Inanin ben bu kadar kotu hayatimda ilk defa oluyorum.Ben bosanmayada burdaki kadinlar sayesinde karar verdim.Ben bundan kac ay oncesinde surekli kendimin suclu oldugunun bile farkinda degildim.Her onemli kararda buraya yazdimki kadinlarin gorusu bi fikir versin cunku benim aklim kendime yetmedi.Insan icindeyken bazen goremiyo.Bu sana son yazışım zaten senin konuna yorum yapmak zorunda değilmişim ya hani neyse.Hayatı sadece koca sevgisinden ibaret sanıyorsun.Kimsenin dediğine kulak asıp denilenleri de yapmıyorsun.Kendini böyle mutsuzum diye şartladığın sürece dünya cengaveride kocan olsa sen MUTLU OLAMAZSIN.
Yaranamadim ne ailesine ne ona gunden gune iyi gitcegime daha da kotu ettigi icin vazgectim aslinda.Ki ona karsi cokda dik ve netim ama icim oyle demiyo iste hala sorgular vaziyetteydi.Seni manipüle etmiş asagilamis yani narsistin teki oyununa gelme utanmasa senin yüzünden deprem oluyor der bu adam sana olan öfkesine baksana ...boşver bunu.. Allah sana bunu layık görmüş ben Allah tan daha merhametli değilim de geç yanında olma asla ..bu ne ya boşan kendine bak ve sana değer veren hayat arkadaşı bul lütfen ...sen onun ekmeğini yediysen ...sende onun kirli donunu yikadin haksa buda hak hayret bir şey lutfen kendine iyilik yap narsist kocadan nasıl kurtulur araştır paran varsa destek al psikolijik bu manyaktan öyle kurtulur mutlu olursun ancak
Simdiden baya kotu hale geldim sanirim hayal kirikligini kabul etmedim ama edicem.Surekli uzulmektense tekmeyi basin gitsin omur curutulmez asil nankor kendisiymis ayrica. Kafaniz rahat eder en azindan kimsenin nazini niyazini cekmeyin cocukmu pohpohlicaksiniz siz zor gunde yaninda olmasi gereken mecburi bi istikametmisiniz. Sahsen iyi gunu cani isteyince yasatanin kotu gununde canim isterse yaninda olurum hic kusura bakmasin kimse sizde oyle olun ve kendinizi uzmeyin uzulecek kisi siz degilsiniz emin olun
HaklisinizMerhamet etmeyene merhamet edilmez
Ailemde de para yok kiSen dön gel ki ailenden para koparabileyim demek istemiştir kocanız aslında..
Sizin yazdiklarinizi okuyunca fark ettim sanirim benim vicdansizligimi degil vicdanimi kullaniyor sanirimOnca sozu et kalp kır incit sonra karim.yanimda degil.diye de sucu ona at!
Sizi ruhen bitirmis posasi kalmis ama simdi de ihtiyac duyduğunda yanında degilsiniz diye de suclu sizsiniz! Vay be adam da magdur edebiyatı yapadursun
Hic uzmeyin kendinizi, vicdansiz degilsiniz ve destek olmaniz icin önce es olmaniz lazimdi bu adam size es olmamis ki
Artik nasil ne ayrintida bilmiyorum ama yalvariyorum bile dedi ihtiyacim var diye.Ama bende onu dusunuyorum is bulsa yine duzelse benim kiymetimi bilmez diyeBence de her şey yolunda gitseydi aramazdı.2 aydır evden ayrılan eşini hiç aramayan birisi onu gözden çıkarmıştır kesinlikle.
Bu sırada "bana eş mi yok" diye düşünüp hayatını yaşıyordur bence.ama işten atıldığında "işim de yok" diye düşünüp en azından elinde olanları kaybetmemeye çalışıyor.Zaten kıymet verse değer bilse "senden karı mı olur" gibi cümleler kurmaz. Eğer geri dönerseniz de bir sorun olsa tekrardan ailenizin yanına dönmenizi aileniz tuhaf karşılar çocuk oyuncagı değil çünkü evlilik.
Hiç kimse vazgeçilmez değildir size sevgi saygı göstermeyen birini hayatınızdan çıkarın bence.
