• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KALEM1981 Meme Estetiği Ameliyatı

Kalem teşekkür eerim ama o kadar çok doktor ve olumlu olumsuz yorum var ki çok kafam karıştı. Dikiş izleri belli oluyor mu bir de. Bn bekarım ve daha sonrasında evlendiğim kişinin izleri anlamasını ameliyat olduğumu bilmesini istemiyorum.[/iQUOTE]

dikiş izleri ,ten rengine bağlı olarak değişiyor. gögüs katlantısının altında kalan dikiş izini anlayabilmek için karşındaki kişinin çok yakından ve dikkatli bir şekilde bakması gerekiyor.

Kızlar ben de göğüs büyütme ameliyatı olacam ve naci çelik son kararım:)artık eminim.görüşmeye gidicem ama önce göğüs ultrasonumu cektiricem bu hafta cunku genel bir kontrol yaptırmak istiyorum.sonraki haftayada randevu alıcam kısmetse.ben cok zayıfım.boyum 1.65 ya da biraz üstü??kilom 47.göğüsler ölçmeye korkuyorum.emzirmeden önce ufak ama 75 bedendi.şimdi daha da ufak:( tek düşüncem,oglum 2,5 yasında ve iyileşme sürecinde onu basıl idare edicem??görüşletimize ihtiyacım var.oğlumdan dolayı dürekli giremem ama tekrar bakıcam cevap veren olursa:)saat cok gec.iyi geceleerrr.

ben ameliyat olduğumda 47 ya da 48 kiloydum, boyumda 1,67. iyi fikir gögüs ultrasonu çektirmek,aklında soru işareti kalmaz en azından. 2 hafta filan oğlunu kucağına alma konusunda zorlanabilirsin,kucağına alma derken kastım kucağında oturması değil,sen ayaktayken sürekli senin kucağında taşımandan bahsediyorum. Ben kas zarı olmuştum ve ilk hafta dahil hiç bir kısıtlama yapmadım hareketlerimde. 2. hafta koli bile taşıdım ama sonrasında ağrı meydana geliyor,birisi sana yardım etmeli,kendi işini yapabilirsin ,ama ağır taşımak sıkıntı olabilir. Umarım istediğin cevabı verebilmişimdir. ben de işten geç ve yorgun döndüğüm için hemen cevap veremiyorum kusura bakma,ama mümkün olduğunca bakmaya çalışıyorum,sorun olursa cevaplarım ,sen yaz

Cok sağol tabi ki çok yardımcı oldun :) ben de kas zarı altı istiyorum ama doktor son kararı verir.markası büyüklüğü ya da damla mı yuvarlak mı olması hep soru aslında ama doktor bunları zaten benim için karar verecektir:) ben de cok ufak yasadım senelerce o yüzden biraz büyük olsun istiyorum tabi kas zarı altı ne kadar büyük olur beni tatmin eder umarım??oglumu bende tasımaktan bahsediyorum tabi haklısın yardım lazım. Biraz dinlenme konusunda oğlum beni zorlayacak ama kucağıma alıp kaldırmazsam idare ederim;) cok sagol yorgun argın cevapladığın için.herkeslere iyi geceler:) umarım temmuzda ameliyatımı olurum da ben de yazarım sizeee:)yazanlara bayılıyorum mutlu mutlu olmaları cok güzel;)

Son düzenleme:
Cok sağol tabi ki çok yardımcı oldun :) ben de kas zarı altı istiyorum ama doktor son kararı verir.markası büyüklüğü ya da damla mı yuvarlak mı olması hep soru aslında ama doktor bunları zaten benim için karar verecektir:) ben de cok ufak yasadım senelerce o yüzden biraz büyük olsun istiyorum tabi kas zarı altı ne kadar büyük olur beni tatmin eder umarım??oglumu bende tasımaktan bahsediyorum tabi haklısın yardım lazım. Biraz dinlenme konusunda oğlum beni zorlayacak ama kucağıma alıp kaldırmazsam idare ederim;) cok sagol yorgun argın cevapladığın için.herkeslere iyi geceler:) umarım temmuzda ameliyatımı olurum da ben de yazarım sizeee:)yazanlara bayılıyorum mutlu mutlu olmaları cok güzel;)
Benim de 2,5 yasinda bir cocugum var ve haftaya kas zari alti yontemi ile ameliyat oluyorum. Haliyle ben de ayni kaygilari tasiyorum, ilk bir hafta annemde kalacak oglum, sonrasinda da aksamlari babasi idare edecek (benimki gece halen uyaniyor da) gun icinde de kucagima almadan idare edecegim artik. Tecrubelerimi seninle paylasirim operasyon sonrasi.

Benim de 2,5 yasinda bir cocugum var ve haftaya kas zari alti yontemi ile ameliyat oluyorum. Haliyle ben de ayni kaygilari tasiyorum, ilk bir hafta annemde kalacak oglum, sonrasinda da aksamlari babasi idare edecek (benimki gece halen uyaniyor da) gun icinde de kucagima almadan idare edecegim artik. Tecrubelerimi seninle paylasirim operasyon sonrasi.

