• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KALEM1981 Meme Estetiği Ameliyatı

naci bey bana düzenl olarak 2 ay masaj yapmamı istemişti,ancak o da sabah akşam 10 ar kez bir takım harketler yapılıyordu..masajın protezin yumuşaması,şeklini alması ve kapsül oluşumunu engellemesi açısından oldukça önemi var,ama doktor tavsiye ediyorsa masaj yapılmalı.. sonrasında da bi kontrolde ben dalgasına " naci bey bunlar çok yumuşadılar,daha fazla masaj yapmamayaım "dedim naci bey de tamam dedi ama zaten ben genellikle yüz üstü yatarım ve yüz üstü yatış hep en iyi masjdır derler. bunun yanı sıra banyoda da yumuşak harketlerle masaj yapmayı öneriyordu naci bey.bence eğer doktor masaj öneriyorsa banucum devam etmende fayda var,yumuşamasına ve şeklini çabuk almasına yardımcı oluyor..

Ya kalemcim ben hayatimda hic sietustu uyuyamazdm zorlasam bile hemen yuzustu donerdim. Protezlerden sonra yuzustu uyuyamiyorum goguslerim o kadar buyuk ki.. Yastigi yukseltiyorum dengelemek icin ama bi bakiyorum gece yine yuzustu donmusum. 1ay gecto ama goguslerim yatarken cooook yukseklik olusturuyor. Depe degil dag oldular mubarek.. Naci bey beni anlamadi bence. Hatta kimseyi anladigini dusunmuyorum kendi kafasinda bir ideal meme var, hastaninki de onla ayniysa mutlu oluyor gibime geliyor.

Ya kalemcim ben hayatimda hic sietustu uyuyamazdm zorlasam bile hemen yuzustu donerdim. Protezlerden sonra yuzustu uyuyamiyorum goguslerim o kadar buyuk ki.. Yastigi yukseltiyorum dengelemek icin ama bi bakiyorum gece yine yuzustu donmusum. 1ay gecto ama goguslerim yatarken cooook yukseklik olusturuyor. Depe degil dag oldular mubarek.. Naci bey beni anlamadi bence. Hatta kimseyi anladigini dusunmuyorum kendi kafasinda bir ideal meme var, hastaninki de onla ayniysa mutlu oluyor gibime geliyor.

ilk zamanlar yüzüstü yatmak tuhaf gelecektir. o his her ay daha da azalıyor. ilk ay için böyle hissetmen doğal. 5 ay kadar oldu ben ameliyat olalı ve eskisinden daha rahat uyuyorum. bu konuda için rahat olsun.

merhaba kızlar,

ben de önümüzdeki hafta bir aksilik olmazsa ameliyat olacağım. cc konusunda ve protez markası konusunda oldukça kararsızım. düşünmekten uyku uyuyamıyorum. 16 cm boyundayım, 45 kiloyum ve neredeyse memem hiç yok. çok çok çok küçük. ergenlik çağında ilk kızların nasıl büyür, tıpkı öyle. çok büyük bir şey istemiyorum çünkü minyon bir insanım, abes durur bende, kaldıramam. zaten büyük protezi de saklayamaz meme derim, çok belli eder. ama küçük bir şey de istemiyorum. doktorum 275 cc olabilir dedi. kafam karıştı. küçük gibi onlar sanki, gerçi hiç görmedim kaç cc ne kadar büyüklükte ama bu siteden okuduğum kadarıyla küçük kalıyorlar.

daha sonra kullanılacak marka mentor. yine kk'dan okudum bir sürü yorum. mentor orta sertlikte demişler. natrelle,nagor, arian'ı falan daha çok övmüşler doğallık konusunda. ama mentor kullananlar da şikayteçi değiller, memnunlar. yani sert derken gerçekten mi sert olur? aklım hep karman çorman. ben evli değilim arkadaşlar, bekarım. yani ileride eşim ellediğinde plastik gibi semsert bir şeylere dokunsun istemiyorum. hatta o anlamadıkça söylemeyi bile düşünmüyorum. şu anda zaten evli olmadığımdan, eşimin de fikrini alamam. ya bi akıl verin bana, kafam çok karıştı ve bu ameliyatı o kadar çok istiyorum kii... ama bu sebeplerden dolayı kendimi konsantre edemiyorum, mutlu olamıyorum; ya yanlış karar verirsem diye...

merhaba canım bende gögüslerimi büyütmek istiyorum,seninkiler gibi dogal ve biraz buyuk olsun istiyorum boyum 1,75 kilom 65 sence kac cc taktırmalıyım

merhaba kızlar,

ben de önümüzdeki hafta bir aksilik olmazsa ameliyat olacağım. cc konusunda ve protez markası konusunda oldukça kararsızım. düşünmekten uyku uyuyamıyorum. 16 cm boyundayım, 45 kiloyum ve neredeyse memem hiç yok. çok çok çok küçük. ergenlik çağında ilk kızların nasıl büyür, tıpkı öyle. çok büyük bir şey istemiyorum çünkü minyon bir insanım, abes durur bende, kaldıramam. zaten büyük protezi de saklayamaz meme derim, çok belli eder. ama küçük bir şey de istemiyorum. doktorum 275 cc olabilir dedi. kafam karıştı. küçük gibi onlar sanki, gerçi hiç görmedim kaç cc ne kadar büyüklükte ama bu siteden okuduğum kadarıyla küçük kalıyorlar.