Bir de aslında eşiniz kendi saçma bakış açısıyla işi yok diye "benden kocamı olur" diye düsündügü için böyle iyi davranıyor.bir iş bulup egosu artmaya başlayınca tekrardan odun moduna döner.
Zaten öyle, yazdığım da buydu aslindaSizin yazdiklarinizi okuyunca fark ettim sanirim benim vicdansizligimi degil vicdanimi kullaniyor sanirim
Bence şu an büyük bir yoklukta.Artik nasil ne ayrintida bilmiyorum ama yalvariyorum bile dedi ihtiyacim var diye.Ama bende onu dusunuyorum is bulsa yine duzelse benim kiymetimi bilmez diye
Sen iki aydır ozurdilesin diyemi bekliyorsun boşanma davasını acmadinmi 2 ay ayrı kalmak çok saçma eğer boşanmaya akşam. İşten cikartilmasinida kendine maal etme hayat bu işliyor benim eşimde ilk 3yillik evliydik çok aşırı alkol kullanırdı bı akşam kaza geçirdi araba pert oldu kendisi beyin kanaması gecirdi smdi kırk yılda bir içer alkolune kızardım ama hiçte kendime maal etmedim valla araba falan gitmiş altından gram üzülmedim böyle olması gerekiyormuş seninde kendine maal etmen çok sacmaEski konularimi bilen bilir.Esimin ilgisizliginden sikayetciydim.Esim bana gobegimden sikayetciydi isve cilve bilmedigimi soyluyordu bana temizligime karisiyodu.Ben annemlere gityigimde beni ozledigini soylemedi.Ben sadece esime sarilmak vs istemistim.Senden kari olmaz lafi bana cok dokunmustu.Simdi esim isten cikartilmis devlet isi ve berbat bi halde beni aradi.Bu onun icin cok zor biliyorum ben esim tarafindan sevgiyi cok yasamasamda yine mutlu gunleriimizde arada oldu.Ben simdi ailemin evindeyim.2 ay oldu.2 aydir benden olanlar icin ozur dilemedi.Bugun bana karim bile benim yanimda degil sen herseyi kenara birakip hala ilgi yuzunden beni yanliz birakiyosun dedi.Ben ah etmemistim aslinda.Ben kotu olsunda hic ama hic istemedim.Ben vicdansiz miyim.Ben serefsiz gibi mi davraniyorum Allah askina ben nakor muyum.Benim bogazimdan esimin aldigi nimet gecti.Ben ama artik onunla bana tavirlari yuzunden de destek olamiyorum.Ona yaninda oldugumi ama duygusal yaninda olamiycagimi soyledim icim yaniyo.Bi gunde olsa iyi gunumuz gecti.Ben vicdansiz bir insan miyim.Ne olur yorum yazin o kadar uzuluyorumki.Sana bisey olsa ben durur muydum diyo.Nasil desteksin nerdesin diyo.
2 aydan beri nerdeymiş beyfendi. Siz neden kendinizi suçluyorsunuz ki onuda anlamadım. İşler tersine dönmeseydi sizi arayacak mıydı onu iyice düşünün derim tam dersini terfii aldığını vs düşünün.Eski konularimi bilen bilir.Esimin ilgisizliginden sikayetciydim.Esim bana gobegimden sikayetciydi isve cilve bilmedigimi soyluyordu bana temizligime karisiyodu.Ben annemlere gityigimde beni ozledigini soylemedi.Ben sadece esime sarilmak vs istemistim.Senden kari olmaz lafi bana cok dokunmustu.Simdi esim isten cikartilmis devlet isi ve berbat bi halde beni aradi.Bu onun icin cok zor biliyorum ben esim tarafindan sevgiyi cok yasamasamda yine mutlu gunleriimizde arada oldu.Ben simdi ailemin evindeyim.2 ay oldu.2 aydir benden olanlar icin ozur dilemedi.Bugun bana karim bile benim yanimda degil sen herseyi kenara birakip hala ilgi yuzunden beni yanliz birakiyosun dedi.Ben ah etmemistim aslinda.Ben kotu olsunda hic ama hic istemedim.Ben vicdansiz miyim.Ben serefsiz gibi mi davraniyorum Allah askina ben nakor muyum.Benim bogazimdan esimin aldigi nimet gecti.Ben ama artik onunla bana tavirlari yuzunden de destek olamiyorum.Ona yaninda oldugumi ama duygusal yaninda olamiycagimi soyledim icim yaniyo.Bi gunde olsa iyi gunumuz gecti.Ben vicdansiz bir insan miyim.Ne olur yorum yazin o kadar uzuluyorumki.Sana bisey olsa ben durur muydum diyo.Nasil desteksin nerdesin diyo.
