• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KALEM1981 Meme Estetiği Ameliyatı

geriye sayım başlasın.... leyla10'nin hayallerinin gerçekleştirilmesi için... geriye kaldı 13 gün...
ben de haberi alınca çok heyecanlandım. kızlar desteğe ihtiyaç var... birisi çok heyecanlı çünkü...
leylam canım benim herşeyin gönlünce olabileceğine ve mutluktan uçacağın günlerin geleceğine eminim.. hadi bakalım sıra sen de ..herşey istediğin gibi olacak.. kalpten gitmezse leylacık ameliyata girecek

Son düzenleme:
Bu ara ameliyatlar üstüne maaşallah, herkes yaza hazırlık derdinde galiba :1:

Benim de kaldı 25 gün...

geriye sayım başlasın.... leyla10'nin hayallerinin gerçekleştirilmesi için... geriye kaldı 13 gün...
ben de haberi alınca çok heyecanlandım. kızlar desteğe ihtiyaç var... birisi çok heyecanlı çünkü...
leylam canım benim herşeyin gönlünce olabileceğine ve mutluktan uçacağın günlerin geleceğine eminim.. hadi bakalım sıra sen de ..herşey istediğin gibi olacak.. kalpten gitmezse leylacık ameliyata girecek

Ben aslında sizden şanslıyım kızlar, yurtdışında yaşıyorum ve burda yaz çoktan geldi, ameliyatın hemen ardından savulun benim memeler geliyor :1:

bu yaza damgamızı biz vuracağız galiba:))))

ooooo alexus senin de pek birşey kalmamış,yaklaşmış ameliyatın,şöyle yazın keyfini rahat rahat çıkartırsın artık

Karamel,Pembefrezya,Oralet,Ayşegül41,Cubur,Copyright,Poisa,Aresya,Ariesna,Papatya55 ve geçen sene burada ameliyat günü hatta saatlerini saydığım diğer bütün arkadaşlarım nerelerdesiniz?
çok heyecanlıyım çokkkk.....

Son düzenleme:
Karamel,Pembefrezya,Oralet,Ayşegül41,Cubur,Copyright,Poisa,Aresya,Ariesna,Papatya55 ve geçen sene burada ameliyat günü hatta saatlerini saydığım diğer bütün arkadaşlarım nerelerdesiniz?
çok heyecanlıyım çokkkk.....

ayyyy bu nasıl bir heyecan.taaaa bilgisayarın karşısından bana geçirdin:) sakin ol hayatım,herşey güzel olacak

slm kalem 1981 istek gönderdim sana lütfen kabul et bu ameliyat için çok sıkı araştırmalardayım fotonu görüpte övenler var bende görmek istiyorum öpüldünüz canım
maalesef ki resimlerim sayfamda yok artık,bir deneme yaparken siliniyor mu geri alınıyor mu diye uğraşırken resimlerimi silmiş bulundum ve geri alamadım. resimleri bilgisayarda komple kalmasın diye uğraştığım ve geri dönüşüm kutusundan da sildiğim için yok maalesef.. ama düzgün bir fotograf makinesi bulup çekersem eklerim yine.. benim temmuzda 3 sene oluyor.3. senemde çeker eklerim:16:

maalesef ki resimlerim sayfamda yok artık,bir deneme yaparken siliniyor mu geri alınıyor mu diye uğraşırken resimlerimi silmiş bulundum ve geri alamadım. resimleri bilgisayarda komple kalmasın diye uğraştığım ve geri dönüşüm kutusundan da sildiğim için yok maalesef.. ama düzgün bir fotograf makinesi bulup çekersem eklerim yine.. benim temmuzda 3 sene oluyor.3. senemde çeker eklerim:16:

ok canım ameliyat olupta resimlerine ve farklılıkarı görmek için dvmlı arkadaşlar ekliyorum ki fikrim olsun ama şimdiye kadar gördüklerimde kesinlikle şu andaki fikrim yuvarlak protez en yakın zamandada muayenelere gitcem 3 doktorun arasında kaldım bir ankaralı olarak ama büyük ihtimalle zühtü beyi tercih etcem gibi özgeçmişini ve çeşitli sitelerde çok övgüler var darısı başımıza kızlar ben bu konuda karar verdiğimden beride çok mutluyum şimdiden olduktan sonraki özgüvenimi hiç düşünemiyorum pek havalı olcemmmm gibi hıhhhhh diye göğsümü gere doleşcemmmm ve bu günlerin acığını çıkarcam inşallah AMİN

