KALEM1981 Meme Estetiği Ameliyatı

Oralet etrafına neşe saçan bi insan:)Senide merak ediyorum tatlım,umarım en yakın zamana 3lü fıkır fıkır bir gün geçiririz:)

neden olmasın canım.. enerji yüklü bir şekilde üçümüzün bir araya geldiğinde çevrede yaratacağımız tahribatın boyutlarını tahmin edemiyorum.. inşallah bir gün görüşebiliriz neden olmasın,sen oraleti ayarla ben bir şekilde yetişirim size..onun da benim de saçma sapan bitmeyen bir yoğunluğumuz var maalesef

merhaba KALEM1981, öncelikle geçmiş olsun. şimdi nasılsın? epey zaman geçmiş ameliyatının üstünden. silikonlu gibi hissediyor musun? yoksa unuttun gitti mi sende?
kas zarı altı olmuşsun. ben de bu tekniği mantıklı buldum, ağrı, iyileşme süreci ve doğal görünüm açısından. inşallah gideceğim dr da aynı fikirde olur.
uzun zamandır kafamda olan bir ameliyattı bu. zamanında yeterli birikimim olmadığı için araştırma da yapmamıştım. bilgi toplamaya daha bu ay başladım. ne büyük hataymış. her şey nasip kısmet işte.
ben ne zaman kendi konumu açacağım acaba? kış gibi düşünüyorum. çünkü çalışıyorum. aklımdaki ilk tatil döneminde olursam sorunsuz bir şekilde, çok mutlu olacağım.
çevrene sürekli gülücükler yaydığını söylemişsin. bu söz beni çok etkiledi.
bende polikistik over var. ilaç kullandığım dönemlerde göğüslerim büyüyünce bile çoook mutlu oluyordum. bu kadar da olsa razıydım diyordum. bu ne biçim talihtir ki, bazıları göğüslerini taşıyamazken bizler onca sıkıntıya düşüyoruz. öyle üzülüyorum ki! ama artık yeter dedim. ben de bir bayanım, kendimi dişi hissedemiyorum. bunun ne dayanılmaz bir acı olduğunu çok derinlerimde hissediyorum. çok mutsuzum ve inşallah ben de bu ameliyatla sorunsuz bir biçimde mutlu günlere kavuşurum.

teşekkür ederim canım,ben ameliyat olduğumu unuttum desem yalan olur,çünkü böylesi güzel bir sonuç ortaya çıkması,benim hayal gücümün bile sınırlarını aşıyordu. sonuç gerçekten çok ama çok güzel oldu,ameliyat olalı 2 seneyi geçti ve bir gün bile neden oldum demedim,mutlulktan ayakalrım yere basmıyor,gerçekten bu ameliyatı olmadan önce psikolojim çok kötüydü ve ben yaşamaya bu ameliyat olduktan sonra başladım.. inan aynalara bile bakamıyordum,seni çok iyi anlıyorum,ne yap et bir an önce ol şu ameliyatı,ruhunun daha fazla yıpranmasına,hırpalanamsına izin verme.inan sonuç çok güzel oluyor,senin ne hissettiğini çok ama çok iyi anlıyorum,yalnız değilsin ve bu sorunun çözümü gözünde büyyüttüğün kadar zor değil emin olabilirsin

değmesin.
böyle yorumları okuyunca cesaretleniyorum. en çok ihtiyacım olan şeylerden biri de cesaret zaten. ameliyattan sonra yaşamaya başladım demişsin. çok etkileyici bir söz bu. ayrıntıları konuşmamız mümkün müdür özelden? msj sayımın dolmasına az kaldı.

tabii canım sen özel mesaj sınırını doldur,özelden uzun uzun sor ,sormak istediklerini.. benim kadar cesaretsiz değilsindir sanırım..5 senede karar verebilmiştim ameliyat olmaya ama ben çok fazla araştırdım,neredeyse gitmediğim doktor kalmadı.. sen aklına takılan herşeyi sor ben elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.belki gerçekten abartı gibi gelebilir,ama inanaın öyle,2009 2 temmuzundan itibaren yaşamaya başladım,eskiden aynalara dahi bakarken sürekli ağlayan bir kız varken,o kız artık ameliyat masasında kaldı ve yeni bir insan ortaya çıktı.bu durumun insanın psikolojisini ne derecede bozduğunu iyi bilirim.

sadece ikili ilişkilerde değil tüm sosyal hayatı mahvediyor. eminim ki ameliyat olduğumda insanlarla konuşurken güvenim çok farklı olacak. çekingen biri değilim ama bu duygu öyle bir duygu ki çeken bilir gerçekten de. ben de ameliyat olup iyileşip aynalara doya doya bakmak, dolgusuz hatta sütyensiz giyinmek istiyorum canım...