Vicdansız olan görüntünüze kadınlığınıza laf söyleyen siz değilsiniz.2 aydır neredeymiş parasız işsiz kalınca mı aklına düşmüşsünüz? Bir iki sömürüye kanıp onurunuzu çiğnetmeyin.Eski konularimi bilen bilir.Esimin ilgisizliginden sikayetciydim.Esim bana gobegimden sikayetciydi isve cilve bilmedigimi soyluyordu bana temizligime karisiyodu.Ben annemlere gityigimde beni ozledigini soylemedi.Ben sadece esime sarilmak vs istemistim.Senden kari olmaz lafi bana cok dokunmustu.Simdi esim isten cikartilmis devlet isi ve berbat bi halde beni aradi.Bu onun icin cok zor biliyorum ben esim tarafindan sevgiyi cok yasamasamda yine mutlu gunleriimizde arada oldu.Ben simdi ailemin evindeyim.2 ay oldu.2 aydir benden olanlar icin ozur dilemedi.Bugun bana karim bile benim yanimda degil sen herseyi kenara birakip hala ilgi yuzunden beni yanliz birakiyosun dedi.Ben ah etmemistim aslinda.Ben kotu olsunda hic ama hic istemedim.Ben vicdansiz miyim.Ben serefsiz gibi mi davraniyorum Allah askina ben nakor muyum.Benim bogazimdan esimin aldigi nimet gecti.Ben ama artik onunla bana tavirlari yuzunden de destek olamiyorum.Ona yaninda oldugumi ama duygusal yaninda olamiycagimi soyledim icim yaniyo.Bi gunde olsa iyi gunumuz gecti.Ben vicdansiz bir insan miyim.Ne olur yorum yazin o kadar uzuluyorumki.Sana bisey olsa ben durur muydum diyo.Nasil desteksin nerdesin diyo.
Yani gitme gitmiycem ama bu dueumada uzuldum acikcasi hersey guzelnolabilirdi ama olmadi.Bazen oldurulamiyor demek ki.Vicdansız olan görüntünüze kadınlığınıza laf söyleyen siz değilsiniz.2 aydır neredeymiş parasız işsiz kalınca mı aklına düşmüşsünüz? Bir iki sömürüye kanıp onurunuzu çiğnetmeyin.
Son zamanlarda ara ara yaziyodu.Ama jic ozur dilemedi sende haklisin demeye cok sonra basladi.Ilgi sanki hak etmiyomusum gibi hissetmistim sanki ilgi kotu bisey gibi geldi resmen bu kadar ustune dusmemeliyim bile dedim.Haklisiniz o yaptiklarina tutunmasam sacma sapan tavirlarini hatirlatmasam kendime hakim olamazdim yumusayip giderdim ona2 aydan beri nerdeymiş beyfendi. Siz neden kendinizi suçluyorsunuz ki onuda anlamadım. İşler tersine dönmeseydi sizi arayacak mıydı onu iyice düşünün derim tam dersini terfii aldığını vs düşünün.
Yanlış anlamayın ama siz bir hayvan değilsiniz ilgi beklemek için hakkınız olanı, olması gerekeni talep etmişsiniz olmamış net bir şekilde. Şimdi neden ezilip büzülüp karşı tarafı kendi içinizde yumuşatmaya çalışıyorsunuz.
Seçenekler ortada gibi..
size mi dedi yalvarıyorum dön gibiArtik nasil ne ayrintida bilmiyorum ama yalvariyorum bile dedi ihtiyacim var diye.Ama bende onu dusunuyorum is bulsa yine duzelse benim kiymetimi bilmez diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?