bir 2 temmuz sabahı eski "kalemi" ameliyat masasında bırakıp yepyeni bir ben oldum.... Eksiklik duygusunun ruhunun en derinliklerine işlediği bir anda günler,dakikalar hatta saniyeler geçmek bilmedi. İnsan ruhuna yok yere neden acı çektir ki diye sonrasında çok sorguladım,bu sorunun çözümü böylesine kolay ve böylesine güzelmiymiş. doktoruma nefes aldığım her an teşekkür ediyorum,ben korkaklık edip geri çekildiğimde dahi bana cesaret verdiği yardım elini uzatmaktan çekinmediği için... bana göre ameliyat öncesi ve sonrası huzurlu bir süreç geçirebilmek için doktoruna güven duymak en önemli şey... zaman öylesine hızlı geçiyor ki 2 temmuzda 3 senem doluyor,tek bir sıkıntım dahi yok.... bakalım daha nice nice 3 yıllar geçirebilerim inşallah... Bilmiyorum neden ama bunları paylaşmak geldi içimden,3 sene öncesinde bir anda verdiğim bir karar beni kendimi bulmama sebep oldu... kendi benliğimi bulmamda,özgüvenimi kazanmam da sağladığı destek için doktorum naci beye sonsuz teşekkür ediyorum

bir 2 temmuz sabahı eski "kalemi" ameliyat masasında bırakıp yepyeni bir ben oldum.... Eksiklik duygusunun ruhunun en derinliklerine işlediği bir anda günler,dakikalar hatta saniyeler geçmek bilmedi. İnsan ruhuna yok yere neden acı çektir ki diye sonrasında çok sorguladım,bu sorunun çözümü böylesine kolay ve böylesine güzelmiymiş. doktoruma nefes aldığım her an teşekkür ediyorum,ben korkaklık edip geri çekildiğimde dahi bana cesaret verdiği yardım elini uzatmaktan çekinmediği için... bana göre ameliyat öncesi ve sonrası huzurlu bir süreç geçirebilmek için doktoruna güven duymak en önemli şey... zaman öylesine hızlı geçiyor ki 2 temmuzda 3 senem doluyor,tek bir sıkıntım dahi yok.... bakalım daha nice nice 3 yıllar geçirebilerim inşallah... Bilmiyorum neden ama bunları paylaşmak geldi içimden,3 sene öncesinde bir anda verdiğim bir karar beni kendimi bulmama sebep oldu... kendi benliğimi bulmamda,özgüvenimi kazanmam da sağladığı destek için doktorum naci beye sonsuz teşekkür ediyorum

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

canım benim. iyi ki yazdın bu mesajı. :29: belki senin gibi geri çekilip bu ameliyatı ve mutluluğu erteleyenler sayende cesaret alacak sözlerinden... :54:

kalem1981 ne kadar güzel yazmışsın..o günleri ben de biran önce görmek istiyorum :) kas zarı altından Naci Bey'e ameliyat olmuştun yanlış hatırlamıyorsam..aradan 3 sene geçmiş, bu yöntemin herhangi bir dezavantajını gördün mü? protezleri elle hissediyor musun? yumuşaklıkları nasıl? izlerin ne durumda? benim de kafamda naci bey ile barış bey var, henüz görüşmeye gitmedim..ameliyatı sonbaharda düşünüyorum..düşünce, tavsiye, bilgi..herşeye ihtiyacım var :)

kalem1981 ne kadar güzel yazmışsın..o günleri ben de biran önce görmek istiyorum :) kas zarı altından Naci Bey'e ameliyat olmuştun yanlış hatırlamıyorsam..aradan 3 sene geçmiş, bu yöntemin herhangi bir dezavantajını gördün mü? protezleri elle hissediyor musun? yumuşaklıkları nasıl? izlerin ne durumda? benim de kafamda naci bey ile barış bey var, henüz görüşmeye gitmedim..ameliyatı sonbaharda düşünüyorum..düşünce, tavsiye, bilgi..herşeye ihtiyacım var :)

her şey gayet normal. :nazar:
doktorlarla görüşmelisin. doktorlarla yüzyüze iletişim kurmanın daha doğru olacağını düşünüyorum. hem sen doktoruna nasıl bir biçim boyut istediğini aktarmış olursun hem de doktor beden ölçülerini görerek sana daha nete yakın yanıtlar verir. araştırma aşamasında bol şans! doktorunu seçtiğinde çok rahatlayacaksın. geriye sadece heyecanla beklemek kalacak. ameliyat günü belirlenince yılların yükü omzundan yavaş yavaş inmeye başlıyor çünkü. hadi bakalım, ben de eskiyeceğim burada ve yardım edeceğim yeni arkadaşlara. çok ho yaaaaa :52:

inşallah sen de o günleri bir an önce yaşarsın... benim 3 sene önce kas zarı altına yerleştirildi protezlerim,herhangi br dezavantajını yaşamadım,sıfır gögüs dokusu olmasına rağmen bir sıkıntım yok .. gayet doğal bir görünümde gayet yumuşak ve sıfır iz... artık iz filan yok.. ileride hayatıma girecek insana söylemeyi planlamıyorum dahi..bu kadar doğal bir görüntü varken bence gerek yok... ben her iki doktorla da görüştüm,karar senin sonuçta,vücuduna hangi yöntem uygunsa doktorun ona karar verir,hadi bakalım inşallah bir an önce olup kurtulursun

vayyyy be 3 sene önce bu gün ameliyatımı olmuş,hastane odamda dinleniyordum... zaman ne çabuk geçiyor,böylesine mutlu olabileceğimi asla tahmin etmezdim,sevgili doktoruma sonsuz kez teşekkür ediyorum..içim içime sığmıyor:16::16::16:

Back