insan görünce selam vermez mi
Kalemcim aramıza hoşgeldin.Kararın beni mutlu ettiBu sitede başta oralet olmak üzere senin,poisanın ve burcu1028in ayrı bir yeri var
Teşekkür ederim canım benim
Kalemcim aramıza hoşgeldin.Kararın beni mutlu ettiBu sitede başta oralet olmak üzere senin,poisanın ve burcu1028in ayrı bir yeri var
sağol canım... senin de iyileşme sürecin muhteşem gidiyor dilacım,resimlerin zaten ayrı ,tartışmasız süperler... ameliyat sürecimin öncesi ve sonrasını,ameliyat günümü alıp ,gün gün geri sayarken,ameliyattan korkup umutsuzluğa kapıldığımda yanımda kk daki iyi kalpli güzel insanlar vardı. Bilgisayardan da olsa birisinin sizin sorunuzla ilgili vereceği cevap öylesine işe yarayabiliyor ki bunu zaten hepimiz biliyoruz. Kaldığımız yerden devam edeilim o zaman
Haydi bakalım öyleyse güzel paylaşımlar adına tekrar aramıza hoşgeldin bebek
teşekkürler baby.... bir ara istanbul turu yapalım... vallahi seni görmeden oraletim sayesinde tanıdım kuzucum. bir gün mutlaka görüşmek dileğiyle
Valla görüşmek çok isterim şekerim.Oraletim sayesinde ben de seni tanımadan sevdim:)
bu arada kızlar estetik plastik rekonstruktif derneği başkanı prof.dr. murat topalan fransız marka protez ile ilgili açıklama yapmış. Şu an için sınırlı sayıda üretilen bir protez markası ve Türkiye'de çok fazla kullanılmadığından bahsetmiş,zaten doktorlar hastalarına ulaşıp gerekli kontrolleri yapacaklar ,demke ki durum gerçekten ciddi..umarım pip kullanılan çok fazla insan yoktur
evet canım ben de az sayıda kullanıldığını okudum..ama durum çok ciddi çünkü bu protez kullanılan hastaların çoğuna meme kanseri teşhisi konmuş Fransa da..Ayy Allahımm bizleri korusunnn
burcu102008 cim ben senin resimlerine yeni bakmışım,süper olmuşlar seninkiler de maşallah.... ne güzel değil mi istediğin kıyafeti giyebilmek
bu arada kızlar estetik plastik rekonstruktif derneği başkanı prof.dr. murat topalan fransız marka protez ile ilgili açıklama yapmış. Şu an için sınırlı sayıda üretilen bir protez markası ve Türkiye'de çok fazla kullanılmadığından bahsetmiş,zaten doktorlar hastalarına ulaşıp gerekli kontrolleri yapacaklar ,demke ki durum gerçekten ciddi..umarım pip kullanılan çok fazla insan yoktur
evet canım yaa inanılmaz bi duygu gerçekten bundan 5 6 ay önce hep güzel göğüslerimin hayalini kuruyordum..burda ameliyat olan arkadaşların fotolarına bakıp bakıp benimkiler de böyle olcak mı diyip iç geçiriyordum..iyi ki doktorlarımız varlar sağlığına duacıyım doktorumun :) ve bu sitede bana yardımcı olan başta oralet ve dilacığım olmak üzere ameliyat öncesi desteklerini esirgemeyen arkadaşların o kadar faydası oldu ki..oralet şimdi bana barış beyin en çabuk iyileşen hastası olarak beni geçtin diye takılıyor..bunların olması hayaldi benim için gerçek oldu :) beğenmene de çook sevindim canımmm.
birşeylere ve birilerine kızıp gitmiştim,ama kadınlar kulubü öylesine bağlılık yapmış ve kendi sürecimi düşündüğümde bana o kadar çok yardımcı olan insan oldu ki... onun için siteye yeniden mail atıp üyeliğimi aktifleştirdim ve mutluyum...hadi bakalım yaprakçım hayırlı olsun şimdiden ,geçmişler olsun..yardıma ihtiyacı olan olursa ben yine elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım..
iyi ettin canım. herkese yardımcı olmuşsun bilgilerinle, moral vermişsin. yine burdasın, çok iyi ettin, hoş geldin.bu arada, fotoların harika.[/QU
teşekkür ederim fotoları beğenmene sevindim,inşallah daha güzeli seninki olur
iyi ettin canım. herkese yardımcı olmuşsun bilgilerinle, moral vermişsin. yine burdasın, çok iyi ettin, hoş geldin.bu arada, fotoların harika.[/QU
bende cokkkkkk beyendım resımlerını:)))))) kalemımmm
[QUOTE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?