vayyyy be 3 sene önce bu gün ameliyatımı olmuş,hastane odamda dinleniyordum... zaman ne çabuk geçiyor,böylesine mutlu olabileceğimi asla tahmin etmezdim,sevgili doktoruma sonsuz kez teşekkür ediyorum..içim içime sığmıyor
yaprağa geçmiş olsun dileklerimi ilet bitanem.çok sevindim resmini de gördüm harika olmuşlar.bu arada doktorumuzu görürsen benden selam söyle seviyorum onu :)))
yaprak ameliyatını oldu ve şu an çok mutlu ben de yanındaydım hatta resim bile çektik,vallahi maşallah diyorum çok ama çok güzel gözüküyorlar,tüm kızlara selam söylüyor.. internet erişiminin olmadığı bir yerde o yüzden sanırım eve geldiğinde ayrıntılı birşekilde yazar.. herkese çok selam söyledi,benden iletmesi,naci bey 320 cc natrelle 410 mm model protez kullanmış, şimdiden şekilleri bile muhteşem ilk günlerde böyleyse ben ileri günleri tahmin dahi edemiyorum.. hatta görün bakalım,benim profile resim ekliyorum kendi gözlerinizle görün
kız kalem o kadar mail gönderdim burnuş fotosu hiç yorum bile yapmadın aşkolsun yaniiiiiiii canım
ya inanmıyorumm sonundaa :) o kadar geri sayım yaptık ettik, oldu da bitti bile..darısı başımıza, yaprakcım çoook geçmiş olsun, en kısa zamanda seni aramızda görmek istiyoruz..detayları da çooook merak ediyorum
kuzummmm hihhhhhh çok özür dilerim hiç yorum yapmaz olur muyum... ben de mailime bakma fırsatım olmadı sürekli hata mesajı veriyordu şifreyle ilgili...,daha bu sabah bakabildim yorum yazacaktım sen benden önce yazmışsın.... yavruşum maşallah sen ameliyat mı oldun,asla inanmam... gerçekten çok ama çok güzel olmuş vallahi güzel hatunmuşsun zaten iyice bir güzelleşmişsin... canım güle güle kullan ..tekrar kusura bakma kuzucum... ama gerçekten çok yakışmış ben de mi olsam acaba diyorum:)
ben de gördün de acaba yorum yapmak mı istemedin diye düşündüm canım..o fotolarda aşırı bakımsızım ev hali yavruş çok teşekkür ederim :)
kuzum hiç bakımsız ya da ev hali gibi değilsin,maşallah fıstık gibisin...niye yorum yapmak istemeyeyim canım benim.. artık yaprak döndüğünde ortalığı birlikte kasıp kavurursunuz,tecrübelerinizden herkes faydalanmak ister canımmmmm güle güle kullan maşallah nazar değmesin
kalem,leyla, cihilek, burcu... çok teşekkür ederim güzellerim. burcuuumm, burun fotosu da yüklemişsin tatlım. hemen bakıyorum.
yavrummmm hoşgeldin mail de gönderdim ben sanae sen de anlat gelişmeleriiiiiii
sağol tatlım. konumu okursun canım. heyecanlı olsun.
bakıyorum hemen.
kalem,leyla, cihilek, burcu... çok teşekkür ederim güzellerim. burcuuumm, burun fotosu da yüklemişsin tatlım. hemen bakıyorum.
Cnm benim sonunda bitti kurtuldun çok şükür geçmiş olsun tatlım.Nasılsın çok yormuyorsun ve zorlamıyorsun kendini dimi.Çok sevindim güle güle kullan tadını çıkar bundan sonra herşey geride kaldı bundan sonrası keyif zamanı öpüyorum seni cnm.
tamam bebeğimmmm yorum bekliyorum :)
burcukom e postaya cevap yazdım. güzel olmuş burnun. gözün aydın.
ameliyat olalı tam 1 sene oldu ve sonuç inanın muhteşem..iyi bir doktor bulduktan sonra gerçekten bu operasyon çok güzel sonuçlar ortaya koyabiliyor. 2 temmuz 2009 'da oldum ameliyatımı..şu anki duruşları,yumuşaklıkları gerçekten doğal bir gögüsten farklı değil.. Bu ameliyata ihtiyaç duyan ve psikolojik açıdan kendisini hazır hisseden herkese bu ameliyatı tavsiye ediyorum,benim 1 senedir yüzümdeki gülümseme hiç gitmiyor,gerçekten bu ameliyat insan da müthiş bir özgüven artışına yol açıyor.sorusu olanlara elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım..ben de hep merak ediyodum,ameliyat olacağım dönemde acaba ameliyat olalı bi kaç sene olanlar ne alemde diye..maalesef kimseyi bulamamıştım..o yüzden yardıma ve sorularınıza hazırım kızlar.. ameliyat olacaklara şimdiden kolay gelsin.umarım herkes en az benim kadar mutlu olur.opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?