mesajı revize etme gibi bir bölüm olsa muhteşem olacak.. 2 sene önce yazılmış bir yorumdu...şu an 3 sene bitti değişen birşey yok hala benim ayaklarım mutluluktan yere değmiyor
benim deeeeüstelik hala şoktayım. ne zaman kendime geleceğim acaba? :26:
kendine gelmek mi? bundan sonra hep böylesin hayatım
yok yok, birinin bana tokat atması gerek. hani yeşilçam filmlerinde olur ya. şöyle diyerek biri bana tokat atabilir. "senin artık göğüslerin var yaprak göğüsleriiiin vaaaaaarrr!" sonra ben de kendime gelip ağlamalıyım sevinçten.
Kalemcim inşallah göğüslerinle bir ömür boyu mutlu olursun :)
Mentoru kendinde, arionu ablanda görmüş biri olarak ameliyattan çok zaman sonra ikisinin yumuşaklığını yorumlar mısın?
Hangisinin gerçek meme hissine daha yakın olduğunu söyleyebilir misin canım?
teşekkür ediyorum canım.. arion ve mentor konusunda ben ablamdan ve kendimden gördüğüm süreci şöyle yorumlayabilirim. Mentor ben de kullanıldı ve ilk bir iki hafta şiş,füze gibi yukarıdaydı,zamanla şekilleri doğalalştı,20.gün itibariyle yumuşamaya başladı ve 10.günden itibaren naci bey yoğun masaj verdi.sabah akşam yapıyordum. Şu an 3 senem bitti ve yumuşaklığı konusunda doğal gögüs kıvamından farkı yok,yumuşacık,ablam da arion kullanıldı ve onun ilk zamanlar da yoğun ödemi yoktu,2. hafta itibariyle gögüs bombesi bile belirginleşmişti ve naci bey ona masaj vermedi,sadece banyoda yapabilirsin dedi. Şu an bakıldığında mentor ve arion arasında yumuşaklık konusunda ben bir fark göremiyorum. Fark iyileşme süreçlerinde görülüyor. Sen ameliyat olmayı düşünüyor musun,umarım açıklayıcı olmuştur
Düşünüyorum canım ben arionun diğerlerinden daha yumuşak olduğunu duymuştum. Doktorum Mentor ve Natrelle kullandığını söyleyince arada fazla fark var mı diye birebir yaşamış birinden öğrenmek istedim. İyileşme süreci benim için sorun değil çünkü ikisi de sonunda aynı kıvamı alıyor anladığım kadarıyla :)
Düşünüyorum canım ben arionun diğerlerinden daha yumuşak olduğunu duymuştum. Doktorum Mentor ve Natrelle kullandığını söyleyince arada fazla fark var mı diye birebir yaşamış birinden öğrenmek istedim. İyileşme süreci benim için sorun değil çünkü ikisi de sonunda aynı kıvamı alıyor anladığım kadarıyla :)
Bir bilgide benden gelsinProtezlerin 3 kıvamları var..Yani şöyle söyliyim 1 derece olan protezin en yumuşak kıvamlısıdır.2 derecesi orta sertlikte 3 dereceside en sert kıvamlı protezdir Bendede Mentor marka protez var.Kıvamı gayet olması gereken kıvamda diyebilirim.Normal bir gögüsteki kıvamla aynı.Ama ameliyattan sonraki süreç çok önemli.Çünkü istenilen kıvama hemen gelmiyor
teşekkür ederim arzumm... ben resim konusunda biraz zayıf kaldım sanırım. Ameliyat öncesi hali var yalnız onu koymak istemiyorum,çünkü her gördüğümde içim bir garip oluyor ve üzülüyorum.Ben öyle sürekli resim çekmedim ve kk da deneme yaparken silininince gidiyor mu gitmiyor mu derken resimlerim gitmiş oldu,zaten eklediğim resimler 1 senelik filandı. Maalesef teknoloji özürlüyüm ,şimdi size cici cici fotolar çeksem ,telefonumun çözünürlüğü çok düşük bir türlü yenileyemedim,önceki fotoları ablamdan gizli kapaklı onun telefonuyla çekmiştim,yine öyle bir ayarlama yapabilirsem ekleyeceğim buraya.. ameliyatın ilk ayları ve 6. aylık ve 1 yıllık resimleri naci beyde var ama naci bey resimleri vermiyor ben de kontrole gittiğimde görüyordum.Ev sakin olduğunda çözünürlüğü çok düşük olsa da 3 senelik hallerini gösteren bir kaç resim eklemeye çalışacağım ama 2 seneden sonra bir değişim olmadı,akıl edemedim,keşke 6 ayda 1 foto çekip koysaydım değişime bakardık... ama mutluluktan o bile gelmiyor insanın aklınaKalemcigim..Maşallah ameliyatının üzerinden 3 sene geçmişBurada en kıdemli olan arkadaşımız sensin sanırım bu durumda Abümüne baktım ama fotoları kaldırmışsın sanırım.Yaprakcıgımın ilk fotosu var Bilgilendirmek,degişime şahit olmak adına yeni haliyle ve ameliyattan sonraki ilk fotonu eklermisin acaba Bu degişimi görmek hem bana hemde birçok arkadaşımıza bilgi verecektir.Şimdiden teşekkür ederim..