daha sonra kullanılacak marka mentor. yine kk'dan okudum bir sürü yorum. mentor orta sertlikte demişler. natrelle,nagor, arian'ı falan daha çok övmüşler doğallık konusunda. ama mentor kullananlar da şikayteçi değiller, memnunlar. yani sert derken gerçekten mi sert olur? aklım hep karman çorman. ben evli değilim arkadaşlar, bekarım. yani ileride eşim ellediğinde plastik gibi semsert bir şeylere dokunsun istemiyorum. hatta o anlamadıkça söylemeyi bile düşünmüyorum. şu anda zaten evli olmadığımdan, eşimin de fikrini alamam. ya bi akıl verin bana, kafam çok karıştı ve bu ameliyatı o kadar çok istiyorum kii... ama bu sebeplerden dolayı kendimi konsantre edemiyorum, mutlu olamıyorum; ya yanlış karar verirsem diye...

benim ki kas zarı altı ve mentor. en bir sıkıntı duymuyorum yumuşaklığı konusunda bana göre gayet yumuşak

Dün doktorumla uzun süre sonra görüşme fırsatı buldum, başka bir işim için İstanbuldaydım Fırsatını bulmuşken doktoruma da uğrayayım dedim. Şansım varsa gidince doktorumu görür bir merhaba derim diye düşündüm, çok şanslıydım ve doktorum klinikteydi. Eğer göremeden dönseydim gerçekten çok üzülürdüm. Gittim canım doktorumla sohbete başladık… Ben de ameliyattan sonra yüzümde hiç solmayan bir gülümseme kaldığı için göz kenarlarım da kırışıklıklar oluşmuştu. Önceki gülmediğim senelere saydım sanırım. Naci Bey gel botoks yapalım dedi, o da fark etmiş yüzümün halini sağolsun hemen müdahale etti, şimdi heyecanla botoksun sonucunu bekliyorum. Keyifli bir sohbet ve üstüne botoks ,benden mutlusu yok şu an.

Naci Bey benim için ameliyatımı yaptım, işim bitti şeklinde bir tavır sergileyen bir doktor olmadı hiçbir zaman. Ameliyat öncesi süreç ne kadar önemliyse ameliyat süreci ve iyileşme süreci de bir o kadar heyecanlı ve önemli bir süreç. Her ne zaman ihtiyaç duyduysam sağolsun desteğini esirgemedi. Ameliyat olduktan sonra insan kendisini biraz savunmasız ve tedirgin hissediyor, hoş ben bu tedirginliği kollarımı ilk 2 gün hoyratça kullandıktan sonra hissettim. İnsan yanlış bir şey yapmaktan ve zarar vermekten korkuyor, böylesi bir zamanda doktoruna ulaşabilmek ve doktorun o kriz anını yönetebilmesi çok çok önemli.

Ne kadar kötü bir duyguymuş insanın kendisini eksik hissetmesi... Aynalara bakmaya korkan ben artık her aynaya baktığımda gülümsüyorum. Gerçekten çok saçma olsa da kendimi eksik hissetmeme sebep olan bu durum beni çok ama çok yıpratmış. Ruhumu mutlulukla bezediğiniz için çok çok teşekkür ediyorum sevgili doktorum.

benim ki kas zarı altı ve mentor. en bir sıkıntı duymuyorum yumuşaklığı konusunda bana göre gayet yumuşak

kalemcim, perşembe günü ameliyat oluyorum.

canım senden bir ricam var. doktorum sertlik-yumuşaklık derecesi 2 olan protez kullanacağını söyledi. acaba sana hangi yumuşaklıkta protez konuldu; bana biraz fikir verir misin?

canım senden bir ricam var. doktorum sertlik-yumuşaklık derecesi 2 olan protez kullanacağını söyledi. acaba sana hangi yumuşaklıkta protez konuldu; bana biraz fikir verir misin?

kalemde koheziv 3 var. en sert olan.

canım senden bir ricam var. doktorum sertlik-yumuşaklık derecesi 2 olan protez kullanacağını söyledi. acaba sana hangi yumuşaklıkta protez konuldu; bana biraz fikir verir misin?[/QUOTE
şimdiden geçmiş olsun,umarım çok rahat bir iyileşme süreci geçirirsin, yaprağın da söylediği gibi sertlik derecesi 3 ve yumuşaklığı konusunda bir sıkıntım yok gayet yumuşaklar,burada hem kas zarı altı olmasının hem de 4 sene olmasının etkisi büyük,ilk zamanlar kalıp gibiydiler çünkü

kızlar teşekkür ederim cevaplar için...

