KALEM1981 Meme Estetiği Ameliyatı

inşallah bir an önce olur kurtulursun şu stresten. Araştırması ayrı stres,ameliyatı ayrı stres. İnşallah sen de mutluluktan kelebek gibi uçarsın.

Ewet cok istiyorum ancak temmuz gibi olacak maddi yönlerden birazda:)ama yarın ultrason çektircem sonrasında naci beyden randevu alcam hemen gün verirse tabi:) ozaman biraz rahatlarım cunku rüyalarımda meme görüyorum artık:)hiç değilse ne olcagı belli olur bilmek bile iyi.stres stress ahh ahh

Ay tatlım ne biliyim kusurabakma:) güle güle yasa yeni göğüslerinle:)ya ben dolgun ama doğal istiyorum kaç cup olur bilmemkiii??zayıfım 165 boyum 47 kilom.ama baya dolgun olmalı ve biraz ayrık benim çok diil ama o yüzden bitişik olsun istiyorum olabildiğincee ve yöntemde kas zarı altı istiyorum he bir de yumusak isterim yani şimdi olmayan göğüslerim nasıl yumuşaksa yine öyle olmalı ...bakalım nolcak??bunları mı söylicem birde cup olarak kaç olur bilemiyorum dolgun desem anlar mı sence??senin ve kalemin çok doğal o kadar doğal olur umarım canım.size haber vercem ilk randevumda:)

Merhaba, boy ve kilomuz seninle çok çok aynı birazdan bende doktorumla karar almaya gidiyorum önceki görüşmemde bana c cup önermişti, ama bana küçük olabilir gibi geldi ve o konuda tam olarak karar alıp ameliyat için gün belirlemeyi düşünüyorum hangimiz önce ameliyat olursak fotoğrafla fikir alışverişi yapabiliriz gibi bence :)) inşallah herşey çok güzel olurr heyecan bastırdı beni :)))

Yaprakcim ve kalemcim bende 5gun once ameliyat oldum kas zari alti 300cc kondu ama daha buyuk olabilirdi diorum ve daha sertler kalip gibi zamanla nasil olucak fikit almak acisindan arkadaslik istegi gonderdim kabul ederseniz sevinirim

Ewet haklısın doğal görünüyor son dönem protezler ve cok şanslıyız:) seninki kadar güzel olsa daha ne isterim:)

Olur hem de daha guzel olur insallah. Ben 4 sene once oldum, o zaman daha az protez markasi vardi.Bir de ne projeksiyon ne Profil hic birsey bilmeden gittim. Dolgun gorunumlu olmasini istedigini soylersin naci beye. Sorarsin, ameliyat sonrasi protezlerin yakin durup durmayacagini.Ben de merak ettim simdiden

boyum 1.67 benim de. 55 kiloyum. üst tarafım zayıf maalesef. senin de boyuna göre kilon az. doğal olsun ve protezler belli olmasın istiyorsan naci bey'e bunu söylemelisin.
dolgun istediğini de mutlaka söyle! meme sütyensizken bitişik durmaz. memelerini gereği kadar yakınlaştırır naci bey, göğüs kemiğinin de elverdiği oranda.
yumuşak meme istiyorsan natrelle'in 510 serisi hakkında sor bakalım. ilk ameliyatımdaki protezler koheziv3 sertlikteydi. 8 ay sonrasında da rahatsız etmişti beni sertlik derecesi. sırtüstü uzandığımda kalıp gibi duruyordu. şimdiki protezler öyle değil. sırtüstü uzandığımda yayılıyor doğal meme gibi. "zaten hep böyleydim" duygusu içimde uyanmaya başladı. böyle de devam etsin, dileğim...

dolgun dersen tabi ki anlar canım ya naci bey'de zeka karizması var. görüşmede anlayacaksın ne demek istediğimi.

Hadi hemencik arkadas olalım o zamann:) beni gecersin sen:) görüşmeye gidiyormussun:) hemencik yaz görüşme sonrasını oldu mu:)doktorun kim bu arada? Gelişmeleri yazışalım:)

merhaba ben de olmak ıstıyorum ve suan arastırmaya basladım nereye olsam bılmıyorum ıyı bı dr a ıhtıyacım var adına cok sevındım darısı basıma ıns tavsıye edebılcegın bı dr varmı? cok tesekkurlerrr

Tamam canım zaten gitmeden yazarım burdan yine konusuruz:)valla ben de cok bişey bilmiyorum ama sizlerden ögreniyoruumm:)sagolasınn

bende istıyorumm:))dr onerebılırmısın ve nerde yaptırmalıyım sızceee?