Cok tesekkür ederim paylaşırsan tecrubelerini cok memnun olurum:) benimki öyle kalmaz bensiz ne yazıkki:( ama annem bir hafta yanımda kalsa sonrasında kucagımda tasımadan idare ederim umarım. Sen bakalım napıcan? Kolay atlatman dileğiyle:)

Arkadaşlar,tecrubeliler;)
Benim şu an göğüslerim çok ufak ve dolayısıyla da ayrıklar:( yani acaba küçük olduğundan mı birleşemiyor garipler yoksa vücudun yapısıylamı alakalıdır? Bir de ameliyattan sonra acaba büyüyünce birleşebilmeleri mümkün olur mu??kazık bir soru oldu ama:)

jelesec'iğim gec cevap için kdiden bomba gibi olduğuna kusura bakma. Şimdiden bomba gibi olduğuna eminim. Canım o kas ağrısıdır muhtemelen ama bir kaç haftaya hiçbirseyciğin kalmaz merak etme... Sen fıstık gibi oldun ,maşallah güle güle kullan canım.

saol canım benim memelerim iyi idi şimdi daha taaaaş gibi oldu :34:en minik boy ama yetti bana :))

bi kaç gündür daha iyi yumuşadılar teşekkürler cevabın için:54:

Arkadaşlar,tecrubeliler;)
Benim şu an göğüslerim çok ufak ve dolayısıyla da ayrıklar:( yani acaba küçük olduğundan mı birleşemiyor garipler yoksa vücudun yapısıylamı alakalıdır? Bir de ameliyattan sonra acaba büyüyünce birleşebilmeleri mümkün olur mu??kazık bir soru oldu ama:)[
Soru bir soru degil metal etme. Eğer eskiden ayriksa ameliyat sonrasi da muhtemelen ayrik olur. Sternum yani iman tahtasi denilen kemigin kalinda doktor protezleri yakin yerlestiremez,eget o kemik inceyse doktor protezleri kaydirarak gogusleri yakinlastirabilir.

arkadaşlar,tecrubeliler;)
benim şu an göğüslerim çok ufak ve dolayısıyla da ayrıklar:( yani acaba küçük olduğundan mı birleşemiyor garipler yoksa vücudun yapısıylamı alakalıdır? Bir de ameliyattan sonra acaba büyüyünce birleşebilmeleri mümkün olur mu??kazık bir soru oldu ama:)[
soru bir soru degil metal etme. Eğer eskiden ayriksa ameliyat sonrasi da muhtemelen ayrik olur. Sternum yani iman tahtasi denilen kemigin kalinda doktor protezleri yakin yerlestiremez,eget o kemik inceyse doktor protezleri kaydirarak gogusleri yakinlastirabilir.

Son düzenleme:
Cok sagol arkadasım her sorumu cevaplıyorsun ben de gec de olsa okuyorum:) ya ben ayrık olursa iki top görüntüsünden korkuyorum merve boğulur muydu adı ?? o hatun gibi apayrık ıkı top olursa cok fenaa:(( hani büyüyünce sanki yakınlaşır mı diye düşündüm ama??doktora belirtiyim bu korkumu bari..herkese iyi geceler

Cok sagol arkadasım her sorumu cevaplıyorsun ben de gec de olsa okuyorum:) ya ben ayrık olursa iki top görüntüsünden korkuyorum merve boğulur muydu adı ?? o hatun gibi apayrık ıkı top olursa cok fenaa:(( hani büyüwyünce sanki yakınlaşır mı diye düşündüm ama??doktora belirtiyim bu korkumu bari..herkese iyi geceler

Rica ederim ne demek. Ben ne kendimde ne de naci beyin baska sonuçlarında top goruntusu gormedim. Yaprak da naci beye oldu ve gayet dogal fikir edinebilmek icin benim de onun da resimlerine bakabilirsin dogal bir gorunum istedigini de naci beye soylemelisin

Rica ederim ne demek. Ben ne kendimde ne de naci beyin baska sonuçlarında top goruntusu gormedim. Yaprak da naci beye oldu ve gayet dogal fikir edinebilmek icin benim de onun da resimlerine bakabilirsin dogal bir gorunum istedigini de naci beye soylemelisin

Tamam bu aklımda olsun:) bu arada resimlere nasıl bakılıyor??ben telefondan yazışıyorum sizlerle ondan belki göremedim??

Resim nasıl ekliyorum arkadaşlar özel resim diil sadece bu sayfaya eklemek istiyorum ayrık bir göğüs nasıl bu kadar birleştirilir bana ilginç geldi de:) beni ilgilendirdiği için olsa gerek:)

Tamam bu aklımda olsun:) bu arada resimlere nasıl bakılıyor??ben telefondan yazışıyorum sizlerle ondan belki göremedim??

Resimleri görebilmek için arkadaşlik isteği göndermen gerekiyor. Ama buraya resim eklemenin nasıl oldugunu ben de bilemiyorum, belki linkini kopyalasan olabilir, bilemiyorum

Resmine baktım:)Mükemmel naci çelik göstermiş marifetinii:) sende harika olmussun:) maşallah canımm:)

Resmine baktım:)Mükemmel naci çelik göstermiş marifetinii:) sende harika olmussun:) maşallash canımm:)

Sağol canım, darısı başına. Ben herşeyi naci beye bıraktım, o da sağolsun vücuduma en uygun protezi kullanmış.. Benimki rekonstruktif bir operasyon olduğu için gerçekten zordu, ama sagolsun doktorum beni uzmeden tek seferde düzeltti.

Back