teşekkür ederim arzumm... ben resim konusunda biraz zayıf kaldım sanırım. Ameliyat öncesi hali var yalnız onu koymak istemiyorum,çünkü her gördüğümde içim bir garip oluyor ve üzülüyorum.Ben öyle sürekli resim çekmedim ve kk da deneme yaparken silininince gidiyor mu gitmiyor mu derken resimlerim gitmiş oldu,zaten eklediğim resimler 1 senelik filandı. Maalesef teknoloji özürlüyüm ,şimdi size cici cici fotolar çeksem ,telefonumun çözünürlüğü çok düşük bir türlü yenileyemedim,önceki fotoları ablamdan gizli kapaklı onun telefonuyla çekmiştim,yine öyle bir ayarlama yapabilirsem ekleyeceğim buraya.. ameliyatın ilk ayları ve 6. aylık ve 1 yıllık resimleri naci beyde var ama naci bey resimleri vermiyor ben de kontrole gittiğimde görüyordum.Ev sakin olduğunda çözünürlüğü çok düşük olsa da 3 senelik hallerini gösteren bir kaç resim eklemeye çalışacağım ama 2 seneden sonra bir değişim olmadı,akıl edemedim,keşke 6 ayda 1 foto çekip koysaydım değişime bakardık... ama mutluluktan o bile gelmiyor insanın aklına
Canımmm nasılsın? Forumu bizi ihmal etme lütfeeenn, daha sık gir. Senin gibi tecrübeli arkadaşlarımın yazdıklarını okumak beni mutlu ediyor
bazı doktorlar vardır. telefonla teşhis koyar. ya da konulan bir teşhisi ve hastanın şikayetlerini dinler. sonra o ilaçları kullanma hiç gerek yok der. en basit tedavi yöntemini verir hastaya. hasta iyileşir.kalem de geçenlerde böyleydi. beni iyileştirdi
(bu arada, verdiğim örneği yaşadım. doktorun biri telefon mesafesiyle teşhis koymuştu ve antibiyotik kullanmak zorunda kalmamıştım. çok ciddi bir rahatsızlık değildi ama olsun. )
Kalem çok tatlı ve çok iyi niyetli biri. O yüzden forumda daha sık olsa keşke.
Canımmm nasılsın? Forumu bizi ihmal etme lütfeeenn, daha sık gir. Senin gibi tecrübeli arkadaşlarımın yazdıklarını okumak beni mutlu ediyor
bazı doktorlar vardır. telefonla teşhis koyar. ya da konulan bir teşhisi ve hastanın şikayetlerini dinler. sonra o ilaçları kullanma hiç gerek yok der. en basit tedavi yöntemini verir hastaya. hasta iyileşir.kalem de geçenlerde böyleydi. beni iyileştirdi
(bu arada, verdiğim örneği yaşadım. doktorun biri telefon mesafesiyle teşhis koymuştu ve antibiyotik kullanmak zorunda kalmamıştım. çok ciddi bir rahatsızlık değildi ama olsun. )
Kalem çok tatlı ve çok iyi niyetli biri. O yüzden forumda daha sık olsa keşke.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?