ben sadece bu durum yüzünden geri çevirdiğim fırsatları bilr düşününce içim sızlıyor hala,belki insanın ömründe 1 defa çıkacak veya bir daha çıkma ihtimali düşük fırsatları bile elimle geri çevirdiğimi hatırlayınca kendime çok kızıyorum..insan bir çift gögüsten ibaret değil ama öyle bir psikolojiye bürünüyor ki insan kendisini eksik hissediyor,zaten insanı mahveden ,içinden çıkılmaz bir hale düşüren şey de bu eksiklik duygusu...inşallah içine sinen bir doktoru bulup bir an önce bu psikolojiden kurtulursun

inşallah canım benim. :26:

selam KALEM, ben de ameliyat olmayı düsünüyorum ama interntte bazı yabancı sitelerde, meme protezlerinin dış yüzeyindeki silikonun ağır metal zehirlenmesine yol açtığını, bağışıklık sistemi bozukluğu yaptığını, saçları döktüğünü ve sürekli yorgun hissetmene sebep olduğunu okudum. sen kendinde bu tip değişikliklerden herhangi birini farkettin mi?

yok canım yaaa ben bomba gibiyim 2 seneyi geçti,bu saydıklarının hiç birisi olmadı..korkma öyle olsaydı kimse ameliyat olamazdı kii

yok canım yaaa ben bomba gibiyim 2 seneyi geçti,bu saydıklarının hiç birisi olmadı..korkma öyle olsaydı kimse ameliyat olamazdı kii

senin problem yaşamamana sevindim ama eğer ameliyatın bu gibi riskler taşıdığını kimse söylememişse insanlar bu ameliyatı olurdu canım. ve ne yazık ki kimse bunları söylemiyor bize. silikonunu sadece silikon olmadığını, içinde çok az miktarda da olsa nikel, krom, alüminyum gibi metaller içerdiğini, bu metallerin vucutta tepkimeye girip zehirleyebileceğini kimse anlatmıyor.

ben bunları yabancı internet sitelerindeki forumlardan okudum. o zamandan beri herkese bu konudaki fikrini soruyorum. burdan oaralet ve yağmurluk a da sordum. protezleri yüzünden hastalanan onalarca kadın hikayelerini paylaşmış. sen de görebilirsin. arama motoruna "toxic breast implants" ya da "myimplantstory" yazıp inceleyebilirsin.

daha bir doktorla görüşme fırsatım olamdı ama en kısa zamanda görüşücem. birçok doktorun fikrini almak istiyorum.

Kıdemli arkadaşım nerelerdesin yahu :))

yıne cok yogun heralde sesı cıkmıyo kaleeeeeeeeem nerdesın ????

oraletim canım benim buralardayım.... birazcık işle ilgili sıkıntılarım var ... onlar olsa da benim keyfim yine de yerinde olmaya çalışıyor,çünkü çooookk mutluyum,bu ameliyatı olmanın pozitifliği beni her şekilde etkiliyor.

cuburcum asıl sen nerelerdesin? özledik vallahi

herkese selam uzun süredir yazmıyordum.... ama yazmadığım sürede boş durmadım,mutluyum mutluluğum kat ve kat artarak devam ediyor... Bu süreçte ben gidip bir şey daha yaptım:) Hehehehehe naci beye gidip alnıma botoks yaptırdım.Çook güzel o... estetik dokunuşlar tehlileki olmaya başlıyor,çünkü sonuçları çok güzel oldu,botoks ile gözlerim daha bir ortaya çıktı,sanki bir kaç yaş daha önceye gitmiş gibi duruyorum.... sanırım bu gidişle bir gün burun ameliyatını da oldum geldim derseniz şaşırmayın..

bıraz daha bekle burun amelıyatını bırlıkte oluruz canım benım :)

aayyyy Kalem yemin ett

Yahu ben de botox istiyorum hatta Naci Bey cildin çok ince çabuk kırışabilir erken başlaman yararına demişti. Benim iki kaş aramda dikey alnımda da yatay çizgiler var. ama ne bileyim korkuyorum botoxdan yahu. Ya Seda Sayan a benzersem:84:

Yaptırdın ve memnunsun dimek.. ay çok gaza geldim bak şimdi. Yarına randevu alabilir miyim acaba.. Off bi arayayım bakayım

yaptırdım vallahi... çok da güzel oldu,alnım 4-5 şeritli otobana dönmüştü. Benim kadar pimpirikli birisi gidip olduysa sen de olursun..ben gögüs ameliyatında naci beye güvenip herşeyi ona bıraktım ve sonuç muhteşem..doktoruma her konuda sonuna kadar güveniyorum...Naci beyle botoks için ayrıntılı konuşmak şurda dursun konuşamadık bile... gittim kliniğe ,yoğun bir gündü ve hemen naci bey botok işlemini yaptı,sonucun nasıl olacağı konusunda en ufak bir fikrim bile yoktu... İnsan bilmediği birşeyin içine girince daha eğlenceli oluyor.. Yüzüm daha dinç oldu,suratımda yorgun bir ifade olmuyor,yorgunluktan ölsem bile... korkarım ki ben gidip burun ameliyatı da olacağım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…