KALEM1981 Meme Estetiği Ameliyatı

doktorum Erhan Eryılmaz bu arada :) ben sevdim iyi bi doktor reklamsız çalışıyo falan başka doktor araştırmadımda hiç inşallah hayırlısı olur :))

doktorum Erhan Eryılmaz bu arada :) ben sevdim iyi bi doktor reklamsız çalışıyo falan başka doktor araştırmadımda hiç inşallah hayırlısı olur :))

Olur tabi senin içine sinmesi güvenmen burdaki arkadaşlarında dediği gibi en önemlisi:) hayırlısı olsun ben ameliyat olana kadar sen iyileşmiş olucaksın zaten bilgilendirirsin burdan bizleri de. Şimdiden hayırlı olsun.yeni halinle mutlu olman dileğiyle...

inşallah canım :)) sende en kısa sürede miniklerine kavuşursun inşallah, ameliyat olana kadar ben artık yerimde duramam o gün gelseydi bi her gün foto çekip eklicem senin içinn :))) daha net bi fikir oluşabilir aklında ben çok aradım ama bulamadım resim burdada yeni üye olduğum için resim göremiyorum hiç arkadaşların falan, bakalım güzel bi sonuç olacağına inanıyorum :)

İnanman çok güzel.iyi moralle gidersen zaten iyi sonuç alırsın.yeni üye olununca resim görünmüyor mu?olsun sen zaten yakında kendin olacaksın ameliyat ve bitecek hersey:)umarım memnun kalırsın:)burda yeni üyesin ama benden daha tecrubeli olacaksın:) iyi geceleerr:)

25 mesajı doldurmadan görülemediğini okumuştum resimlerin ama emin deilim çok yeniyim daha sadece forumdan okuduğum kadarıyla bunu anlayabildim :))

25 mesajı doldurmadan görülemediğini okumuştum resimlerin ama emin deilim çok yeniyim daha sadece forumdan okuduğum kadarıyla bunu anlayabildim :))

E yakında doldurursun zaten 25 mesaj ne ki:) ben de sürekli kullanmıyorum bu siteyi yani geyik yapanlardan diilim zaten de vaktim yok ama bu Olayı Düşündüğümden beri bu ay tekrar bir bakiyim dedim arastırmak adına ve cok uzun süre yazmadım sadece okudum . Okadar samimi ve yardımcı arkadaslar var ki burda sagolsunlar bende yazmadan edemedim cünkü insan bir destek arıyor bu konu herkesle uzun uzun konusulmaz cünkü.ancak bizler birbirimizi anlayabiliriz ve fikir danışabiliriz.o anlamda cok faydalı bir paylaşım alanı burası ve sanal gibi değil sanki herkes birbirini tanıyor. Ben kimseye yardımcı olamam henüz cünkü ameliyat olmadım ama aldığım destekle ve bilgi paylaşımlarıyla bende inş olduktan sonra burda herkese yardım etmeye calışırım kendimce:)neyse cok uzun yazdım:) sen gün sayıyorsun geliimeleri burda herkesle paylaş bilelim.görüşürüz.

Arkadaslar ultrasonumu yaptırdım cook sükür tertemizz:) sıra geldi doktordan ilk randevuma acaba aynı haftaya randevu alabiliyor muyum yoksa daha ileriki tarihlere mi veriyorlar?

Arkadaslar ultrasonumu yaptırdım cook sükür tertemizz:) sıra geldi doktordan ilk randevuma acaba aynı haftaya randevu alabiliyor muyum yoksa daha ileriki tarihlere mi veriyorlar?

uygun bir gün ve saat varsa randevu alırsın canım.
geçmiş olsun. memelere kavuşunca çok heyecanlı ve mutlu mutlu yazacaksın. şimdiden hissediyorum. meme ameliyatı olacak birinin heyecanını paylaşmak çok keyifli. yorgun yorgun bu saatte neden forumda durur ki insan başka!

Haydi sen dinlen artık:) cok sagol hep yanımdasın daha ameliyat olmadan bile:) inş dediğin gibi mutlu olurum sonuctan ama olcagıma inanıyorum:) bu arada esimle bu sabah kahve içiyoruz, gelip gecen bayanların göğüslerine bakıyoruz ölçü olarak vücuduna oranına filan:) artık hastalık oldu:) esim dediki : "acaba kaç kişi kocasıyla kadınların memesine yorum yapıp bakıyordur:) " hakikaten oliyimde bitsin bu iş heyecanımı paylaştığın için sagol arkadaşım:) iyi geceler...

Son düzenleme:

eşini tebrik ediyorum. geri kafalı olmayıp eşiyle böyle rahat konuştuğu ve onu anladığı için. merak etmesin, vardır böyle eşler. sayıları belki ülke geneline göre az ama yine de var. mutlu oldum senin adına.
iyi geceler canım.

Komik ama evet güzel bişey tabii:)yarın arasam randevu alsam diyorum ariyim dimii:)

o zaman hiç vakit kaybetmee :) bende destek aradım hep ama pek destekçim olmadı çevremden bende kendi kendimi cesaretlendirdim eşimide kandırdım inşallah pazartesi herşey süper olcak :))

Bugün mü ameliyatın?? Öyleyse saglıkla çıkmanı ve sonuçtan memnun olmanı dilerim:)

Heheee cesaret istiyorum ya sormak diilde destek arıyor insan galibaaa:)

mailini yanıtladı mı peki?
naci bey yoğundur ki dönememiştir.
bak, doktor sitesinde bile soru yanıtlama rekorunu kimseye kaptırmamış, rozeti kapmış!
randevu alabildin mi?
bir de, kendin için bir konu açsan diyorum. kalem'in sayfası Onunla ilgili konular dışına gereğinden fazla taştı. kızmasın bize sonra? :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…