Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ekledim bakabilirsinYaprakcim ve kalemcim bende 5gun once ameliyat oldum kas zari alti 300cc kondu ama daha buyuk olabilirdi diorum ve daha sertler kalip gibi zamanla nasil olucak fikit almak acisindan arkadaslik istegi gonderdim kabul ederseniz sevinirim
Yaprakcim ve kalemcim bende 5gun once ameliyat oldum kas zari alti 300cc kondu ama daha buyuk olabilirdi diorum ve daha sertler kalip gibi zamanla nasil olucak fikit almak acisindan arkadaslik istegi gonderdim kabul ederseniz sevinirim
Yaprakcim 300cc kas zari alti yuksek profil cohesive3 damla protez konuldu 165 boyunde 52 kgmim yakin zamanda foto eklerim daha ii anlarsin ya arada biraz bosluk var biraz daha buyuk olabilirdi diorum off ne biliim zamanla orta kismi bitisirmi acaba okadarda dr u tembihlemistim olabildigince birlesik olsun catal olussun die
Senin ne gibi problemin oldu cnm ilk ameliyatinda
Neden daha kucuk protez kullanildi ikinci ameliyatta bide suanki goruntusunu merak ettim eklersen sevinirim
Mentor marka cnm onu belirtmemisim bide bugun kontrolum vardi dr hic odemin yok suanda dedi dahada kuculmesinden korkuyorum odemim yoksa kuculmezde dimi
Sağol canım, darısı başına. Ben herşeyi naci beye bıraktım, o da sağolsun vücuduma en uygun protezi kullanmış.. Benimki rekonstruktif bir operasyon olduğu için gerçekten zordu, ama sagolsun doktorum beni uzmeden tek seferde düzeltti.
giz81 , arkadaşlık isteğini kabul ettim. fotoğraflarıma bakabilirsin.
Valla cok doğal kesinlikle mutlu olmakta haklısın canım.bende su ıkı ay içinde bitircem bu işi inşallahh ve son kararım naci bey:) hayırlısı olsun inş yüzüm güler sizler gibi ve ben de burdan paylaşırım:))
Gercekten de doktor naci bey !!! başka lafa gerek yok:) seninki de kalem 'inki gibi süper ve son derece doğal.cok güzel son hali de cok iyi:) güle güle kullan canım. Umarım ben de memnun kalırım
Yaprak merhaba, projeksiyon dedigin olcuyu ben anlayamadim, haftaya Cenk Tokata kas zari alti ameliyat olacagim, 300 cc moderate plus profile dusunuyor doktorum. Projeksiyondan hic konusmadik. Benim 2 cocuk emzirmeden dolati goguslerimin ust kisminda bosalma var, asil derdim oranin dolgunlasmasi. Gogus dokum da var aslinda. Sana arkadaslik teklif etsem kabul eder misin, merak ettim resimlerini. Sevgiler.geçmiş olsun.
doktorun kim?
protez bilgilerin?
kas zarı altı, 300 cc nin küçük duracağını sanmıyorum.5 gün önce ameliyat olan birinin böyle sözler sarfetmemesi gerekir. düşüncelerin zamanla değişecek. 2, 3 ay dolmadan memelerin hakkında yorum yapıp canını sıkma.
belki asıl istediğin hacmi büyük protezle yapılan meme değil, profili, projeksiyonu yüksek memedir. ilk ameliyatımda 4.6 idi protezlerimin projeksiyonu. 320 cc kullanılmıştı. 2 ay önce yeniden ameliyat oldum. şimdiki protezlerin projeksiyonu 5.1 ama 250 cc lik protez kullanıldı. hareketli kaslarım izin verseydi biraz daha fazlasını isterdim ama kesinlikle hem hareket hem görüntü olarak mutluyum. eski ruh halimi (ilk ameliyatımın 2. aydan sonrasını) hatırlamak bile istemiyorum. memesizlikten de zordu...
bu arada, ilk ameliyatım dual plandı, şimdiki kas zarı altı.
şimdi dual jel protez var bende. sırtüstü uzanınca kalıp gibi durmuyor. normal meme gibi yayılıyor. 2 ay dolmak üzere ve şimdiden bunu hissetmek güzel
Gercekten de doktor naci bey !!! başka lafa gerek yok:) seninki de kalem 'inki gibi süper ve son derece doğal.cok güzel son hali de cok iyi:) güle güle kullan canım. Umarım ben de memnun kalırım
Yaprak merhaba, projeksiyon dedigin olcuyu ben anlayamadim, haftaya Cenk Tokata kas zari alti ameliyat olacagim, 300 cc moderate plus profile dusunuyor doktorum. Projeksiyondan hic konusmadik. Benim 2 cocuk emzirmeden dolati goguslerimin ust kisminda bosalma var, asil derdim oranin dolgunlasmasi. Gogus dokum da var aslinda. Sana arkadaslik teklif etsem kabul eder misin, merak ettim resimlerini. Sevgiler.
protez projeksiyonu, memenin ileri doğru çıkıklığına neden olan muhteşem özelliği. gömleğin düğmelerinin kavuşmamasına neden olan sebep diyelim buna, daha kolay anlaşılır belki.
kas zarı altı olacak olman çok iyi. 300 cc ile çok güzel memelere kavuşacağını düşünüyorum.
meme üstü dolgunluğunu istediğini belirt cenk bey'e, madem öyle.
hangi marka protezi kullaacakmış peki?
arkadaşlık isteğini kabul ederim.
teşekkür ederim canım.. gerçekten doğal gözüküyorlar,zaten önemli olan da doğal bir görünümde olması ve kimsenin anlaması. zaten şimdi yeni nesil protezler,neredeyse gerçek meme dokusun taklit ediyorlarmış. İçi daha yumuşak dışı daha sert slikondan oluşan dual cohesive jel protezler.