- 28 Ağustos 2011
- 2.504
- 281
- 173
iyiyim kuzum,bu ara bir acayip heyecanlı,gergin,mutlu ,stresli,karışık duygular içindeyim.. Yaprağım biliyor msn de anlatırım sana da:) onun için girip çıkıp bakıyorum,okuyorum ,çok yorum yazamıyorum ama burdayım.. senin mutluluğunu da okudum canım bir ömür boyu mutluluk diliyorum sana da yeni hayatında..ben hep buradayım yahu... ne zaman isterseniz bir nefes uzaklıkta:)
ayyy canım benim mutluyum zaten bu yazdıklarınızla daha da bir mutlu oluyorum.. bu sizin güzel gören gözleriniz... canım benim dikkat et kendine... ben birisi yardıma ihtiyaç olduğu anda yanında olmayı seviyorum.. Beni tanıyan insan beni görmese de aklına geldiğimde yüzüne bir gülümseme yerleşse yeterli benim için...
Canım benim çok teşekkür ederim. Hmmm merak ettim bakalım neler oluyor hayatında konuşuruz canımmmHep burda olduğunu hissettiriyorsun gerçekten biliyor musun iyi niyetin ve samimiyetinden ötürü :)
sağol canım benim o senin iyi niyetinden.. umarım hayatımız boyunca hep iyi insanlarla karşılaşırız,oraletimi de çok özledim 1 senedir görüşemiyoruz,aradım hadi ben istanbula gelicem dedim,işleri çok yoğun yine...burada edindiğim can dostlarımdan birisidir,ne zaman sorunum olsa hemen yetişir çözer,on da çok özledim..bir ara ayarlanıp hep birlikte buluşalım yıkarız ortalığı
Oralet yoğun yaşıyor hayatı ben 1 ay önce gördüğümde fıstık gibiydi hatun güzel, bakımlı cıvık cıvıl valla. Çok isterim ben canım ya ayarlayıp bir gün buluşalım çok güzel olur yakar geçeriz bence de ortalığı
selam badembende kaleme katılıyorum...oraletin bazı paylaşımlarına denk gelmiştim...çok faydalı paylaşımlardı onun gibileri bu forumlarda gerekli kişiler bence
bu arada güzel haberini okudum hayırlı olsun inşallah mutluluklar diliyorum
Evet canım ya oraletin paylaşımları öyle faydalı ve gerekli şeylerdi ki açıkçası çok arıyorum onun yokluğunu, gerçekten oralet e ihtiyacı var forumun bence de ben diyorum gir siteye. Teşekkür ederim canımmm inşallah senin gibi anne olurum ilerde de idolümsün
oraleti tanımıyorum ama konuşursan benden çok selam söyle;ara ara da olsa uğrasın çok seveni var gördüğüm kadarıyla....
Annelik duygusu bambaşka birşey canım ya Allah nasip etsin inşallah sanada ileride; çok teşekkürler arkadaşım eminim seninde önceliğin benim gibi çocukların olacaktır...onlara ilk örnek anne ve babadır ..o yüzden hayatın her noktasında davranışlarıma dikkat etmişimdir...biraz fazla doğrucu davutum ama ne yapayım değişmez bu huyum;politik hiç olamam 2 taraflı oynamak bana hiiiiiiiiiiiç uymaz canım:)))) senin güzel haberlerini takip ediyor ve senin adına mutlu oluyorum
Selamını söylerim canım, oraletimin seveni çoktur burda ameliyat olan arkadaşların %90 ına faydası dokunmuştur yazdıklarının hepsini okuyorum da öyle faydalı bilgiler vermiş ki. ben söyleyim tekrar dön foruma diye.
İnşallah canım ya bu konuda gerçekten seni kendime örnek alıyorum ikiyüzlülük en nefret ettiğim şeydir benim de. O yüzden muhteşem bir annesin bence. Hayatının insanını bulduğunda evlenmek çook güzel bir şey, çok farklı heyecanlar yakında nişanım var sana özelden soracağım çok şey olacak eğer rahatsızlık vermezsem
inşallah döner canım; çok sağol bademcim eminim sende iyi anne olacaksın...evlilik evet çok güzel aynı zamanda büyük sorumluluk canım hele minik sıpalar olunca tamam dünya onların etrafında dönüyor:))) eşimin izin olayı ramazana denk geldi antalyadaydık 8 gün 1 gün diskoya gitmedim ufaklık saclarımla oynayarak uyuyor onu bu zevkten mahrum edemedim; eskiden gittiğime saydım onun peşinde koşmak yorucu ama güzeldiherzaman canım hiç çekinme elimden ne gelirse yardımcı olurum:) çeyizine yapılacak varsa söyle
güzel bir konu olmuş teşekkürler
Kalemcimmmm mutlu bayramlar
arkadaşlar benim 2009 da kanser sebebiyle sol memem alındı.şu an çok iyiyim.artık meme ameliyatı olmak istiyorum.silikona pek sıcak bakmıyorum.karın yağlarından meme yapılıyor bu bana daha mantıklı geliyor.ankara da veya izmir de böyle ameliyat olan var mı?bana önerebileceğiniz bir doktor ismine çok ihtiyacım var.
.......................
Şu an 3,5 yıl geçti.. Ne oldu 3,5 yılda.... Eski kalem 2 temmuz 2009 günü ameliyat masasından bir daha kalkmadı,uyanan ruhu yenilenmiş,içi kıpır kıpır ,neşeli,yüzü sürekli gülümseyen bir kalemdi... artık özgüveni tam ve mutlu.. Uyandığı anda sanki hep onlarla birlikteymiş gibi hisseden... Canım doktorum herşey için teşekkürler... eski kalemi bir daha geri dönememek üzere gönderdiğiniz için sağolun
3 sene 5 aylık hallerinin resmini ekledim... çözünürlük kötü,ama en azından fikir sahibi olunabilir... Çooookk zorluklarla çektim bu fotoyu. Yandanda ekleyeceğim ama onu çekmeyi becermedim,çektiğim gibi ekleyeceğim[/QUOTE
canım senın adına sevındım ınsanın estetık olup mutluluga erısmesı cok guzel bende cok ıstıyorum. nacı beyı hep ıyı olarak duydum bırkac kısı begenmemıs yada sorun yasamıs tabı buda ınsanı korkutuyor. sen sanslılardansın allah bozmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?