herkese yeniden merhaba. bu siteye 2007 den beri üyeyim ve 2009 da ameliyat oldum,bana ameliyat sürecimde destek olan tüm kk daki arkadaşlarıma sonsuz teşekkür ediyorum ve 2009 dan beri ameliyatımın en başından en sonuna kadar ameliyathanenin kapısından ,uyuma anına ve uyanışıma kadar her türlü ayrıntıyı burada paylaştım.. Artık sanırım artık benim paylaşacaklarım ve sizlere aktaracağım bilgiler bitti çünkü ameliyat olalı 3 seneye yaklaşıyor,hergünüme şükrediyorum ki naci bey gibi işinde uzman ve insan psikolojisinden iyi anlayan bir doktor ile karşılaştım,nefesimi aldığım her an ,gözlerimin içinin güldüğü her an naci beye minnetimi gönderiyorum. Hep söylüyorum ve söylemeye devam edeceğim gerçekten psikoljisini bu sorunla yıpratan bir insan bu ameliyat ile çok ama çok mutlu olabiliyor.. Ben mutluyum,umarım herkes en az benim kadar mutlu olur.Ameliyatımı olup,buradan gitmedim her türlü aşamayı paylaştım vefa borcumu ödedim ,artık kk daki sevgili arkadaşlarıma sağlayabileceğim desteğin bittiğini düşünüyor ve üyeliğimi kapatıyorum... Kendini eksik hissetmenin ne demek olduğunu en iyi bilen insanlardan birisi olarak Allahım kimseye bu duyguyu yaşatmasın veya bu duyguyla başaçıkabilme gücü versin... Bu süreçte bana yardım elini uzatmaktan çekinmeyen,her soruma sabırla cevap veren doktoruma sonsuz kez teşekkür ediyorum,iyi ki doktorumu tanıyıp iyi ki olmuşum...
kk melekleri kendinize çok ama çok iyi bakın ve doktorlarla yüzyüze görüşerek en doğru kararın alınabileceğini unutmayın benden şimdilik bu kadar sevgiyle kalın... sevgilerimle kalem1981