KALEM1981 Meme Estetiği Ameliyatı

Yaprak haklısın ya randevum hallolsun konu açiyim ben:) bu arada maile dönmedi haklısın ama olsun artık ne zamana verirse en erken alıcam yarın sabah arayıp:) haberleşiriz

Kizmam niye kizayim yahu... Benim sayfam hepimizin sayfasi. Bilakis Cok.mutlu olurum..Cok yogun oldugum icin cevap yazamiyorum, ama keyifli sekilde okuyorum. Cevap veremesem de okuyorum. Yaprakcim sana tesekkur ederim benim yoklugumu aratmamissin. Sorulan tum sorulara cevap vermissin..Sorusu olana cevap vermekten keyif aliyorum ama yogunluktan bu aralar giremiyorum.Destegin bu surecte ne nadar onemli oldugunu bilirim.herkese keyifli bir surec diliyorum

hemen de ciddiye alıyorsun canım. :44:
hem o sorular sana değil ki bana soruldu :)) sadece sayfanı kullanıyoruz
ben de yorgunluktan ölüyoruuum. malum, yine pazartesi.. gücüm sadece foruma yetiyor.

Ben de diyordum bu kalemin sayfası ama kalem kayboldu:) hoşgeldiinn!!!
Evet yaprak sagolsun benim tam destekçim artık hiç korkmuyorum bir de sizle doktordaş olcaz inşallah!!
Senin sayfanda kaldık bayaa artık ben de açarım bir konu sadece ameliyat olmadan acmak istememiştim...görüşmek üzereee.

Son düzenleme:

seni ameliyat heyecanı sarmış. heyecanlı ve esprili yazmaya başladın
doktordaş, bu da iyi :)
sorun yok, izni kopardık

Anladım az kalmıs haber verirsin:)

tabikii :)) her anı her dakikayı haber vericem daha cesur ve rahat olursun ameliyat zamanın geldiğinde :) ben bugün bi arkadaşın resimlerine baktım ciddi anlamda içim rahatladı boyutları hemen hemen aynı olacak en azından kafamda benimkide bu şekilde olacak diye bi şekil çizdim içim rahatladı :) ağrı veya acısını fazla umursamıyorum zaten dayanıklıyımdır 2 çocuk getirdim dünyaya

Allah bağışlasın:) iyileşme sürecinde çocuk olayı biraz zor olcak benim de 2,5 yasında oğlum var ama idare edicem kucağa almazsam sorun yok annem gelcek bir hafta yanına öyle idare edicez:) sendende öğrencez şimdi ameliyat sonrasını iyi olcekkk:)) haydin iyi geceleerrr

allah herkesin yavrusuna hayırlı ömür versin :) benimkiler büyüdü çok şükür biri 8 diğeri 6 yaşındalar bakım içinde 1 aylık kadın çağırıcam işler için yeter heralde deneyip görcez :)) zorlanmicaz bence yıllarca hayalini kurduğumuz şey olacak sonuçta :))

Günaydın:)
Sen şanslısın çocukları büyütmüşsün maşallah:) zorlansakta kısa ve geçici bir süreç olur umarım. Bu arada kalemin sayfasında sadece ameliyat oldugunu filan belirtip kendine konu açarsın seni de ordan okuruzsürecini:) opüyorum canım

esraakı ve gizcim rahat rahat kullanabilirsiniz sayfamı... ben büyük bir zevkle okuyorum.. Esraakıcım umarım nickini doğru yazmışımdır...Şimdiden geçmiş olsun süper bir sürecin içerisine giriyorsun.. Gizcim sen ne yaptın,bir gelişme var mı ne zaman gidiyorsun görüşmeye hani ayrıntı,merak ettim ben ama

Kalemcim ben haftaya carsambaya randevu aldım naci beyden daha benim çokk var işim ama olsun ilk adımı attım:) gelişmeleri yazcam tabiii merakta bırakmam:)

Kalem ya afedersin yanlış yazmışım haftaya persembe gidicem doktora:) yazarım ayrıntılı.görüşürüz

Kalem ya afedersin yanlış yazmışım haftaya persembe gidicem doktora:) yazarım ayrıntılı.görüşürüz

için rahat etmiyorsa paylaşmayabilirsin de canım ya. bu arada ulaşımın kolay olacak, şanslısın. kontrollerine de zorlanmadan gidersin. bebeğin zorlar birazcık seni belki o kadar da olsun yani

için rahat etmiyorsa paylaşmayabilirsin de canım ya. bu arada ulaşımın kolay olacak, şanslısın. kontrollerine de zorlanmadan gidersin. bebeğin zorlar birazcık seni belki o kadar da olsun yani

Aşkol yaprak:) sadece. Yanlış yazmışım neden paylaşmiyimkiii
Evet arabayla gidicem gelicem kolay olcak aa aklıma geldi naci bey ameliyatı nerde yapıyo??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…