KALEM1981 Meme Estetiği Ameliyatı

ne güzel! darısı isteyen herkesin başına...

yaprak ameliyatını oldu ve şu an çok mutlu ben de yanındaydım hatta resim bile çektik,vallahi maşallah diyorum çok ama çok güzel gözüküyorlar,tüm kızlara selam söylüyor.. internet erişiminin olmadığı bir yerde o yüzden sanırım eve geldiğinde ayrıntılı birşekilde yazar.. herkese çok selam söyledi,benden iletmesi,naci bey 320 cc natrelle 410 mm model protez kullanmış, şimdiden şekilleri bile muhteşem ilk günlerde böyleyse ben ileri günleri tahmin dahi edemiyorum.. hatta görün bakalım,benim profile resim ekliyorum kendi gözlerinizle görün

yaprağa geçmiş olsun dileklerimi ilet bitanem.çok sevindim resmini de gördüm harika olmuşlar.bu arada doktorumuzu görürsen benden selam söyle seviyorum onu :)))

yaprağa geçmiş olsun dileklerimi ilet bitanem.çok sevindim resmini de gördüm harika olmuşlar.bu arada doktorumuzu görürsen benden selam söyle seviyorum onu :)))

bence de harika oldular,maşallah ilk günler için müthiş bir görüntü ... ben de tatile gidiyorum,yaprağın birkaç aylık halleri müthişolacak kendisine de söyledim... ilk günler en kötü görüntüdür,kendimden biliyorum,hiçbirşye benzemez,ama maşallah yaprağın bandajları olmasa ameliyat olmuş denemez.. Naci bey bu işteki ustalığını göstermiş oldu,ben sabah kontrole geldiklerinde naci beyin hemşiresinden yaprağın görmesi için sütyenin ön tarafını açıp gösterip gösteremeyeceğini sordum,o da gösterdi gerçekten gözlerime inanamadım,24 saat bile olmamıştı,ama sanki yıllardır bekliyorlarmış,o bölge hazırmış gibi yerleşmiş protezler... tekrar maşallah diyorum ve nazar boncuğumu da takayım

ya inanmıyorumm sonundaa :) o kadar geri sayım yaptık ettik, oldu da bitti bile..darısı başımıza, yaprakcım çoook geçmiş olsun, en kısa zamanda seni aramızda görmek istiyoruz..detayları da çooook merak ediyorum

kız kalem o kadar mail gönderdim burnuş fotosu hiç yorum bile yapmadın aşkolsun yaniiiiiiii canım

kız kalem o kadar mail gönderdim burnuş fotosu hiç yorum bile yapmadın aşkolsun yaniiiiiiii canım

kuzummmm hihhhhhh çok özür dilerim hiç yorum yapmaz olur muyum... ben de mailime bakma fırsatım olmadı sürekli hata mesajı veriyordu şifreyle ilgili...,daha bu sabah bakabildim yorum yazacaktım sen benden önce yazmışsın.... yavruşum maşallah sen ameliyat mı oldun,asla inanmam... gerçekten çok ama çok güzel olmuş vallahi güzel hatunmuşsun zaten iyice bir güzelleşmişsin... canım güle güle kullan ..tekrar kusura bakma kuzucum... ama gerçekten çok yakışmış ben de mi olsam acaba diyorum:)

evet chilekcim darısı senin başına... vallahi çok zor bir operasyon değil bence,uzman ellerin altında olunca,bir de güvendiğin bir doktor hiç de zor değil... evet yaprağa geri sayım yapıyorken oldu da bitti kendisi de hala inanamıyor.. detayları ben biliyorum ama yaprak kendisi paylaşır diye en ufak bir ayrıntı vermiyorum,heheheheh resim var şimdilik sadece....

ben de gördün de acaba yorum yapmak mı istemedin diye düşündüm canım..o fotolarda aşırı bakımsızım ev hali yavruş çok teşekkür ederim :)

ben de gördün de acaba yorum yapmak mı istemedin diye düşündüm canım..o fotolarda aşırı bakımsızım ev hali yavruş çok teşekkür ederim :)

kuzum hiç bakımsız ya da ev hali gibi değilsin,maşallah fıstık gibisin...niye yorum yapmak istemeyeyim canım benim.. artık yaprak döndüğünde ortalığı birlikte kasıp kavurursunuz,tecrübelerinizden herkes faydalanmak ister canımmmmm güle güle kullan maşallah nazar değmesin

ayyy bebeğimmmmmmmmmmmm çooookk teşekkür ederim sen de fıstılsındııırrr :) yaprak ı da çok özledim yaa ne zaman gelecek. gelsin de biz onun memişleri o benim burnuşumu görsün.

kalem,leyla, cihilek, burcu... çok teşekkür ederim güzellerim. burcuuumm, burun fotosu da yüklemişsin tatlım. hemen bakıyorum.

kalem,leyla, cihilek, burcu... çok teşekkür ederim güzellerim. burcuuumm, burun fotosu da yüklemişsin tatlım. hemen bakıyorum.

Cnm benim sonunda bitti kurtuldun çok şükür geçmiş olsun tatlım.Nasılsın çok yormuyorsun ve zorlamıyorsun kendini dimi.Çok sevindim güle güle kullan tadını çıkar bundan sonra herşey geride kaldı bundan sonrası keyif zamanı öpüyorum seni cnm.

sağol canım. 7. günümdeyim. dikkat ettim ve etmeye devam ediyorum. açtığım konuyu hepiniz birden okuyun. böylesi daha heyecanlı. iyi ki varsınız!

mesajı revize etme gibi bir bölüm olsa muhteşem olacak.. 2 sene önce yazılmış bir yorumdu... şu an 3 sene bitti değişen birşey yok hala benim ayaklarım mutluluktan yere değmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…