Biliyormusun dediklerinizi unutmamak için not alıyorum:)cok sagol canımm:)işte ewet yatınca yayılsın süper demişsin:) bunları belirtcem arası acık olayıda zaten olabildiği ölçüde düzelsin bana yeter:)

bende istıyorumm:))dr onerebılırmısın ve nerde yaptırmalıyım sızceee?

oku, araştır, doktorlarla görüş ve kendin karar ver. bu forumda az sayıda kişi "benim doktorumla görüş" tarzı yazar. en iyisi araştırmak, sonra doktorlarla görüşmek ve kimseden etkilenmeden karar vermektir. bizler deneyimlerimizi anlatarak yardımcı oluruz ancak. ötesi gereksizdir ve kişiyi yanıltıcı olabilir.
ilk mesajlarını "kime ameliyat olayım?" tarzında yazan kişilere güvenemiyorum nedense. böyle açık açık yazdım diye fırça çekebilirsin. sorun değil. ilk fırçam değil ne de olsa

Son düzenleme:

sorularını bir yere not al, yoksa kesin unutursun :)) "tüh bunu da soracaktım!" deme sonra.

sorularını bir yere not al, yoksa kesin unutursun :)) "tüh bunu da soracaktım!" deme sonra.

Simdi soracaklarımıda sizden öğrendiklerimide not alıyorum ve randevu aldığımda size yazıcam hepsini teyit ederiz tamam mı beraber öğretmenim:)ben de gönlüm rahat giderim sorcaklarımda aklımda ve kagıtta yazar:)tekrar sagol demekten baska bişey gelmiyo aklıma..

seni mutlu edecek memelere kavuşmanı dilemekten başka bir şey gelmiyor aklıma

dilerim çok mutlu olur, havalara uçarsın. o kadar farklı bir mutluluk yaşatıyor ki insana sonradan kavuşulan memeler :124:

tuhaf bir ironi ama ben hayal kurarken (bazen yeni baştan bir hayat düşünürüm de ) şöyle olsa, böyle olsa... diye düşünürken kendimi yine memesiz hayal ediyorum: memesiz ama kas ve zar yapım son derece uygun, derim kalın, meme dokum biraz olsun daha fazla, boyum ve göğüs omuz aram daha uzun (protezin profili, projeksiyonu daha yüksek olsun diye :))))) .... veee daha genç.

böyle hayal kurmamın nedeni, ameliyat sonrası memelere kavuşmanın içimde yarattığı kocaman mutluluk duygusudur...

Canım yaa inşallahh!!! İyi dileklerin için saol:) o mutluluğu tahmin edebiliyorum azcık bunu böyle bir derdi olmayan anlayamaz zaten dimi.bence sen artık kendini baska türlü hayal etme cünkü harikasın:) eminim fıstık gibi de bir bayansındır:) hele bu yeni göğüslerle ohhh mis misyas konusuna gelince.. Yasını bilmiyorum ama o konuda sana katılıyorumm:) ben de daha genc olmak isterdim:)sana diyorum ama bazen ben de düşünüyorum kendimi mesela daha uzun olsaydım tabi birde memeli:) yaklaşık bir on yıl kadar da genç olabilir boy uzatamam, yas da küçültemem bari meme büyütiyim dedim ben de
Bu arada ıkı gunde bu samimiyetinden dolayı cok ama cok sagol keske tanısabilsek...

eski günlere takılmamaya çalışıyorum. memesiz halimi zaten unuttum. bir kaç ay sonra, acı, sızı tamamen geçince daha iyi hissedeceğimi düşünüyorum.

burada herkese yardımcı olmaya çalışıyoruz. burası sanal da olsa kişilerin samimiyetiyle anlam buluyor. eski üye olduğumuz için de kimlerin bir kaç mesaj için burada durduğunu tahmin edebiliyoruz. sen o kişilerden birisi değilsin o nedenle biz de sana yardım etmeye çalışıyoruz. memesiz ve mutsuz kişilere yardım etme isteği bu, yapmaya çalıştığımız. biz de aynı süreçten geçtik ve mutlu, memeli yeni bayanlar görmek bizi de mutlu ediyor.

forumdan 3 arkadaşım var. biriyle yüzyüze görüşmedim henüz. tanışma konusunda şu an yorum yapamayacağım. gerekirse olur. sen mutlu ol da ötesi boş arkadaşım.

İnşallahh canım cok saol iyi dileklerin için:)gelişmeleri yazıcam size.bu arada naci beye mail atmıştım ama cevap gelmedi 4 gün filan oldu.tabi çok yoğunlardır ama meraktan soruyorum hemen dönemezler dimi??

İnşallahh canım cok saol iyi dileklerin için:)gelişmeleri yazıcam size.bu arada naci beye mail atmıştım ama cevap gelmedi 4 gün filan oldu.tabi çok yoğunlardır ama meraktan soruyorum hemen dönemezler dimi??

yoğundur ondan yazamamıştır. yoksa çok ilgilidir endişen olmasın.

Hadi hemencik arkadas olalım o zamann:) beni gecersin sen:) görüşmeye gidiyormussun:) hemencik yaz görüşme sonrasını oldu mu:)doktorun kim bu arada? Gelişmeleri yazışalım:)
doktorumla görüşmeye gittim daha öncedende gittiğim için fazla bişe konuşmadık 13 mayıs için gün aldım, damla silikon mentor 300 cc 75/C olarak bi karar aldık ama denemeler yapıp güzel duranı koyacakmış en kesin sonucu ameliyat sonrası verebilirim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…