sizce doktorumdan en yumuşağını mı isteyeyim o zaman? 2. derece çok mu sert olur ki ya ? ben henüz bekarım, yarın bir gün eşim demesin bunlar ne böyle diye :/ :(

kızlar teşekkür ederim cevaplar için...

sizce doktorumdan en yumuşağını mı isteyeyim o zaman? 2. derece çok mu sert olur ki ya ? ben henüz bekarım, yarın bir gün eşim demesin bunlar ne böyle diye :/ :(

benim ki mentor, 3. derece ve yumusacıklar, ben de bekarım,öyle anlaşılacak bir sertliği yok,gayet doğallar ... kas zarı altında mentorun sertliği ile ilgili sıkıntım yok kas altı ameliyat olan ve mentor kullanan arkadaşlara sertliğini sormak gerek..

benim ki mentor, 3. derece ve yumusacıklar, ben de bekarım,öyle anlaşılacak bir sertliği yok,gayet doğallar ... kas zarı altında mentorun sertliği ile ilgili sıkıntım yok kas altı ameliyat olan ve mentor kullanan arkadaşlara sertliğini sormak gerek..

Kalemcim selam :3: geçmiş olsun dileklerin için çok sağol arkadaşım :21: ben 1.sene öncesi meme küçültme oldum belki denk gelmişsindir o dönem yazılarıma yeni ise karın germe ameliyatı çizimi sırasında doktorum şu üst boşluğa minik silikon kayayım çok daha hoş olur dekolten dedi, zaten ameliyata gireceksin onuda yapalım tam olsun değince okey dedim...banada mentor marka kas altına konulmuş meme küçültmede ben ağrı duymamıştım ama bunda ki kas ağrısı mı? yoksa yabancı maddenin vermiş olduğu rahatsızlık mı bilemiyorum hiç rahat değilim bu durum ne kadar sürüyor canım

Merhaba ben de ameliyat olmak istiyorum. Ama merak ettiğim birkaç şey var. Birincisi ameliyat olduktan sonra çocuk emzirmede sorun olur mu? İkincisi ise doktor hangi doktorun bana uygun olacağını nasıl bulacağım?

Kalemcim selam :3: geçmiş olsun dileklerin için çok sağol arkadaşım :21: ben 1.sene öncesi meme küçültme oldum belki denk gelmişsindir o dönem yazılarıma yeni ise karın germe ameliyatı çizimi sırasında doktorum şu üst boşluğa minik silikon kayayım çok daha hoş olur dekolten dedi, zaten ameliyata gireceksin onuda yapalım tam olsun değince okey dedim...banada mentor marka kas altına konulmuş meme küçültmede ben ağrı duymamıştım ama bunda ki kas ağrısı mı? yoksa yabancı maddenin vermiş olduğu rahatsızlık mı bilemiyorum hiç rahat değilim bu durum ne kadar sürüyor canım

jelesec'iğim gec cevap için kdiden bomba gibi olduğuna kusura bakma. Şimdiden bomba gibi olduğuna eminim. Canım o kas ağrısıdır muhtemelen ama bir kaç haftaya hiçbirseyciğin kalmaz merak etme... Sen fıstık gibi oldun ,maşallah güle güle kullan canım.

Merhaba ben de ameliyat olmak istiyorum. Ama merak ettiğim birkaç şey var. Birincisi ameliyat olduktan sonra çocuk emzirmede sorun olur mu? İkincisi ise doktor hangi doktorun bana uygun olacağını nasıl bulacağım?

çocuk sahibi olmadığım için emzirme ile ilgili soruna net cevap veremeyeceğim maalesef.. Görüşme listene aldığın doktorlarla teker teker görüşecek ve içine sinen doktora ameliyat olacaksın. Doktora kendini çok iyi anlatabilmek çok ama çok önemli,iletişim sorunu olmamalı ve doktorunun yanında kendini güvende hissetmelisin,güvenemediğin bir doktora ameliyat olman mümkün değil

Kalem teşekkür eerim ama o kadar çok doktor ve olumlu olumsuz yorum var ki çok kafam karıştı. Dikiş izleri belli oluyor mu bir de. Bn bekarım ve daha sonrasında evlendiğim kişinin izleri anlamasını ameliyat olduğumu bilmesini istemiyorum.

Kızlar ben de göğüs büyütme ameliyatı olacam ve naci çelik son kararım:)artık eminim.görüşmeye gidicem ama önce göğüs ultrasonumu cektiricem bu hafta cunku genel bir kontrol yaptırmak istiyorum.sonraki haftayada randevu alıcam kısmetse.ben cok zayıfım.boyum 1.65 ya da biraz üstü??kilom 47.göğüsler ölçmeye korkuyorum.emzirmeden önce ufak ama 75 bedendi.şimdi daha da ufak:( tek düşüncem,oglum 2,5 yasında ve iyileşme sürecinde onu basıl idare edicem??görüşletimize ihtiyacım var.oğlumdan dolayı dürekli giremem ama tekrar bakıcam cevap veren olursa:)saat cok gec.iyi geceleerrr.

Back