göğüsleriyle birlikte gönlü de güzel arkadaşım kalem,her şey gönlünce olsun.
bende cokkkkkk beyendım resımlerını:)))))) kalemımmm[/QUOT
heheheheh cuburum aynısından sende de var kuzucum..vallahi seninkiler de çok güzeller güle güle kullan canım
geriye sayım başlasın.... leyla10'nin hayallerinin gerçekleştirilmesi için... geriye kaldı 13 gün...
ben de haberi alınca çok heyecanlandım. kızlar desteğe ihtiyaç var... birisi çok heyecanlı çünkü...
leylam canım benim herşeyin gönlünce olabileceğine ve mutluktan uçacağın günlerin geleceğine eminim.. hadi bakalım sıra sen de ..herşey istediğin gibi olacak.. kalpten gitmezse leylacık ameliyata girecek
Bu ara ameliyatlar üstüne maaşallah, herkes yaza hazırlık derdinde galiba
Benim de kaldı 25 gün...
Bu ara ameliyatlar üstüne maaşallah, herkes yaza hazırlık derdinde galiba
Benim de kaldı 25 gün...
bu yaza damgamızı biz vuracağız galiba:))))
bu yaza damgamızı biz vuracağız galiba:))))
ooooo alexus senin de pek birşey kalmamış,yaklaşmış ameliyatın,şöyle yazın keyfini rahat rahat çıkartırsın artık
Karamel,Pembefrezya,Oralet,Ayşegül41,Cubur,Copyright,Poisa,Aresya,Ariesna,Papatya55 ve geçen sene burada ameliyat günü hatta saatlerini saydığım diğer bütün arkadaşlarım nerelerdesiniz?
çok heyecanlıyım çokkkk.....
yaza mı damganı vuracaksın plajlara mı bilemedim artık
maalesef ki resimlerim sayfamda yok artık,bir deneme yaparken siliniyor mu geri alınıyor mu diye uğraşırken resimlerimi silmiş bulundum ve geri alamadım. resimleri bilgisayarda komple kalmasın diye uğraştığım ve geri dönüşüm kutusundan da sildiğim için yok maalesef.. ama düzgün bir fotograf makinesi bulup çekersem eklerim yine.. benim temmuzda 3 sene oluyor.3. senemde çeker eklerimslm kalem 1981 istek gönderdim sana lütfen kabul et bu ameliyat için çok sıkı araştırmalardayım fotonu görüpte övenler var bende görmek istiyorum öpüldünüz canım
maalesef ki resimlerim sayfamda yok artık,bir deneme yaparken siliniyor mu geri alınıyor mu diye uğraşırken resimlerimi silmiş bulundum ve geri alamadım. resimleri bilgisayarda komple kalmasın diye uğraştığım ve geri dönüşüm kutusundan da sildiğim için yok maalesef.. ama düzgün bir fotograf makinesi bulup çekersem eklerim yine.. benim temmuzda 3 sene oluyor.3. senemde çeker eklerim
bir 2 temmuz sabahı eski "kalemi" ameliyat masasında bırakıp yepyeni bir ben oldum.... Eksiklik duygusunun ruhunun en derinliklerine işlediği bir anda günler,dakikalar hatta saniyeler geçmek bilmedi. İnsan ruhuna yok yere neden acı çektir ki diye sonrasında çok sorguladım,bu sorunun çözümü böylesine kolay ve böylesine güzelmiymiş. doktoruma nefes aldığım her an teşekkür ediyorum,ben korkaklık edip geri çekildiğimde dahi bana cesaret verdiği yardım elini uzatmaktan çekinmediği için... bana göre ameliyat öncesi ve sonrası huzurlu bir süreç geçirebilmek için doktoruna güven duymak en önemli şey... zaman öylesine hızlı geçiyor ki 2 temmuzda 3 senem doluyor,tek bir sıkıntım dahi yok.... bakalım daha nice nice 3 yıllar geçirebilerim inşallah... Bilmiyorum neden ama bunları paylaşmak geldi içimden,3 sene öncesinde bir anda verdiğim bir karar beni kendimi bulmama sebep oldu... kendi benliğimi bulmamda,özgüvenimi kazanmam da sağladığı destek için doktorum naci beye sonsuz teşekkür ediyorum
bir 2 temmuz sabahı eski "kalemi" ameliyat masasında bırakıp yepyeni bir ben oldum.... Eksiklik duygusunun ruhunun en derinliklerine işlediği bir anda günler,dakikalar hatta saniyeler geçmek bilmedi. İnsan ruhuna yok yere neden acı çektir ki diye sonrasında çok sorguladım,bu sorunun çözümü böylesine kolay ve böylesine güzelmiymiş. doktoruma nefes aldığım her an teşekkür ediyorum,ben korkaklık edip geri çekildiğimde dahi bana cesaret verdiği yardım elini uzatmaktan çekinmediği için... bana göre ameliyat öncesi ve sonrası huzurlu bir süreç geçirebilmek için doktoruna güven duymak en önemli şey... zaman öylesine hızlı geçiyor ki 2 temmuzda 3 senem doluyor,tek bir sıkıntım dahi yok.... bakalım daha nice nice 3 yıllar geçirebilerim inşallah... Bilmiyorum neden ama bunları paylaşmak geldi içimden,3 sene öncesinde bir anda verdiğim bir karar beni kendimi bulmama sebep oldu... kendi benliğimi bulmamda,özgüvenimi kazanmam da sağladığı destek için doktorum naci beye sonsuz teşekkür ediyorum
kalem1981 ne kadar güzel yazmışsın..o günleri ben de biran önce görmek istiyorum :) kas zarı altından Naci Bey'e ameliyat olmuştun yanlış hatırlamıyorsam..aradan 3 sene geçmiş, bu yöntemin herhangi bir dezavantajını gördün mü? protezleri elle hissediyor musun? yumuşaklıkları nasıl? izlerin ne durumda? benim de kafamda naci bey ile barış bey var, henüz görüşmeye gitmedim..ameliyatı sonbaharda düşünüyorum..düşünce, tavsiye, bilgi..herşeye ihtiyacım var :)
kalem1981 ne kadar güzel yazmışsın..o günleri ben de biran önce görmek istiyorum :) kas zarı altından Naci Bey'e ameliyat olmuştun yanlış hatırlamıyorsam..aradan 3 sene geçmiş, bu yöntemin herhangi bir dezavantajını gördün mü? protezleri elle hissediyor musun? yumuşaklıkları nasıl? izlerin ne durumda? benim de kafamda naci bey ile barış bey var, henüz görüşmeye gitmedim..ameliyatı sonbaharda düşünüyorum..düşünce, tavsiye, bilgi..herşeye ihtiyacım var :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?