KALEM1981 Meme Estetiği Ameliyatı

insan görünce selam vermez mi

Canımss...hoşgeldinnn...sefalar getirdinnn...Ben bazen telefondan,giriyorum nete,bilgisayardan girmek gibi kolay olmuyor tabi,yoksa Allahın selamını senden niye esirgiyim canımcıgım,bizim arkadaşlıgımızda uzun bir zamana dayanıyor bebegim ;-) Bundan,sonra hoş sohbetlerimize seninde katılman tabiki hoşuma gider,iyiki geldin.Bak burada Sevgili Naci hocamız hakkında senden yorum bekleyen,yardım isteyen arkadaşlarımız var.Sevgili doktorlarımız hakkında buradaki arkadaşlara bilgi vermek bizim boynumuzun borcu )

Kalemcim aramıza hoşgeldin.Kararın beni mutlu ettiBu sitede başta oralet olmak üzere senin,poisanın ve burcu1028in ayrı bir yeri var
Teşekkür ederim canım benim

sağol canım... senin de iyileşme sürecin muhteşem gidiyor dilacım,resimlerin zaten ayrı ,tartışmasız süperler... ameliyat sürecimin öncesi ve sonrasını,ameliyat günümü alıp ,gün gün geri sayarken,ameliyattan korkup umutsuzluğa kapıldığımda yanımda kk daki iyi kalpli güzel insanlar vardı. Bilgisayardan da olsa birisinin sizin sorunuzla ilgili vereceği cevap öylesine işe yarayabiliyor ki bunu zaten hepimiz biliyoruz. Kaldığımız yerden devam edeilim o zaman

Haydi bakalım öyleyse güzel paylaşımlar adına tekrar aramıza hoşgeldin bebek

bu arada kızlar estetik plastik rekonstruktif derneği başkanı prof.dr. murat topalan fransız marka protez ile ilgili açıklama yapmış. Şu an için sınırlı sayıda üretilen bir protez markası ve Türkiye'de çok fazla kullanılmadığından bahsetmiş,zaten doktorlar hastalarına ulaşıp gerekli kontrolleri yapacaklar ,demke ki durum gerçekten ciddi..umarım pip kullanılan çok fazla insan yoktur

evet canım ben de az sayıda kullanıldığını okudum..ama durum çok ciddi çünkü bu protez kullanılan hastaların çoğuna meme kanseri teşhisi konmuş Fransa da..Ayy Allahımm bizleri korusunnn

burcu102008 cim ben senin resimlerine yeni bakmışım,süper olmuşlar seninkiler de maşallah.... ne güzel değil mi istediğin kıyafeti giyebilmek

evet canım ben de az sayıda kullanıldığını okudum..ama durum çok ciddi çünkü bu protez kullanılan hastaların çoğuna meme kanseri teşhisi konmuş Fransa da..Ayy Allahımm bizleri korusunnn

Allah korusun,aslında bu protezlerin hangi hastanelere hangi doktorlara getirildiğinin bir listesi vardır muhtemelen..korkunç bir düşünce ama şekli şemali çok hoş ama içinde patlamaya hazır bir bomba taşımak gibi

evet canım yaa inanılmaz bi duygu gerçekten bundan 5 6 ay önce hep güzel göğüslerimin hayalini kuruyordum..burda ameliyat olan arkadaşların fotolarına bakıp bakıp benimkiler de böyle olcak mı diyip iç geçiriyordum..iyi ki doktorlarımız varlar sağlığına duacıyım doktorumun :) ve bu sitede bana yardımcı olan başta oralet ve dilacığım olmak üzere ameliyat öncesi desteklerini esirgemeyen arkadaşların o kadar faydası oldu ki..oralet şimdi bana barış beyin en çabuk iyileşen hastası olarak beni geçtin diye takılıyor..bunların olması hayaldi benim için gerçek oldu :) beğenmene de çook sevindim canımmm.
burcu102008 cim ben senin resimlerine yeni bakmışım,süper olmuşlar seninkiler de maşallah.... ne güzel değil mi istediğin kıyafeti giyebilmek

Aslında pip marka silikon için iyi değil denmesi ilk değil.Ben onu 2-3 sene önce de duymuştum kalemcim ve inanırmısın dünden beri 100 kez telefon aldım bu silikon haberi yüzünden:)))

Canım benim kurban olurum sana,sen mutlusun ya o bize yeter.İstek senden di destek de bizden

iyi ettin canım. herkese yardımcı olmuşsun bilgilerinle, moral vermişsin. yine burdasın, çok iyi ettin, hoş geldin.bu arada, fotoların harika.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…