Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugün mü ameliyatın?? Öyleyse saglıkla çıkmanı ve sonuçtan memnun olmanı dilerim:)
Yaprak haklısın ya randevum hallolsun konu açiyim ben:) bu arada maile dönmedi haklısın ama olsun artık ne zamana verirse en erken alıcam yarın sabah arayıp:) haberleşiriz
mailini yanıtladı mı peki?
naci bey yoğundur ki dönememiştir.
bak, doktor sitesinde bile soru yanıtlama rekorunu kimseye kaptırmamış, rozeti kapmış!
randevu alabildin mi?
bir de, kendin için bir konu açsan diyorum. kalem'in sayfası Onunla ilgili konular dışına gereğinden fazla taştı. kızmasın bize sonra? :18:
Kizmam niye kizayim yahu... Benim sayfam hepimizin sayfasi. Bilakis Cok.mutlu olurum..Cok yogun oldugum icin cevap yazamiyorum, ama keyifli sekilde okuyorum. Cevap veremesem de okuyorum. Yaprakcim sana tesekkur ederim benim yoklugumu aratmamissin. Sorulan tum sorulara cevap vermissin..Sorusu olana cevap vermekten keyif aliyorum ama yogunluktan bu aralar giremiyorum.Destegin bu surecte ne nadar onemli oldugunu bilirim.herkese keyifli bir surec diliyorum
yok bugün deil önümüzdeki hafta pazartesi inşallah :)
doğru adrese gönderdiğine emin misin?
Kizmam niye kizayim yahu... Benim sayfam hepimizin sayfasi. Bilakis Cok.mutlu olurum..Cok yogun oldugum icin cevap yazamiyorum, ama keyifli sekilde okuyorum. Cevap veremesem de okuyorum. Yaprakcim sana tesekkur ederim benim yoklugumu aratmamissin. Sorulan tum sorulara cevap vermissin..Sorusu olana cevap vermekten keyif aliyorum ama yogunluktan bu aralar giremiyorum.Destegin bu surecte ne nadar onemli oldugunu bilirim.herkese keyifli bir surec diliyorum
Ben de diyordum bu gizemin sayfası ama gizem kayboldu:) hoşgeldiinn!!!
Evet yaprak sagolsun benim tam destekçim artık hiç korkmuyorum bir de sizle doktordaş olcaz inşallah!!
Senin sayfanda kaldık bayaa artık ben de açarım bir konu sadece ameliyat olmadan acmak istememiştim...görüşmek üzereee.
Anladım az kalmıs haber verirsin:)
seni ameliyat heyecanı sarmış. heyecanlı ve esprili yazmaya başladın
doktordaş, bu da iyi :)
sorun yok, izni kopardık
tabikii :)) her anı her dakikayı haber vericem daha cesur ve rahat olursun ameliyat zamanın geldiğinde :) ben bugün bi arkadaşın resimlerine baktım ciddi anlamda içim rahatladı boyutları hemen hemen aynı olacak en azından kafamda benimkide bu şekilde olacak diye bi şekil çizdim içim rahatladı :) ağrı veya acısını fazla umursamıyorum zaten dayanıklıyımdır 2 çocuk getirdim dünyaya
Allah bağışlasın:) iyileşme sürecinde çocuk olayı biraz zor olcak benim de 2,5 yasında oğlum var ama idare edicem kucağa almazsam sorun yok annem gelcek bir hafta yanına öyle idare edicez:) sendende öğrencez şimdi ameliyat sonrasını iyi olcekkk:)) haydin iyi geceleerrr
allah herkesin yavrusuna hayırlı ömür versin :) benimkiler büyüdü çok şükür biri 8 diğeri 6 yaşındalar bakım içinde 1 aylık kadın çağırıcam işler için yeter heralde deneyip görcez :)) zorlanmicaz bence yıllarca hayalini kurduğumuz şey olacak sonuçta :))
Günaydın:)
Sen şanslısın çocukları büyütmüşsün maşallah:) zorlansakta kısa ve geçici bir süreç olur umarım. Bu arada kalemin sayfasında sadece ameliyat oldugunu filan belirtip kendine konu açarsın seni de ordan okuruzsürecini:) opüyorum canım
esraakı ve gizcim rahat rahat kullanabilirsiniz sayfamı... ben büyük bir zevkle okuyorum.. Esraakıcım umarım nickini doğru yazmışımdır...Şimdiden geçmiş olsun süper bir sürecin içerisine giriyorsun.. Gizcim sen ne yaptın,bir gelişme var mı ne zaman gidiyorsun görüşmeye hani ayrıntı,merak ettim ben ama
Kalem ya afedersin yanlış yazmışım haftaya persembe gidicem doktora:) yazarım ayrıntılı.görüşürüz
için rahat etmiyorsa paylaşmayabilirsin de canım ya. bu arada ulaşımın kolay olacak, şanslısın. kontrollerine de zorlanmadan gidersin. bebeğin zorlar birazcık seni belki o kadar da olsun yani