bende yaşadim bu olayi ama bir aylikken. Çok iyiyim dedim, çok zorladım ve bahsettiğin şekilde "aha dedim içerde bişeyler patladı" dedim. Ağla ağla işim bitti. Ama şükür ağrı kesicilerle üç günde kendime geldim yine.

Senin durumun yaşadıkların, ailenin desteği inanılmaz birşey gerçekten. Ben seni tanidiğima çok mutlu oldum. Paylaşimin çok işime yaradı gerçekten.

Forumda yaşadiğım tatsız olaylarada artık farkli bakabilirim. Sürekli damla sarkar, üst kısmı boşaliyor (sanki kendileri kendi tecrübelerini paylaşiyorlarmiş gibi yorum yapiyorlar) diyip milleti korkutanlara, cevabım hazır olacak. Senin neticen bi örnek olmali. Hem ne sarkma ne boş görüntü, mükemmel bi sonuç, senin adına ben çok mutlu oldum ve benim içinde bi rahatlik oldu bi nevi. Sarkmayi zaten niye sürekli öngördüklerine anlam veremiyordum çünkü insanin kendi cild kalitesiyle alakali bi olay, niye damlada sarkan yuvarlakta sarkmasinki, bunu anlayamiyordum. Birde sürekli yuvarlak bi müddet sonra zaten damla görüntüsü veriyor diyorlar, eeee madem öyle niye damlayı kötülüyorsunuzki, zaten damla gibi olacaksa????!!!???
Neyse, bu eleştiriye girmek veya sokmak istemuyorum kimseyi, ama sen burda en güzel örneksin, belirtmeden geçemicem.

Evet ailemin desteği çok önemliydi. Babam elimden tutuyordu giderken, annem öptü huzurluca uyuyayım diye. Hatta ameliyathane kapısına kadar gelmişler naci bey yollamış yukarı odaya. Benim ki normal bir durum değildi,tüm ailemi de çok üzüyordum. Annem benim yüzüm gülüyor diye Naci beye hep dua eder. Zor bir psikolojiydi. Ameliyat sonrası o kız gitti yerine başka birisi geldi.
gece gece koptum burda . Allah iyiliğini versin. Ben polemiğe filan girmem.Kendim sonucumla ortadayım. Geçenlerde okuduğum bir yorum üstüne ben de etkilendim. Damlanın üst tarafı zamnala boşalıyormuş. Yuhhhh dedim kendi kendime bakarken buldum, sonra saçmalama kalem dedim. Protezin kütlesi mi değişecek hey Allahım .. Neyse boşver sen olan yorumları. Herkes doktorunun vücuduna öngördüğüsonuçla mutlu olsun. Benim çöküklük tam gögüskafesinin ortasındaydı

Zaten damla , formu bozulmasın diye daha sert ve yoğun bi protez.ARKADAŞLAR ÇOK TEŞEKKÜRLER YORUMLARINIZ İÇİN damla, yuvarlaktan daha pahalı bu konu hakkında bi yorumu olan var mı?!?!

canım soluksuz okudum allah yardımcın olsun gerçekten çok zor bir süreç atlatmışsın ben ki göğüs çöküklüğü ne demek onu bile bilmiyorum inan. şimdi her şey gitmiş bitmiş kaç sene geçmiş sen de çok mutlusun şükür :) yazdıklarından etkilendim naci çelik ile ben de görüşmeyi düşünüyorum inan senin şu yazdıkların sonrasında.

allah mesut etsin daimeen :) içimden geldi çok samimi yazmışsın çünkü

Teşekkür ederim. Umarım herkes en az benim kadar mutlu olur.

Teşekkür ederim. Umarım herkes en az benim kadar mutlu olur.
Cnm surecini okudum cok etkilendim . Bende de dedigin gibi pectus excavatum var gogsum un arasinda cokukluk var bu nedenle gogsum un biri digerine gore cok daha küçük . Ben fransada iki doktorla gorustum ama ikiside ayni sey soledi protese konulacak kucuk olan memeye yag injectionu yapilaçak dediler ama turkiye de amelyat olmak istiyorum burdaki doktorlar pek guven vermediler. Senin yazdiklarini okuyana kadar pectus excavatumu cok onemsemiodum yani bukadar sorun olcagini dusunmuodum cok sasirdim . Acaba sendeki cokukluk cok daha mi fazla bana gore merak ettim ? Gorustugum doktorlar bana sorun olmadigi ni solediler kolay herkese yaptigimiz gibi yapicagiz dediler bende hic onemsememistim.

belki senin problemin basittir bilemiyorum,şu an o çukurluk protezin altında kaldığı için eskiyi hatırlayamıyorum bile. O yüzden en iyisi doktor ne derse onu uygulamak iyi. Ama benim de sorunun sadece protezle çözüldü başka hiçbirşeye gerek kalmadı, yani iyi bir doktor bulunca gerisi kolay oluyor.

Merhaba,, Dr bana da kas üstü ve damla silikon önerdi, , forumlara da bakıyorum Dr tavsiyesi ve fiyat bilgisi ltf 1.64 boy 50 kiloyum

Merhaba,, Dr bana da kas üstü ve damla silikon önerdi, , forumlara da bakıyorum Dr tavsiyesi ve fiyat bilgisi ltf 1.64 boy 50 kiloyum
Ben 2009 da oldum ameliyatımı dolayısıyla 6 sene bitti ve şu anki fiyatları bilmem imkansız. O zaman 5.500 e olmuştum. Kas zarı altı, 290 cc ve 255 cc takıldı. Doktorum Naci Çelik

Kalem1981 çok zor bir süreç atlatmışsın mutlu olmana sevindim.ameliyatının üstünden baya uzun yıllar geçmiş şuanda kesi yerlerinin izlerini tarif edermisin nasıl gözüküyor?

İzler çok belirgin değil, ince soluk bir çizgi gögüs altında. Ne yaparsanız yapın neşter değiyor sıfır iz mümkün değil ama gögüs altında kamufle ediliyor

Bu arada hanimlar kendime pirincden 400 gr lik pirincden ten corabin icine silikon yaptim südyenimin icinde geziyorum doktorum tavsiye etti alismam icinmis kiyafetlerde filan cikarinca kendimi bombos hissediyorum cok alistim bunlaraa tabi bu sekilde baya buyukler

bende 1hafta içinde meme dikleştirme ameliyatı olacam beni de izlemeye alırmısınız. fikirlerinize ihtiyacım var. bende olunca sizi izlemeye alayım.

İzler çok belirgin değil, ince soluk bir çizgi gögüs altında. Ne yaparsanız yapın neşter değiyor sıfır iz mümkün değil ama gögüs altında kamufle ediliyor
Yazılarınızı hem ağlayarak hem sevinerek okudum sizin adınıza çok sevindim bende silikon taktırmak istiyorum samsunda sadece cesaret eksik para eksik kocamın haberi eksik bukadar azıcık süper diymi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…