herkese selam uzun süredir yazmıyordum.... ama yazmadığım sürede boş durmadım,mutluyum mutluluğum kat ve kat artarak devam ediyor... Bu süreçte ben gidip bir şey daha yaptım:) Hehehehehe naci beye gidip alnıma botoks yaptırdım.Çook güzel o... estetik dokunuşlar tehlileki olmaya başlıyor,çünkü sonuçları çok güzel oldu,botoks ile gözlerim daha bir ortaya çıktı,sanki bir kaç yaş daha önceye gitmiş gibi duruyorum.... sanırım bu gidişle bir gün burun ameliyatını da oldum geldim derseniz şaşırmayın..
Kalemcim geçmiş olsun:)Yenilendikçe yenilenesi geliyor insanın değil mi:)
sağol canım kesinlikle haklısın.... ayy o kadar yoğunum ki kontrole dahi gidemedim.bir gün gidiecem inşallah ama o zaman botoksun etkisi geçmiş olmaz inşallah
Kalemcim merhaba.Yazilarini biraz da olsa okudum,cok guzel bilgiler veriyorsun.Benim de bir sorum olacakti :) Ameliyati olduktan kac gun sonra normal hayata gecis oluyor?
Benim ameliyati olduktan 10 gun sonra yurtdisinda onemli bir seminere katilmam gerekiyor,ameliyat buna engel midir?10 gun icinde iyilesir mi gogusler?
Cevabin icin simdiden cok tesekkurler..
Sevgiler..
canım şimdiden geçmiş olsun .... ben 10. günde işimdydim kolalrımı yukarı aşağı kaldırmaktan tut koli taşımaya kadar herşeyi yaptım,10 gün yeter de artar bile ..ben de acayip bir yoğunluğun içerisine girdim,merak etme 10 gün uzun bir süre
Cok sevindim canimm,umarim 10 gun benim icin de yeterli olur :)) Soylediklerine gore yeterli olacak gibi gorunuyor :) Peki Kalemcim son bir soru:10 gun sonra gogusler nasil gorunuyor acaba,normal gogus gorunumunu aliyorlar mi?Mutlaka ameliyata gore degisir ama eger basarili bir ameliyatsa 10 gun icinde guzel bir sonuc alinabilir mi,goruntu ve de yumusaklik acisindan?
Sana da cok gecmis olsun canim,herseyin guzel olduguna cok sevindim, darisi tum isteyenlerin basina..
herkese yeniden merhaba. bu siteye 2007 den beri üyeyim ve 2009 da ameliyat oldum,bana ameliyat sürecimde destek olan tüm kk daki arkadaşlarıma sonsuz teşekkür ediyorum ve 2009 dan beri ameliyatımın en başından en sonuna kadar ameliyathanenin kapısından ,uyuma anına ve uyanışıma kadar her türlü ayrıntıyı burada paylaştım.. Artık sanırım artık benim paylaşacaklarım ve sizlere aktaracağım bilgiler bitti çünkü ameliyat olalı 3 seneye yaklaşıyor,hergünüme şükrediyorum ki naci bey gibi işinde uzman ve insan psikolojisinden iyi anlayan bir doktor ile karşılaştım,nefesimi aldığım her an ,gözlerimin içinin güldüğü her an naci beye minnetimi gönderiyorum. Hep söylüyorum ve söylemeye devam edeceğim gerçekten psikoljisini bu sorunla yıpratan bir insan bu ameliyat ile çok ama çok mutlu olabiliyor.. Ben mutluyum,umarım herkes en az benim kadar mutlu olur.Ameliyatımı olup,buradan gitmedim her türlü aşamayı paylaştım vefa borcumu ödedim ,artık kk daki sevgili arkadaşlarıma sağlayabileceğim desteğin bittiğini düşünüyor ve üyeliğimi kapatıyorum... Kendini eksik hissetmenin ne demek olduğunu en iyi bilen insanlardan birisi olarak Allahım kimseye bu duyguyu yaşatmasın veya bu duyguyla başaçıkabilme gücü versin... Bu süreçte bana yardım elini uzatmaktan çekinmeyen,her soruma sabırla cevap veren doktoruma sonsuz kez teşekkür ediyorum,iyi ki doktorumu tanıyıp iyi ki olmuşum...
kk melekleri kendinize çok ama çok iyi bakın ve doktorlarla yüzyüze görüşerek en doğru kararın alınabileceğini unutmayın benden şimdilik bu kadar sevgiyle kalın... sevgilerimle kalem1981
herkese yeniden merhaba. bu siteye 2007 den beri üyeyim ve 2009 da ameliyat oldum,bana ameliyat sürecimde destek olan tüm kk daki arkadaşlarıma sonsuz teşekkür ediyorum ve 2009 dan beri ameliyatımın en başından en sonuna kadar ameliyathanenin kapısından ,uyuma anına ve uyanışıma kadar her türlü ayrıntıyı burada paylaştım.. Artık sanırım artık benim paylaşacaklarım ve sizlere aktaracağım bilgiler bitti çünkü ameliyat olalı 3 seneye yaklaşıyor,hergünüme şükrediyorum ki naci bey gibi işinde uzman ve insan psikolojisinden iyi anlayan bir doktor ile karşılaştım,nefesimi aldığım her an ,gözlerimin içinin güldüğü her an naci beye minnetimi gönderiyorum. Hep söylüyorum ve söylemeye devam edeceğim gerçekten psikoljisini bu sorunla yıpratan bir insan bu ameliyat ile çok ama çok mutlu olabiliyor.. Ben mutluyum,umarım herkes en az benim kadar mutlu olur.Ameliyatımı olup,buradan gitmedim her türlü aşamayı paylaştım vefa borcumu ödedim ,artık kk daki sevgili arkadaşlarıma sağlayabileceğim desteğin bittiğini düşünüyor ve üyeliğimi kapatıyorum... Kendini eksik hissetmenin ne demek olduğunu en iyi bilen insanlardan birisi olarak Allahım kimseye bu duyguyu yaşatmasın veya bu duyguyla başaçıkabilme gücü versin... Bu süreçte bana yardım elini uzatmaktan çekinmeyen,her soruma sabırla cevap veren doktoruma sonsuz kez teşekkür ediyorum,iyi ki doktorumu tanıyıp iyi ki olmuşum...
kk melekleri kendinize çok ama çok iyi bakın ve doktorlarla yüzyüze görüşerek en doğru kararın alınabileceğini unutmayın benden şimdilik bu kadar sevgiyle kalın... sevgilerimle kalem1981
kalemcim, ben de naci beye ameliyat olacağımameliyat sürecini okudum. arkadaş olarak ekledim, kabul edersen desteğini bekliyorum.
Yaprakcım Kalem Siteden ayrıldı.Artık foruma girmicekmiş.
Üyeligini aktif etmiş,daha dün onlıne gördüm kendisini
Üyeligini aktif etmiş,daha dün onlıne gördüm kendisini
dilacım geri geldim... vallahi senin resimleri gördüm,müthiş müthiş olmuşsun güle güle kullan canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?